Esquire TELE!!

Λογω του οτι

α)θα αγορασω μπρατσο warmoth

β)δεν κατεχω εμπειρια

γ)Δεν καταλαβαινω τι λενε τα κομπιουτερς και οι αριθμοι

Superfunk,τι τυπο μπρατσο πηρες;; Παιζω με χοντρα μπρατσα αλλα μου παν πως και το thin της warmoth ειναι ηδη πολυ χοντρο.Θελω να ναι αρκετα παχυ, εως πολυ αλλα ΟΧΙ κουτσουρο! Σκεφτομαι να παρω fat...

Λογω του οτι Παιζω με χοντρα μπρατσα αλλα μου παν πως και το thin της warmoth ειναι ηδη πολυ χοντρο.Θελω να ναι αρκετα παχυ' date=' εως πολυ αλλα ΟΧΙ κουτσουρο! Σκεφτομαι να παρω fat...[/quote']

To thin της Warmoth ειναι νορμαλ, σιγουρα οχι χοντρο. Εχω παιξει με το fat και στο χερι μου ηταν πολυ βολικο. Αν δεν παιξεις, οτι και να σου πει ο καθενας δεν εχει μεγαλη σημασια.

Παντως πιο αναλυτικα δε γινεται: http://www.warmoth.com/guitar/necks/necks.cfm?fuseaction=back_profiles

Λογω του οτι α)θα αγορασω μπρατσο warmoth

β)δεν κατεχω εμπειρια

γ)Δεν καταλαβαινω τι λενε τα κομπιουτερς και οι αριθμοι

Superfunk' date='τι τυπο μπρατσο πηρες;; Παιζω με χοντρα μπρατσα αλλα μου παν πως και το thin της warmoth ειναι ηδη πολυ χοντρο.Θελω να ναι αρκετα παχυ, εως πολυ αλλα ΟΧΙ κουτσουρο! Σκεφτομαι να παρω fat...[/quote']

τωρα τι σου ειπανε δεν ξερω :roll: ,το thin ειναι...thin :? εμενα μου φαινεται σαν μπρατσο μπουζουκιου.... :lol: το fat ειναι κτηνος οποτε μαλλον δεν θα σου κανει (και μαλλον δεν παιζεις με χοντρα μπρατσα :lol: οτι και να ισχυριζεσαι :lol: )

το site της Warmoth τα εξηγει ολα αναλυτικα... :wink:

971362346f939b5afded18c28fe6db05da12bdbe55afe69e7beb4787.jpg

μετα απο 4 μηνες "αποθηκευση" στο τελωνειο Πειραια ηρθε το μωρο!!

του εβαλα ενα "αναχρονιστικο" 70s decal & ενα string tree & ετοιμο....

ΠΑΝΑΛΑΦΡΟ (6,2 pounds!) & o SD Antiquity σκοτωνει.

Απιστευτα αυτα τα χοντρα μπρατσα All Parts,4 μηνες μεσα στην υγρασια του λιμανιου και ουτε ρυθμιση δεν χρειαστηκε ΤΟΥΦΕΚΙ και παιζει "βουτυρο".... :lol:

Με γεια Νίκο!!! Καλόπαικτη!!! ;)

Περιμένουμε clips!!! ;)

Αληθεύει τελικά ότι οι Esquire λόγω έλλειψης neck μαγνήτη είναι πιο πλούσιες σε αρμονικές?

(Αυτό το απαίσιο χρώμα το surf green να μην είχε και θα ήταν όλα τέλεια...

Δεν ειναι ρε surf green αυτο...SEA FOAM GREEN ειναι
Περί ορέξεως... :roll: :roll: :lol: :lol:

To decal-άκι πολύ ωραίο!!! ;) (Δεν έχω ασχοληθεί με 70s εγώ καθόλου γμτ...)

Ανέβασε και καμιά άλλη φώτο να πάρουμε μάτι :lol: :lol:

Πραγματικά πανέμορφη κιθάρα έχω μείνει άφωνος. Νομίζω ότι παίζωντας και με τον επιλογέα στις νεκρές θέσεις μπορείς να πετύχεις ενδιαφέροντα εφέ.

καλοπαιχτη......... :D

καλοπαιχτη :wink: τελικα εχει αρχισει να μου αρεσει αυτο το χρωμα.. :roll: νικο, μια ροζ thinline θες τωρα και εκλεισες απο tele :D

Νίκο, για μια ακόμα φορά καλορίζικη! :wink: :D

Πραγματικά πανέμορφη κιθάρα έχω μείνει άφωνος. Νομίζω ότι παίζωντας και με τον επιλογέα στις νεκρές θέσεις μπορείς να πετύχεις ενδιαφέροντα εφέ.
Τι εννοείς νεκρές θέσεις; Δεν έχει νεκρές θέσεις ο επιλογέας, το ότι έχει έναν μαγνήτη δεν σημαίνει ότι έχει και έναν ήχο. :wink:

καλοπαιχτη......... :D
δεν εχει νεκρες θεσεις,ολες οι θεσεις βγαζουν διαφορετικο ηχο :wink:

Στο μεταξύ διάβασα τα προηγούμενα και κατάλαβα. :oops:

Θα μπορούσε να έχει όμως νεκρές θέσεις για αλά morello παίξιμο με delay κτλ. Αξιοποιείς έναν sustained ήχο και παίζεις με τον διακόπτη... :wink:

Καλορίζικη και καλόπαιχτη!

Χαρά στην υπομονή σου πάντως... Εγώ αν περίμενα τέτοια κούκλα δε θα άντεχα τόσο καιρό να ξέρω ότι βρίσκεται στο τελωνείο στιβαγμένη! Θα είχα τρελαθεί!

Κούκλα είναι (το ξαναείπα, το ξέρω) και μπορεί να μην είναι το χρώμα surf green αλλά είναι για πολύ SURF (έτσι SUpeRFunk)!

Αααα... και πόσο πήγε αν επιτρέπεται?

Με γειά' date='πολύ όμορφη!
δεν εχει νεκρες θεσεις,ολες οι θεσεις βγαζουν διαφορετικο ηχο
Δηλ τι αλλάζει όταν αλλάζεις θέση στο διακόπτη? (ωστε να βγαίνει τελικά άλλος ήχος)
Την ίδια απορία έχω και γω!

Καλόπαιχτη, Νίκο!

Ορίστε και η κατάλληλη ένδυση:

3c_2.JPG

:lol: :lol:

Χαχαχαχαχααχ! Σωστός ο γκάνγκστερ!!!

Φαντάζεσαι να κάνουν project με τον Τάκη;;; ΚΟΛΑΣΗ!!!

Νίκο, καλόπαιχτη η κιθαρούλα και καλές twang-ιες!

Εγώ πάντως ΑΚΟΜΑ να πάρω τις webstring-ουλες μου... τις παρήγγειλα μαζί με τον elavd σημειωτέον. Αλλά γιατί παραπονιέμαι, σε 3-6 ΜΗΝΕΣ θα μου έρθουνε και εκεί που δεν θα το περιμένω... Θα είναι κάτι σαν δώρο-έκπληξη για το καλοκαίρι...

μεγειες μεγειες!πολυ ομορφη κιθαρα!

Οπως την βλεπω, ενα ψιλοθαμπο μαυρο pickguard θα της πηγαινε τρελα!!! :D

μην σου να το βγαλεις και τελειως!!!

οχι ρε ιεροσυλε και ΜΑΥΡΟ Pickguard πανω στο σερφακι!!! :lol: :lol:

(ασε που ο τρελλος απο τον οποιο την πηρα εχει βαλει ενα εκπληκτικο Parchment CALLAHAM

:lol:

Παντως η ευγενεστατη κυρια στο ταχυδρομειο (η οποια θαμπωμενη απο την ομορφια μου,ή τρομαγμενη απο το τρελλαμενο απο την αναμομη τοσων μηνων βλέμμα μου :lol: με εξυπηρετησε κατα προτεραιοτητα στα ταχυδρομειο της οδου Μεσογειων !) μου ειπε οτι μολις τωρα μιλησε με το τελωνειο ΠΕΙΡΑΙΑ (γιατι καθημερινα τους σκυλοβριζουν στα ΕΛΤΑ για τις τρομερες καθυστερησεις) και χθες ξεκινησαν τους εκτελωνισμους δεματων ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!!!!!!!

Οκτωμβρίου;;; Α καλάααααααα... Μέχρι τον δεκέμβρη έχουμε καιρό..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back