Esquire TELE!!

Σπάει κώλους το Thunderbird λέμε...

Ρε συ kwstas79, νόμιζα ότι είμαι ο μόνος που γουστάρω Thunderbird. Ό,που και να το πω με βρίζουνε... :evil:

Φλώροι... :P

Superfunk μπες εδώ:

http://www.epiphone.com/default.asp?ProductID=114&CollectionID=12

μόλις βρώ μεγαλύτερη φωτο θα στείλω link...

Σπάει κώλους το Thunderbird λέμε...
Ρε συ kwstas79, νόμιζα ότι είμαι ο μόνος που γουστάρω Thunderbird. Ό,που και να το πω με βρίζουνε... icon_evil.gif

Φλώροι...
Δεν πειράζει φίλε... λίγοι και καλοί... \m/

απλο μου φαινεται
Καλά, μην είσαι και τόσο σίγουρος! Όσο όμορφη είναι αυτή η bridge, άλλο τόσο δύσκολο είναι να ρυθμιστεί σωστά!

Το σώμα το πήρες από warmoth κατευθίαν ή από ebay? Πόσο το μαλλί?
:?:

Thunderbird έ?

Καλή φάση!

kristlivebarefeet.jpg

Φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε fleamail, θα σε απογοητεύσω... Ώραιο το μπάσο στην φωτό, αλλά δεν είναι thunderbird... Είναι RD Artist... Πάντως είναι Gibson :D (δες το και εδώ σε ένα πολύ όμορφο sunburst finish

1978-RD-ARTIST-1s.jpg
)

Ψιλοάσχετο αλλά ο Novocelic δεν είναι αυτός; :?:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αυτό για σένα superfunk:

1978-RD-ARTIST-9.jpg

το πηρα απο ενα φιλαρακι μου στις ΗΠΑ :wink:
αν ενδιαφερεσαι για τις τιμες της Warmoth στα ετοιμα βαμμενα σωματα' date='να μερικες

http://www.warmoth.com/showcase/sc_guitar_bodies.cfm?type=guitar&menuItem=2&subMenuItem=2[/quote']

Τις έχω δεί! Αλλά είναι λίγο φωτιά! (σε σχέση με rockinger)

Αυτά τα έχουν stock? Ή πρέπει να περιμένεις κανά μήνα?

To ξέρω ότι εδώ υποτίθεται μιλάμε για την Esquire Tele...και by the way με γειά Superfunk...αλλά βλέποντας τη φωτό από πάνω δεν μπορώ να μην ρωτήσω...

Αυτές οι τρύπες πίσω ακριβώς από τη γέφυρα είναι για να περνάς τις χορδές στο μπάσσο through-body...και αν ναι γιατί δεν είναι περασμένες έτσι (δεδομένου ότι φήμες αναφέρουν ότι έτσι αποκτάς αρκετό περισσότερο sustain) ;;;

Ελα ρε αρχηγε μου,Piece of cake! :lol:

(αν εχεις φαει ολη τη ζωη σου ρυθμιζοντας 3αρες γεφυρες για τελε ολα τα αλλα σου φαινονται απλα... :lol: )

Όντως σαν κουπιά είναι... γιαυτό να προσέχεις fleamail... το παλαμάρι του βαρκάρη... ... :D

φίλε john έχεις 100% δίκιο! Δεν ξέρω γιατί ο ευτυχής κάτοχος του συγκεκριμένου RD Artist έχει περάσει τις χορδές έτσι... μπορεί και να είναι άσχετος... 8O

φίλε john έχεις 100% δίκιο! Δεν ξέρω γιατί ο ευτυχής κάτοχος του συγκεκριμένου RD Artist έχει περάσει τις χορδές έτσι... μπορεί και να είναι άσχετος... 8O
Λες τόσο άσχετος με τόσο καλό και ιδιαίτερο όργανο...Βέβαια πρόκειται για μπάσσο και το ζήτημα με το "κυνήγι του χαμένου sustain" δεν είναι τόσο έντονο όπως στους κιθαρίστες. Μπορεί ο τύπος να μην το θέλει καν!

¶λλωστε και τα RD και τα Thunderbird δεν φημίζονται για το βαθύ, sustained ήχο τους αλλά για το πόσο "κόβουν" μέσα στη μίξη με τα άλλα όργανα και για το πόσο καλές μεσαίες έχουν για μπάσσα.

Σε αυτό θα διαφωνήσω... τόσο το RD όσο και το Thunderbird έχουν ατελείωτο sustain... ηχητικά τώρα είναι τελείως διαφορετικά! Το RD (το artist, όχι το απλό) είναι active, και μπορείς να βγάλεις τα πάντα από εκεί! Μέχρι και ενσωματωμένο compressor και expander έχει! Το Thunderbird από την άλλη έχει πιό κλασικό ήχο, με πολλά βαθιά μπάσα και έντονα μεσαία!

Ουφ! Μετά από όλα αυτα από old member θα μετονομαστω σε gibsonbassfreak member!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back