hot_sauce είπε:αν και μεγάλο....το θέμα αυτό περιέχει άπειρες πληροφορίες
http://www.noiz.gr/index.php?topic=6310.0
κι εγώ το έλιωσα πριν πάρω τη δικιά μου
όσο για τις δυνατότητες...δες το manual...
τιμή, το πολύ μέχρι 300 είναι καλά
Δες αυτόdaeore είπε:μαλιστα εδιαφερων πραγματα λεν τα παιδια. μου λες στα 300 ευρω για ενα μοντελο που ειναι 2004?
και επειδη δεν ξερω τι πεζει με τα μοντελα της vox πεστε μου λιγο.
(Vox tonelab SE) (VOX ToneLab LE) (Vox ToneLab Ex)πια θεωριτε καλυτερη?
η Vox tonelab SE και η VOX ToneLab LE εχουνε δυνατοτιτα να συνδέονται με το pc?
kbasilis είπε:Δες αυτό
http://www.noiz.gr/index.php?topic=159170.0
Στα δικά μου τα αυτιά δεν υπάρχει διαφορά,μια απειροελάχιστη υπέρ της SE (πάντα για μένα μηλάω).
Και δεν το λέω αυτό επιδή έχω την LE και θέλω να την πενέψω,γιατί όταν το άκουσα ήμουν σε φάση να κρίνω αν θα αλλάξω την LE με SE οπότε η καλύτερη θα με κέρδιζε.
Η SE είναι πιο πρακτική σε θέμα χειρισμού μιας και έχει πιο πολλά footswicth και 2 expression pedals.
Πάντα παίζει ρόλο ο ενισχυτής μπορεί να το έχεις δει και αλλού που το έχω αναρτίσει
Αυτό είναι προσωπική άποψη,π.χ. σε άλλους μπορεί να είναι μέρα με την νύχτα ο καθένας έχει την αποψή του.daeore είπε:δηλαδη δεν εχουν τεραστιες διαφορες. μαλιστα.
βρηκα μια Vox tonelab SE στα 200 ευρω.αλλα μου φενετε ακριβη.kbasilis είπε:Αυτό είναι προσωπική άποψη,π.χ. σε άλλους μπορεί να είναι μέρα με την νύχτα ο καθένας έχει την αποψή του.
Στα δικά μου αυτιά είναι τόσο μηδαμηνές που δεν μπήκα στον κόπο να την αλλάξω,αν και ζητούσα ευκαιρία γιατί η SE είναι όπως είπαμε πιο εύχρειστη αλλά πούλα βρες να αγοράσεις και σε τι κατάσταση θα είναι η άλλη όλο αυτό ήταν πονοκέφαλος,οπότε παρέμεινα στην Le η οποία και αυτή είναι πάρα πολύ εύχρειστη απλά η SE είναι παραπάνω.
Τώρα άκου εσύ τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ τους,σύγκρινε και με τους πραγματικούς ενισχυτές,πετάλια κτλ.(γι'αυτό είναι το βίντεο)δες τι χρειάζεσαι και το λέω αυτό γιατί αν από θέμα ήχου σου ακούγονται ίδιες και δεν θέλεις τα εξτρά swicth που έχει η SE (σε σύγκριση με την LE πάντα)τότε δεν υπάρχει λόγος να δώσεις 80-100(στο περίπου) ευρό παραπάνω,με την προυπόθεση πως σου ακούγονται ίδιες στα δικά σου αυτιά.
εγώ πάντως αν είχα τώρα τ λεφτά θα τ χτύπαγα 1 γιατί έχει πολύ καλές κριτικές από πολλούς έμπυρους και άμα δ σου άρεσε απλά τ πουλάς κ είσαι οκ,και πιστεύω θα φύγει αρκετά εύκολα!! από ελλαδα τ βρήκες ?daeore είπε:βρηκα μια Vox tonelab SE στα 200 ευρω.αλλα μου φενετε ακριβη.
ratman είπε:εγώ πάντως αν είχα τώρα τ λεφτά θα τ χτύπαγα 1 γιατί έχει πολύ καλές κριτικές από πολλούς έμπυρους και άμα δ σου άρεσε απλά τ πουλάς κ είσαι οκ,και πιστεύω θα φύγει αρκετά εύκολα!! από ελλαδα τ βρήκες ?
θέλω κ εγώ να πάρω πεταλιερα μιας κ δεν έχω και είμαι καινούριος, είναι πολύ δύσκολο να καταλήξεις κάπου στην αρχή ήθελα την zoom g9.2 tt , μετά σκεφτόμουν για καμία boss και τώρα σκέφτομαι κ τ vox >daeore είπε:ναι φιλε.
Άμα δεν έχει κάποιο λειτουργικό πρόβλημα τότε είναι τζάμπα.daeore είπε:βρηκα μια Vox tonelab SE στα 200 ευρω.αλλα μου φενετε ακριβη.
φιλε ασε! ειμαστε στην ιδια μοιρα. εχω τρελαθει να ψαχνω και να δω τι τελικα μου αρεσει. εγω ελεγα για line 6 xt live. μετα ελεγα για line 6 xt3 live αλα κανει 300 ευρω και με χαλαει η τιμη.εψαξα και της boss gt-8. αλλα δεν μαρεσει να παρω μια πεταλιερα και να εχει της παναγιας τα ματια!δεν υπαρχει λογος για μενα. και τορα κοιταω για vox γιατι βρηκα Vox tonelab SE (2004) με 200 ευρω και το ψαχνω.ratman είπε:θέλω κ εγώ να πάρω πεταλιερα μιας κ δεν έχω και είμαι καινούριος, είναι πολύ δύσκολο να καταλήξεις κάπου στην αρχή ήθελα την zoom g9.2 tt , μετά σκεφτόμουν για καμία boss και τώρα σκέφτομαι κ τ vox >>
να δω ποια θα πάρω στο τέλος !!
έχεις δει τις αγγελίες να δεις που πωλούνται οι SE??daeore είπε:βρηκα μια Vox tonelab SE στα 200 ευρω.αλλα μου φενετε ακριβη.
??εψαξα και της boss gt-8. αλλα δεν μαρεσει να παρω μια πεταλιερα και να εχει της παναγιας τα ματια!
ευχαριστω φιλος! κατι που ηθελα να ρωτήσω για την Vox tonelab SE (2004).τι δυνατοτιτες εχει οταν συδεετε στο pc? μπορεις να κατεβασεις ηχους ακομα και για αυτο το μοντελο?kbasilis είπε:Άμα δεν έχει κάποιο λειτουργικό πρόβλημα τότε είναι τζάμπα.
Η LE έχει 200 ή 220 ή καμιά φορά 180
Η SE έχει 250 ή 280 καμιά φορά και 300
Μηλάμε πάντα για καλή κατάσταση γιατί ένας είχε δώσει της SE 220 ή 200 δεν θυμάμαι επιδή είχε πρόβλημα κάποιο κουμπί.
hot_sauce είπε:έχεις δει τις αγγελίες να δεις που πωλούνται οι SE??
και σου είπα ήδη τις κυμαινόμενες τιμές...όπως και ο kbasilis...
αν ψάχνεις να σου χαρίσουν μία οκ....(αυτή στα 200 ουσιαστικά χάρισμα είναι....) αλλά αν την αφήσεις αυτή μη περιμένεις να ξαναβρείς σύντομα κάτω από 250....
??
ενώ η SE πόσα λιγότερα έχει πάνω της νομίζεις??
H SE δεν βλέπω να έχει usb.daeore είπε:κοιταξτε παιδια δεν ξερω απο πεταλιερες.γιαφτο ζητησα την βοηθεια σας! οπως επισεις ειμαι και καινουργιος κιθαριστας!εχει ο φιλος μου την Vox Tonelab ST.δεν εχει τρελες δυνατοτητες.που ειναι και η κενουρια γενιας...
Ρίξε μια ματιά στην προηγούμενη σελίδα στο βίντεο που έχει σκέτο μεταλοπέταλο.nick_ls είπε:πάντως κ εμένα έχει μπει το μικρόβιο της πεταλιέρας μέσα μου..και καταλήγω σε tonelab αν και είμαι σίγουρος ότι στα μεταλλάδικα δε θα με καλύψει..