- Πόντοι
- 2,368
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=901104&lngDtrID=244
& μετα θα ειμαστε ελευθεροι!!
& μετα θα ειμαστε ελευθεροι!!
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όπως λέει κι ο Dirty Harry, "Οι απόψεις είναι σαν τις ...υφαλοκρηπίδες. Όλοι έχουμε από μία".prang είπε:η άποψή μου (που τρελαίνομαι να την δίνω όταν δεν μου ζητείται!!! ;D)
Βεβαίως φίλε fenderiarh 8)...Δεν συμφωνεί, όπως είναι φυσικό, κανένας καπνιστής αλλά παραεφαρμόζεται ...fenderiarhs είπε:Παρεπιπτοντως στην Ιταλια, που υποτιθεται οτι κατοικειται και αυτη απο μεσογειους, ανυποτακτους μαγκες : : :σαν και εμας, που και αυτης η δημοσια διοικηση δεν τα παει και τοσο καλα, η εν λογω απαγορευση ισχυει εδω και 4 χρονια ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ κανονικοτατα.
θελουμε δε θελουμε και εδω θα εφαρμοστει ΚΑΝΟΝΙΚΑ (κι ας νομιζουν μερικοι οτι η αιωνια..μαγκια του Ελληνα θα περασει και εδω...) εδω εφαρμοστηκε στην απολυτη πολη των ρεμαλιων (Βερολινο) σε εμας τους φλωρουμπες δεν θα εφαρμοστει?Παρεπιπτοντως στην Ιταλια, που υποτιθεται οτι κατοικειται και αυτη απο μεσογειους, ανυποτακτους μαγκες Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyesσαν και εμας, που και αυτης η δημοσια διοικηση δεν τα παει και τοσο καλα, η εν λογω απαγορευση ισχυει εδω και 4 χρονια ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ κανονικοτατα.
Μήπως ξέρεις πότε εφαρμόστηκε στο Βερολίνο; Γιατί το καλοκαίρι κάπνιζαν κανονονικότατα.Superfunk είπε:θελουμε δε θελουμε και εδω θα εφαρμοστει ΚΑΝΟΝΙΚΑ (κι ας νομιζουν μερικοι οτι η αιωνια..μαγκια του Ελληνα θα περασει και εδω...) εδω εφαρμοστηκε στην απολυτη πολη των ρεμαλιων (Βερολινο) σε εμας τους φλωρουμπες δεν θα εφαρμοστει?Παρεπιπτοντως στην Ιταλια, που υποτιθεται οτι κατοικειται και αυτη απο μεσογειους, ανυποτακτους μαγκες Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyesσαν και εμας, που και αυτης η δημοσια διοικηση δεν τα παει και τοσο καλα, η εν λογω απαγορευση ισχυει εδω και 4 χρονια ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ κανονικοτατα.
Ρεμάλια τους Γερμανούς και φλώρους τους Έλληνες πρώτη φορά ακούω στη ζωή μου. ???..Superfunk είπε:εδω εφαρμοστηκε στην απολυτη πολη των ρεμαλιων (Βερολινο) σε εμας τους φλωρουμπες δεν θα εφαρμοστει?
Όπως ακριβώς και σε όλη την Ιταλία.. 8)gangster είπε:Μήπως ξέρεις πότε εφαρμόστηκε στο Βερολίνο; Γιατί το καλοκαίρι κάπνιζαν κανονονικότατα.
Στο Λονδίνο πάντως, τους έβλεπες να στέκονται έξω απ την pub με την μπύρα στο χέρι και ν' ανάβουν τσιγάρο μές την παγωνιά. ;D
δεν ειπα ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ειπα ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΟΥΣ ως γνωστον οι Βερολινεζοι εχουν τοση σχεση με τους υπολοιπους Γερμανους οσο εμεις με τους Ιαπωνες... ;DΡεμάλια τους Γερμανούς και φλώρους τους Έλληνες πρώτη φορά ακούω στη ζωή μου. Huh?..
OK πάσο!! ;DSuperfunk είπε:δεν ειπα ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ειπα ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΟΥΣ ως γνωστον οι Βερολινεζοι εχουν τοση σχεση με τους υπολοιπους Γερμανους οσο εμεις με τους Ιαπωνες... ;DΡεμάλια τους Γερμανούς και φλώρους τους Έλληνες πρώτη φορά ακούω στη ζωή μου. Huh?..
Δηλ; Τι εστί;mscmkr είπε:
Μπορείς να μου εξηγήσεις τα παραπάνω; Γιατί όλοι χρησιμοποιούν αυτές ακριβώς τις τυποποιημένες ατάκες, αλλά έχω σοβαρές επιφυλάξεις για το αν υπάρχει οποιοδήποτε νόημα πίσω από αυτές τις λέξεις....tzelkos είπε:ενώ ετσι δημιουργείς πολίτες β κατηγορίας.επίσης η απαγόρευση ποτέ δεν επέφεραι τα αναμενόμενα αποτελέσματα.