Esquire προσέγγιση

Ειμαι σε αναλογη αναζητηση ( οχι για esquire) αλλα για bridge tele μαγνητη λιγο πιο hot απο vintage κ μια και μου αρεσουν τοσο οι στρατ μονοι οσο και οι διπλοι του Seymour, κοιταζα κ εγω την γκαμα του στους tele μαγνητες κ κατεληξα στον broadcaster που λες κ εσυ αλλα κ στον Jerry Donahue. Επειδη τον δευτερο δεν βλεπω να τον βρισκω ευκολα μαλλον για τον STL1B με βλεπω κ εμενα. Για την ωρα παντως εχω εναν tonerider hot classic ο οποιος δεν ειναι κακος (με 500κ ποτενσιομετρα ειναι μια χαρα ανοιγει πολυ στα πριμα παροτι overwound).

qesh είπε:
With uncle Larry you can't go wrong neither expensive.

https://www.dimarzio.com/pickups/standard-tele/twang-king-bridge

τον εχω στην tele μου και σπερνει ανελεητα.Ειναι δεκατιας 80 ο δικος μου βεβαια αλλα δεν νομιζω οτι αλλαζει κατι.
Καλά εννοείται...ότι καλύτερο στα λεφτά του,για πολλα χρονια ηταν οι "to go"  tele μαγνητες που εβαζα σε οτι partscaster εφτιαχνα ,ο neck ειναι επισης φανταστικος.

Superfunk είπε:
Ο hot classic είναι μαγνηταρα,μην τον αλλάζεις.
Oντως, αλλα ξερεις πως ειναι τα πραγματα,  εμεις οι ΓΚΙΑΡΧΕΝΤ, σε δουλεια να βρισκομαστε  ::) ::) ::) ::) ::)

Επισης ωραιος απο τα specs του χωρις να τον εχω δοκιμασει ποτε φιναεται και ο CS nocaster  της fender.

fenderiarhs είπε:
Oντως, αλλα ξερεις πως ειναι τα πραγματα,  εμεις οι ΓΚΙΑΡΧΕΝΤ, σε δουλεια να βρισκομαστε  ::) ::) ::) ::) ::)

Επισης ωραιος απο τα specs του χωρις να τον εχω δοκιμασει ποτε φιναεται και ο CS  της fender nocaster.
Επισης καταπληκτηκοι μαγνητες

Superfunk είπε:
Καλά εννοείται...ότι καλύτερο στα λεφτά του,για πολλα χρονια ηταν οι "to go"  tele μαγνητες που εβαζα σε οτι partscaster εφτιαχνα ,ο neck ειναι επισης φανταστικος.
Σωστοοοοο! πολυ fat χωρις να boomαρει καθολου, ζεστος και γεματος ηχος σε αντιθεση με τους περισσοτερους teleneck μαγνητες που κατα κανονα ειναι ¨αναιμικοι".Απλα εγω τον αλλαξα γιατι ηθελα διπλο στο neck και μου ειχε ξεμεινει ενας Fender Wide Rαnge του 1972 αλλιως δεν τον αλλαζα με τιποτα

εγώ ρωτάω για την αρχική προσέγγιση της κιθάρας.

Τουλάχιστον, απ αυτήν θέλω να ξεκινήσω.

προφανώς δεν παω για lap steel,

αρα για broadcaster stl 1b? (ή τον bare knuckle που είπες...

τώρα τι φοράει ο tommy , δεν ξέρω, αλλά αυτός μπορεί να παίξει και χωρίς μαγνήτη  :-[

dimsonic είπε:
τώρα τι φοράει ο tommy , δεν ξέρω,
Ξερω εγω  ;D

Του 58 ειναι η κιθαρα αρα γυρω στα 6-6,5 Κ ειναι ο bridge.

Γενικα υπερβολικα το ψαχνεις,οποισδηποτε μαγνητης απο αυτους που αναφερονται παραπανω μια χαρα θα ειναι. 

βέβαια και κάτι τέτοιο δε θα με χάλαγε.....  ;D

αλλά ας μην ξεφύγουμε από το θέμα μας...  :P

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back