Εσυ γιατί συνεχίζεις να ασχολείσαι με τη μουσική;

Γιατί συνεχίζεις να ασχολείσαι με τη μουσική;

• Έχω όνειρα, Χρήματα, φήμη και αναγνώριση της αξίας μου

• Βρίσκει η δημιουργικότητα μου μια διέξοδο παίζοντας ένα όργανο, φτιάχνω κάτι

• Γιατί κανείς δεν παίζει μουσική που να μου αρέσει, μόνο η δική μου μουσική μου αρέσει

• Μου αρέσει αν παίζω καταξιωμένη μουσική άλλων, παίζω τη μουσική των ινδαλμάτων μου

• Υπηρετώ την τέχνη, παίζω από ανάγκη έκφρασης

• Μου αρέσει να βγαίνω στη σκηνή, έτσι βρίσκω εύκολα γκομενάκια

• Για το μεροκάματο

• Αναζητώ το απόλυτο TONE

Results are only viewable after voting.
Καλώς η κακώς μπήκε το μικρόβιο από μικρή ηλικία.
Δεν υπάρχει λογική σκέψη για να αιτιολογήσω .
Αν δεν παίξω , έχω πρόβλημα , και όταν δεν μπορώ να παίξω αυτά που θα ήθελα πάλι έχω πρόβλημα αλλά διαφορετικής φύσεως.
Γενικά είναι ένα παράλληλο σύμπαν γεμάτο όνειρα και αυταπάτες.
Υπήρξε μια μεγάλη παύση δεκαετίας συνειδητά για επαγγελματικούς λόγους.
Την επόμενη μέρα από την παύση ήταν σαν να μην είχα σταματήσει ποτέ.
Τώρα έχει προστεθεί και το κυνήγι του απόλυτου tone , αυτό τελικά που όταν το βρίσκεις πάς αλλού για να μην σταματήσεις ποτέ την αναζήτηση .
Υπάρχει και η ντόπα να δοκιμάζω νέα μοντέλα αλλά και vintage ηλ. κιθάρες .
Σκέφτομαι να ανοίξω ενα ταξιδιωτικό γραφείο που θα οργανώνει ταξίδια σε εκθέσεις και μαγαζιά για δοκιμές π.χ. Norman rare guitars, Guitar Point Frankfurt, TFOA Holland, ΝΑΜΜ κ.τ.λ.
Ένα είδος θρησκευτικού τουρισμού .
Βλέπω πολλούς δυνητικούς πελάτες εδώ μέσα !

Έχω όνειρα, Χρήματα, φήμη και αναγνώριση της αξίας μου

Βρίσκει η δημιουργικότητα μου μια διέξοδο παίζοντας ένα όργανο, φτιάχνω κάτι

IMG_20250725_171353.jpg

Γιατί κανείς δεν παίζει μουσική που να μου αρέσει, μόνο η δική μου μουσική μου αρέσει

head-up-ass-4076380427.jpg

Μου αρέσει αν παίζω καταξιωμένη μουσική άλλων, παίζω τη μουσική των ινδαλμάτων μου

Υπηρετώ την τέχνη, παίζω από ανάγκη έκφρασης

Screenshot_2025-07-25-17-02-45-644_org.mozilla.firefox.jpg

Μου αρέσει να βγαίνω στη σκηνή, έτσι βρίσκω εύκολα γκομενάκια

Για το μεροκάματο

a1ai2v.jpg

Αναζητώ το απόλυτο TONE

I-5-prodotti-Rio-Mare-più-esportati-da-Bell-Italia-tonno-all-olio-d-oliva-2432187808.jpg

Το the final count down καλά το παίξανε, ο ρυθμικός κιθαρίστας πατάει καλά και ο τραγουδιστής είπε όλα τα λόγια (μαζί με τα echoes) με μια χαρά προφορά, άκου το χειρότερο cover ever... Θα μπορούσαν να ήταν ελληνες πρώτα από όλα

Δεύτερον δεν θέλω ούτε να ξέρω που βρήκες το κατάλληλο καρέ με τον Μπιμπίλα και το είχες έτοιμο για ανάρτηση

Έχεις κάτι να πεις για όλες τις επιλογές αλλά δεν επέλεξες καμία, δεν σε εκφράζει καμία δηλαδή

Πολλες επιλογες ισχυαν σε παλαιοτερες εποχες για μενα, και ονειρα ειχα πιτσιρικας, και εκφραζομουν μεσα απο αυτο, και για το μεροκαματο, και τα live μου αρεσαν, ακομα και το ψαξιμο του ηχου.

Λειπει ομως η επιλογη "δεν ασχολουμαι πλεον" :ROFLMAO: για να ψηφισω :ROFLMAO:

Έχεις κάτι να πεις για όλες τις επιλογές αλλά δεν επέλεξες καμία, δεν σε εκφράζει καμία δηλαδή

Ούτε εγώ επέλεξα κάποια,μιας και είναι η 1η και μοναδική εργασία μου.

Ισχύουν όσα γράφτηκαν παραπάνω για τις πτυχές της ενασχόλησης με τη μουσική,
που για τον καθένα είναι διαφορετικές.

Προσωπικά η διαφορά που βιώνω συγκριτικά με όταν ζούσα στην Ελλάδα είναι ότι μπορώ να επιλέξω τι θα κάνω και τι όχι.
Επίσης ενώ στην Ελλάδα υπήρχε αναγνώριση μόνο μεταξύ ημετέρων, στο εξωτερικό υπάρχει ευρύτερη αναγνώριση/αποδοχή.

Γενικά θα πρότεινα σε όλους, ανεξαρτήτου ηλικίας, την ενασχόληση με τη μουσική, ανεξάρτητα με τη σχέση που θα επιλέξουν να έχουν με αυτή.

Ούτε εγώ επέλεξα κάποια,μιας και είναι η 1η και μοναδική εργασία μου.

Ισχύουν όσα γράφτηκαν παραπάνω για τις πτυχές της ενασχόλησης με τη μουσική,
που για τον καθένα είναι διαφορετικές.

Προσωπικά η διαφορά που βιώνω συγκριτικά με όταν ζούσα στην Ελλάδα είναι ότι μπορώ να επιλέξω τι θα κάνω και τι όχι.
Επίσης ενώ στην Ελλάδα υπήρχε αναγνώριση μόνο μεταξύ ημετέρων, στο εξωτερικό υπάρχει ευρύτερη αναγνώριση/αποδοχή.

Γενικά θα πρότεινα σε όλους, ανεξαρτήτου ηλικίας, την ενασχόληση με τη μουσική, ανεξάρτητα με τη σχέση που θα επιλέξουν να έχουν με αυτή.
Εσύ Κανιμόθριε δεν βρήκες καμία επιλογή που να σε εκφράζει γιατί ζεις στο εξωτερικό ενώ το poll είναι βγαλμένο από τα ελληνικά δεδομένα. Ώστε εκεί που ζεις δηλώνεις ότι είσαι δάσκαλος κιθάρας και δεν γελάει ο κόσμος; Δεν εκπλήσσομαι καθόλου

Και για να γίνω ακόμα πιο σαφής...true story...και την έχω ξανά πει και εδώ.
Δίπλα από το γραφείο μου έχω ένα μαγαζί που νοικιάζω σε κάτι φωτογράφους (γάμος-βάφτιση).
Μια καθαρά Δευτέρα, έσπασε μια σωλήνα και άρχισε να τρέχει νερό στο κατάστημα.
Τους έψαξα και μετά από κάνα 2ωρο -3ωρο τους βρήκα, ήρθαν, ανοιξαν και κάναμε τη βλάβη.....
Τους είπα τότε, δώστε μου να έχω και εγώ ένα κλειδί από το μαγαζί, να προλάβω κάτι ανάλογο στο μέλλον, αφού όλα την ημέρα είμαι στον χώρο....σε αντίθεση με αυτούς.
Δυσανασχέτησαν ....υπονοώντας ότι δεν μπορούν να με εμπιστευτούν γιατί έχουν εξοπλισμο....,(κουραφέξαλα ένα mac book 10 ετιας...και κάτι light stand).
Όταν τους ανέβασα στο δικό μου studio φωτογραφίας....είδαν από κοντά τι θα πει εξοπλισμός.
...Για κάτι τέτοιους...παραμένω και στη φωτογραφία: 😜.
πολύ flex ρε φίλε...

Εσύ Κανιμόθριε δεν βρήκες καμία επιλογή που να σε εκφράζει γιατί ζεις στο εξωτερικό ενώ το poll είναι βγαλμένο από τα ελληνικά δεδομένα. Ώστε εκεί που ζεις δηλώνεις ότι είσαι δάσκαλος κιθάρας και δεν γελάει ο κόσμος; Δεν εκπλήσσομαι καθόλου

Με δύο πράγματα σχετικά με τη μουσική έχω δει να γελάει ο κόσμος στο εξωτερικό.
Αν δηλώσεις DJ ή ράπερ 😅

πολύ flex ρε φίλε...
Δεν ήταν η αρχική μου πρόθεση.
Αλλά με εξανάγκασαν.
Διότι αντί να μου πούνε "ευχαριστώ " ,που προσφέρθηκα να τους εξυπηρετήσω και να φυλάω "σκοπιά " μην πάθει τίποτα ο "εξοπλισμός τους" και να παρέμβω άμεσα, με αντιμετώπισαν σαν 2χρονο , που τι;;.. θα μπω με το κλειδί έκτακτης ανάγκης και θα τους κλέψω τον εξοπλισμό;
Εγώ, ο εκμισθωτής τους, 50 χρόνων....δικηγόρος..
Με ανάγκασαν να τους δείξω...τι είναι εξοπλισμός λοιπόν.
Τον αλαζόνα λοιπόν με αλαζονεία τον αντιμετωπίζεις.. όπως τον φούστη ....με φουστιά.

Με δύο πράγματα σχετικά με τη μουσική έχω δει να γελάει ο κόσμος στο εξωτερικό.
Αν δηλώσεις DJ ή ράπερ 😅
Τα τελευταία χρόνια οπως εξελίχθηκε το Djing η αλήθεια είναι...
Εκεί που είσαι βέβαια έχει και τον Cee Roo,αν τον δείς να παίζει κάπου πήγαινε.
Για Chab,EDX κ.τ.λ δέν νομίζω να είναι του ενδιαφεροντός σου,αλλά άριστοι σε αυτό που κάνουν.
Ολοι παίζουν μουσικά όργανα.

Καλά, σαν λογιστής... υπογράφω! :LOL:
Συνάδελφε, αν μου επιτρέπεις την προσφώνηση, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα ξεχωριστό thread.

Μιλάμε για δύο τελείως διαφορετικούς τρόπους σκέψης. Τον καλλιτεχνικό, abstract τρόπο σκέψης και τον λογιστικό... Άντε να μπεις από το ένα mode στο άλλο...

Η γυναίκα μου καμιά φορά αν παρα-σοβαρέψω μου ζητά να ξυπνήσω τον άλλο τύπο με τις νότες 🤣🤣🤣

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back