Αν και δεν έχω ακόμα κλείσει ακομα εναν χρόνο ως μέλος, αν και οι μουσικές μου γνώσεις ειναι πενιχρες, επιτρέψτε μου να πω οτι το Noiz ειναι κατα την άποψη μου, ένα εκπληκτικό, υψηλού επιπέδου forum, οι δε τακτικοί σχολιαστές κατα κανόνα απολαυστικοι, τόσο ως προς την ουσία των πραγμάτων, αλλά και ως προς τη φόρμα, τη γραφή. Πραγματικά, απολαμβανω τα κείμενα στο forum ακόμα και αν αυτά απλώς περιγράφουν κάθε ποτέ θα πρέπει να αλλάζεις χορδές.
Η ταπεινή μου άποψη, συμβαδίζει με αυτή των διαχειριστών. ΟΧΙ πολιτική στο Noiz. Γιατί? Για τον ίδιο λόγο που υποστηρίζω το ΟΧΙ πολιτική στον αθλητισμό.
Υποστηριζω λοιπον να συνεχισουμε να απολαμβάνουμε το forum ως εχει και να αποδεχθούμε τη μεχρι τωρα σοφή προσέγγιση των διαχειριστών.
Τις καλησπέρες μου σε όλους
It's all right ma, I'm only bleeding
Η ταπεινή μου άποψη, συμβαδίζει με αυτή των διαχειριστών. ΟΧΙ πολιτική στο Noiz. Γιατί? Για τον ίδιο λόγο που υποστηρίζω το ΟΧΙ πολιτική στον αθλητισμό.
Υποστηριζω λοιπον να συνεχισουμε να απολαμβάνουμε το forum ως εχει και να αποδεχθούμε τη μεχρι τωρα σοφή προσέγγιση των διαχειριστών.
Τις καλησπέρες μου σε όλους
It's all right ma, I'm only bleeding