hot! Εθνικός Τελικός Eurovision - 2025 Η Ψηφοφορία Των Μελών Μας

Ψηφίστε το τραγούδι που επιθυμείτε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision - 2025

• Lost My Way- Andy Nicolas

Ψήφοι: 1 2.2%
  • Sirens- BARBZ, Hans Zimmer

Ψήφοι: 10 22.2%
  • Vále- Evangelia

Ψήφοι: 4 8.9%
  • Unhurt Me- Ναυσικά Γαβριλάκη

Ψήφοι: 2 4.4%
  • Odyssey- Ελένη & Μαρία Ντίνα (Dinamiss)

• Free Love- Θάνος Λάμπρου

Ψήφοι: 8 17.8%
  • Elevator (Up and Down)-RIKKI

Ψήφοι: 3 6.7%
  • Παράδεισος- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

Ψήφοι: 2 4.4%
  • Ηigh Road- Georgina Kalais, John Vlaseros

• Play It!- Xannova Xan

• Αστερομάτα- Klavdia

Ψήφοι: 11 24.4%
  • Γη μου- Κώστας Αγέρης

• Σύνολο ψηφοφόρων
    45
H AI δεν είναι απαξίωση. Είναι ευκαιρία να καθοοοοοοομαστε και να τα κάνουν όλα οι μηχανές. Καιρός ήταν. Και αργήσαμε. θα είμαστε όλοι σαν ακαδημαϊκοί, δε θα χρειάζεται να δουλεύουμε, μόνο θα φιλοσοφούμε όλη μέρα στην αγορά και ο πιο καλός φιλόσοφος με λόγο που μαγεύει, θα θεωρείται άριστος. Έτσι θα μετράμε την αριστεία μέσω της δημοκρατικοποίησης που φέρνει η τεχνολογία.
🖐️

Το ζητούσε ο οργανισμός σου λαίμαι. 😄

θα είμαστε όλοι σαν ακαδημαϊκοί, δε θα χρειάζεται να δουλεύουμε, μόνο θα φιλοσοφούμε όλη μέρα στην αγορά και ο πιο καλός φιλόσοφος με λόγο που μαγεύει, θα θεωρείται άριστος. Έτσι θα μετράμε την αριστεία μέσω της δημοκρατικοποίησης που φέρνει η τεχνολογία. :geek:
Μετά ή άνευ μ@.....$?

πέρυσι που είχαμε εμπνεύσεις των καλλιτεχνών στις συνεντεύξεις
Και τι εμπνεύσεις... Εμπνευσάρες 🥱

Satti.jpg

Της τα γράφουνε από την ΕΡΤ τι θα λέει, δεν την ξαναπατάνε όπως πέρυσι που είχαμε εμπνεύσεις των καλλιτεχνών στις συνεντεύξεις
Εγώ όμως θέλω η καλλιτεχνική έκφραση να είναι ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ.Η ελευθερία της έκφρασης που εξάλλου είναι ένα θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα. . Οι καλλιτέχνες πρέπει να έχουν την ελευθερία να εξερευνούν ιδέες, να θέτουν ερωτήματα και να προκαλούν, χωρίς φόβο λογοκρισίας ή τιμωρίας. Θέλω οι καλλιτέχνες να έχουν καταλυτικός ρόλος στην κοινωνία: Η τέχνη συχνά λειτουργεί ως καθρέφτης της κοινωνίας και μπορεί να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε σημαντικά θέματα. Ο καλλιτέχνιης πρέπει να είναι αυθεντικός και να εκφράζει την προσωπικότητά του. Οι περιορισμοί μπορεί να μας στερήσουν πράγματα που μπορεί σήμερα να είναι αμφιλεγόμενα αλλά ιστορικά να δικαιωθούν διαφορετικά. Μόνο την τράπ να περιορίσουμε
:mad: :ROFLMAO:

Εγώ όμως θέλω η καλλιτεχνική έκφραση να είναι ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ.Η ελευθερία της έκφρασης που εξάλλου είναι ένα θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα. . Οι καλλιτέχνες πρέπει να έχουν την ελευθερία να εξερευνούν ιδέες, να θέτουν ερωτήματα και να προκαλούν, χωρίς φόβο λογοκρισίας ή τιμωρίας. Θέλω οι καλλιτέχνες να έχουν καταλυτικός ρόλος στην κοινωνία: Η τέχνη συχνά λειτουργεί ως καθρέφτης της κοινωνίας και μπορεί να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε σημαντικά θέματα. Ο καλλιτέχνιης πρέπει να είναι αυθεντικός και να εκφράζει την προσωπικότητά του. Οι περιορισμοί μπορεί να μας στερήσουν πράγματα που μπορεί σήμερα να είναι αμφιλεγόμενα αλλά ιστορικά να δικαιωθούν διαφορετικά. Μόνο την τράπ να περιορίσουμε
:mad: :ROFLMAO:
Οι κοπελίτσες τραγουδάκια λένε (αν είμαστε τυχεροί) αν τις αμολήσεις να πουν τις απόψεις τους για την γεωπολιτική κατάσταση σήμερα την πατήσαμε, θέλει λίγο να πήξει το μυαλό, να μεγαλώσουν λίγο

γώ όμως θέλω η καλλιτεχνική έκφραση να είναι ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ.Η ελευθερία της έκφρασης που εξάλλου είναι ένα θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα. .
Ήταν κουρασμένη τότε.
Προσωπικά, θα προτιμούσα (και στο λέω ειλικρινά) να έλεγε αυτό που πραγματικά ήθελε να πει, παρά να κάνει Α) αυτές τις... άντε μη πω τώρα τίποτα χοντρό και Β) να μην ακολουθούσαν οι γελοίες δικαιολογίες που ακολούθησαν.

Δεν γουστάρεις; Δεν πας. Δεν θες να μιλήσεις; Δεν μιλάς... Και δεν ξεχνάς ποτέ: Εκεί δεν είσαι μόνο εσύ. Εκπροσωπείς τη χώρα σου 😉

Εκπροσωπείς τη χώρα σου 😉
Σε έναν καλλιτεχνικό διαγωνισμό που οι καλλιτέχνες διατηρούν αυτοδικαίως θα έλεγα το δικαίωμα της απεριόριστης έκφρασης.😉

Αυτο με την πολιτικοποίηση ειναι αρκετά βαθιά λούμπα. Γιατί όπως αναφέρθηκε:
Εκπροσωπείς τη χώρα σου 😉
Και όταν συμβαίνει αυτό, πρέπει να ευθυγραμμίζεσαι με την εξωτερική πολιτική της χώρας που εκπροσωπείς.

Αν δε θες, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να μη συμμετέχεις.

Αλλά τη δημοσιότητα ουδείς μισησε.

Και όταν συμβαίνει αυτό, πρέπει να ευθυγραμμίζεσαι με την εξωτερική πολιτική της χώρας που εκπροσωπείς.
Όχι, αυτό ακούγεται υπερβολικό- άσε που θα δώσει λαβές στον κανάγια τον Κωστάκης να μας καταχεριάσει 😄

Ο καθένας έχει την άποψη του, αλλά πρέπει να έχει και συναίσθηση του που πάει, των κανόνων και ναι, ότι εκπροσωπεί και τη χώρα του. Είναι η "εικόνα" της χώρας του τη δεδομένη στιγμή.

Και αυτή είναι η ένστασή μου με τα... χασμουρητά. Έχεις άποψη (δική σου είναι), τότε ξεφούρνισε τη. Εσύ θα την χρεωθείς.
Τα καραγκιοζιλίκια όμως χαρακτηρίζουν περισσότερο την συμμετοχή συνολικά.

στον κανάγια τον Κωστάκης να μας καταχεριάσει
δεν υπάρχει τέτοιος σκοπός. Εδώ καταθέτουμε σκέψεις και απόψης.
Εξάλλου εγώ ως Eurovisionologist εξετάζω όλα τα γεγονότα, τα στοιχεία, τις τάσεις, τις θέσεις, τις απόψεις κλπ. για να διαμορφώνω αλλά και να εκφέρω αμερόληπτη επιστημονική χάποψη.

Τα καραγκιοζιλίκια όμως χαρακτηρίζουν περισσότερο την συμμετοχή συνολικά.
Ότι μπορει ο καθένας κάνει. Και φαίνεται οτι αυτο ειναι το καλύτερο που μπορούμε. Ή επιθυμούμε...

Αλλά διαφωνώ με το χαρακτηρισμο του υπερβολικού. Έχω συγκεκριμένο περιστατικο στο μυαλό μου.

To Ισραήλ όμως φέτος από ότι βλέπω πήρε μέτρα για τα γιουχαρίσματα. Στέλνει τραγουδίστρια - επιζούσα της σφαγής από τη Χαμάς. Για να δούμε. Θα τη γιουχάρουν αυτή? 🤓

Συγκεκαλυμμένη πολιτικοποίηση του θέματος
Ενός θέματος που είνσι πολιτικοποιημενο ανέκαθεν, εθιμικα, απο την αρχή μέχρι το τέλος του διαγωνισμού μέσω μέσω των διοργανωτών κακ κακ των συμμετεχόντων χωρών. Κάτι που αποτελεί και παραδοχή στο φορούμ. Εγω τα λέω τσεκουρατα. Δεν έχω ανάγκη προκσλυμματων, υπαινιγμων κλπ. 👺😡😂😂

Ενταξει, ειναι αλλο πραγμα να ειναι η χωρα σου σε εμπολεμη κατασταση. Αλλωστε το πρωτο πραγμα που πεθαινει στον πολεμο ειναι η αληθεια, με αλλα λογια η προπαγανδα σε οποιο επιπεδο ειναι αναμενομενο να κορυφωθει.

Αλλο λοιπον η Ουκρανια και το Ισραηλ, και αλλο η καθε ξεκαρφωτη απο τριτες χωρες, που απεκτησε και αποψη για το μεσανατολικο :ROFLMAO: Εχει και ο ναρκισσισμος τα ορια του.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back