Ερώτηση για luthier στην Αθήνα

Kαλησπέρα Γιώργο
Είναι στα 5κιλά κάτι κι αν αδυνάτιζε κανένα κιλό, θα ήταν ευχής έργον. Εχει πολύ καλό sustain και κελαηδάει ο neck μαγνήτης - ο bridge πάλι μου ακούγεται σαν Michael Schencker στα γκάζια του, γενικά είναι πολύ ισορροπημένη ηχητικά.
Οσο κι αν ομνύω στα κσύλα όμως, δεν πιστεύω ότι θα χάσει κάτι από intonation αν κάνει λίγη δίαιτα.

Ρε φίλε είναι πολλά τα κιλά. Πόσα να του αφαιρέσει ο τεχνικός? Μισό κιλό ξύλο? Άσε που μπορεί να αλλάξει και ο ήχος της. Δεν αξίζει νομίζω. Καλύτερα να βρεις πιο ελαφριά, γύρω στα 3500.

Ενα, ενάμισι καλά θα ήταν! Γι αυτό έβαλα την εικόνα στην αρχή, με τις τρύπες

Εάν καταφερεις και το κάνεις αυτό, δεν θεωρείς ότι πιθανων να αλλάξει αρκετά ο ήχος της κιθάρας?

Είναι ένα βίντεο στο youtube που παίρνει ένας μια στρατ και της κόβει από το σώμα ότι ξύλο δεν είναι απαραίτητο και μένει το 1/3 του σώματος, ο ήχος στις δοκιμές που έκανε δεν άλλαξε καθόλου... απλά το αναφέρω δεν μπορώ να το βρω. Η άποψη μου είναι και εμένα ότι θα χαλάσεις το όργανο

Καλησπέρα
Έχω κάνει παρόμοια δουλειά σε μπάσο που εκτός από ελαφρύτερο απέκτησε και λίγο καλύτερο ήχο συνολικά
Μπορείς να αφαιρέσεις από την πίσω πλευρά και να το καλύψεις αλλά χρώμα ακριβώς ίδιο και με τέτοια παλαίωση δύσκολο

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back