ESPRESSO

Status
Not open for further replies.
H Mai Nishida, αν δεν κάνω λάθος.

trolley είπε:
έχεις και εσύ αλληλογραφία μαζί της? ;)

marathon είπε:
έχεις και εσύ αλληλογραφία μαζί της? ;)
Ε.. ναι, μετά το ατύχημα με το μπάσο, μόνο να γράφω μπορώ.

trolley είπε:
Ε.. ναι, μετά το ατύχημα με το μπάσο,
...και το ντέφι? ;D ;D

marathon είπε:
...και το ντέφι? ;D ;D
Στο ντέφι πήγαινα για σαπόρτ, αλλά ούτε εκεί δεν έφτασα. Ευτυχώς η Mai δεν ενδιαφέρεται για τις αποτυχίες μου.. περιμένει με λαχτάρα πότε θα συναντηθούμε.

Τυπικό από τον κόσμο εδώ μέσα. Την ξέρει τάχα ο ένας, δήθεν μιλάει με τον άλλο. Σιγά σιγά θα μου την βγάλετε....(drumroll).... Τσου-Λι.

RayDTutto είπε:
Δλδ ρε Κώστα Κώστα έχεις φίλους από το ίντερνετ; Ανθρώπους που δεν έχεις γνωρίσει ποτέ προσωπικά, τους έχεις θεωρήσει φίλους; Φίλους-φίλους όχι FB φίλους.

Δλδ πας π.χ. και λες στη γυναίκα σου, ο "Ray" (που δεν έχεις δει καν πως είναι) που μιλάμε στο Noiz, είναι φίλος μου;

Επαναλαμβάνω:

Γιατί δεν ξέρω αν δεν ήμουν σαφής, αλλά έγραψα "στο ίντερνετ" όχι στο καφέ, στην ταβέρνα ή στην μπυροποσία, όπου μπορεί να συνεβρεθείς με δέκα άτομα που συχνάζετε στο ίδιο φόρουμ και ένας-δύο από αυτούς ΜΠΟΡΕΙ να γίνουν φίλοι σου όταν βρεθείτε δυο τρεις φορές ακόμα. Μαζί. Στην πραγματική ζωή.

Εγώ π.χ. που ζω στο εξωτερικό, σίγουρα θα μπορούσα να είχα κανονική φιλία με δυο-τρια άτομα από εδώ μέσα. Αλλα αν βρισκόμασταν, συζητούσαμε, χαβαλεδιάζαμε, τα λέγαμε, τρώγαμε, πίναμε μαζί, γενικά κάναμε ότι κάνουν οι πργματικοί φίλοι. Όμως, μέχρι στιγμής, είναι συμφορουμίτες, καλά παιδιά, συμπαθείς κτλ. Φίλοι θα μπορούσαν να γίνουν, αλλά τώρα (ακόμα) δεν είναι...
Εδώ... Άσε τον Κώστα.
Εγώ έχω κάνει.

Έχω δουλέψει με ανθρώπους που δεν έχω δει ποτέ μου. Και εντάξει αυτό είναι δουλειά. Έλα όμως που αυτές οι indie δουλειές είναι που μου έκαναν φίλους! Ανθρώπους που φιλοξένησα (μετά από χρόνια) στο σπίτι μου για μέρες. Ανθρώποι που μου ζήτησαν να τους πάρω κάτι προς 1000$ (για φορολογικούς λόγους) και μου στείλαν τα λεφτά "έτσι". Κλπ... Ανθρώπους που ξέρουν πιο πολλά απ'ότι η πλειονότητα των ανθρώπων που γνωρίζω από κοντά! Έχω φίλους που εμπιστεύομαι, φίλους που με εμπιστεύονται!

Οπότε ναι.

Τελικά, κάποια στιγμή (θα) βρεθούμε από κοντά, ή έχουμε βρεθεί ήδη, αλλά σημασία έχει ότι οι βάσεις έγιναν από το Ιντερνετ. Και σε αρκετές περιπτώσεις (Paul, Matt, Vince) ΔΕΝ έχουμε βρεθεί ακόμη. Ελπίζουμε για Μαργαρίτες στην Hawaii κάποια στιγμή αλλά μέχρι να φτάσει εκείνη η στιγμή... εεε... τα βγάζουμε πέρα όπως νά'ναι.

Nikolas είπε:
Ανθρώπους που φιλοξένησα (μετά από χρόνια) στο σπίτι μου για μέρες. Ανθρώποι που μου ζήτησαν να τους πάρω κάτι προς 1000$ (για φορολογικούς λόγους) και μου στείλαν τα λεφτά "έτσι".
Με δίνεις στεγνά, έτσι;

Και μου είπες ότι δε θα μιλήσεις ποτέ για εκείνη τη νύχτα.

trolley είπε:
Με δίνεις στεγνά, έτσι;

Και μου είπες ότι δε θα μιλήσεις ποτέ για εκείνη τη νύχτα.
Αν είχαν στόμα οι γκαρσονιέρες

θα 'πεφταν σα ξερόφυλλα οι βέρες

harilatron είπε:
Atreu η Κινέζα σου είναι φιλιπινεζος.
F@ckin' Yeah...

Χωρίς πλάκα, είναι Γιαπωνέζα. Όχι Κινέζα.

Γιατί μου το χαλάτε ρε παιδιά;

Superfunk είπε:
τελικα εσεις οι σοσιαλισται μια ζωη ...νουνι τα κανετε... ;D

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26511&subid=2&pubid=113057804

;D
Ουδείς άσφαλτος.

Τώρα ο δικός μας αρχηγός κάνει πιο κομψά λάθη. Είναι όχι μόνο βατή η αντικατάσταση της Ναόμι Κλαιν από την Ναόμι Κάμπελ. Είναι βαθιά επιθυμία μας και τολμώ να πω, υποχρέωση μας.

Ε τώρα το χοντρύνατε το πράμα. Καληνύχτα. Πάω να δω ερτ.

atreu73 είπε:
Ε τώρα το χοντρύνατε το πράμα. Καληνύχτα. Πάω να δω ερτ.

ρε atreu δεν απαντούσα σε σένα, σφηνα μπηκα γιατι έλεγαν να μη γράφουμε στο Noizbox περι ΕΡΤ... σορρυ για την παρεξηγηση

ndnikola όντως... :)

Κανονικά έπρεπε η Στάη να πει το σχετικό τελετουργικό λόγο επί κλεισίματος καναλιού:

"Κάνανε τις μετρήσεις και βγάζανε ΕΡΤ μηδέν.

Μηδέν οι ώρες τους! Να πεθάνουνε!! Πρώτη φορά ζήτω από το Θεό να με ακούσει!!! Να πεθάνουν οι προδότες! Οι προδότες της δημοκρατικής Ελλάδας! Οι προδότες των οστών του Ελευθέριου Βενιζέλου και του Γεωργίου Παπανδρέου!  Κάποια ζώα δε με πιστεύανε. Κάποια ζώα δε με πιστεύανε.Τώρα θα με πιστέψουν, ευτυχώς και τα ζώα!"

harilatron είπε:
Κανονικά έπρεπε η Στάη να πει το σχετικό τελετουργικό λόγο επί κλεισίματος καναλιού:

"Κάνανε τις μετρήσεις και βγάζανε ΕΡΤ μηδέν.

Μηδέν οι ώρες τους! Να πεθάνουνε!! Πρώτη φορά ζήτω από το Θεό να με ακούσει!!! Να πεθάνουν οι προδότες! Οι προδότες της δημοκρατικής Ελλάδας! Οι προδότες των οστών του Ελευθέριου Βενιζέλου και του Γεωργίου Παπανδρέου!  Κάποια ζώα δε με πιστεύανε. Κάποια ζώα δε με πιστεύανε.Τώρα θα με πιστέψουν, ευτυχώς και τα ζώα!"

Η ΕΡΤ είχε μια ευκαιρία να δώσει ξερά LIVE όλα τα κομματόσκυλα που έκαναν προπαγάνδα τόσες δεκαετίες. Με ονόματα και ντοκουμέντα. Όχι ότι δεν τα ξέρουμε, αλλά για την τιμή των όπλων...

σιγα μην πουνε ποτε την αληθεια, ολοι θελουν να κανουν ομελετα φιλε μου χωρις να σπασουν αυγα.

Διχασμος...

I love it.

Λόγο του επαγγέλματος- δημοσιογράφος- δεν σας κρύβω ότι αυτό που συμβαίνει το βρίσκω στα όρια του απολαυστικού. Πόσο μάλιστα  όταν έχω μια πιο σφαιρική άποψη για τα έργα και τις ημέρες πολλών, εντός των τειχών του Ραδιομέγαρου της Αγίας Παρασκευής. 

ΕΡΤ- το τσιφλίκι, του τσιφλικιού, Ω τσιφλίκι. Η χαρά της αργομισθίας, του κομματόσκυλου (ασχέτως χρώματος), η ευτυχία του βολεμένου. Η όαση του τεμπελόσκυλου.

I dont like it.

Από την άλλη βέβαια γνώριζα και ευσυνείδητο κόσμο εκεί μέσα που δούλευε και με θλίβει τα μάλα ο τρόπος με τον οποίον χάνει την δουλειά του- ασχέτως των αποζημιώσεων. 

Βέβαια θα ξαναπώ... διχασμός: Ας πούμε ότι δεν μπορώ να παραβλέψω ότι τις ενημερωτικές εκπομπές τις έβγαζαν οι συμβασιούχοι συνάδερφοι μου, την ώρα που το κανάλι παρακαλούσε πολλούς από τους χιλιάδες κηφήνες να κάνουν ένα ρεπορτάζ, για να δικαιολογήσουν την παρουσία τους.

Παράλληλα δεν μπορώ να μην παραδεχθώ ότι μέσα στην σκατίλα των ιδιωτικών καναλιών, πολλές φορές η ΕΡΤ ήταν μια όαση πολιτισμού, με προγράμματα/ταινίες/ ντοκιμαντέρ, χάρμα ιδέσθαι.

Βέβαια το θέμα έχει μια αμιγώς πολιτική χροιά- αλλά δεν θα επεκταθώ- παρά μόνο θα αναρωτηθώ... Αυτές οι δύο ψυχές δεν έχουν βαρεθεί να κάνουν τα γιουσουφάκια;           

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back