- Πόντοι
- 2,368
Ξαναδιαβασε τα ποστ μου αυτα ελεγα οτι θα γινοτανε ΑΝ ΚΑΝΑΜΕ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ",ευτυχως ΔΕΝ καναμε... ;DΗσουν απολυτα σιγουρος και το εγραφες με καθε ευκαιρια οτι θα παμε ΣΙΓΟΥΡΑ σε δρχ και οτι θα βγουμε ΣΙΓΟΥΡΑ απ το ευρω κλπ κλπ.
Αυτο που γραφεις ΔΕΝ συμβαινει φυσικα,το αρθρο που εβαλες μιλαει για ad-backed sales (απο τις οποιες οι δισκογραφικες δεν βγαζουν φραγκο απο τους "καταναλωτες" τους ) οχι φυσικα για το ΣΥΝΟΛΟ των ψηφιακων πωλησεων μουσικης (θα ηταν αλλωστε ΑΔΥΝΑΤΟΝ μια και θα επρεπε το 1,4% των συνολικων πωλησεων μουσικης να εφερνε μεγαλυτερο τζιρο απο το 98,6%Αυτα που εβαλα εγω αφορουν τα εσοδα απο τις πωλησεις δισκων που ειναι πολλα περισσοτερα απο της αντιστοιχες ψηφιακες.
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Αναμενω τον ΛΟΓΟ για τον οποιο ανοιξες το thread γιατι ΟΝΤΩΣ δεν τον εχω καταλαβει ακομα,εκτος και αν απλα διερωτασαι ΓΙΑΤΙ καποιοι (το 0,00001% των ακροατων μουσικης στον πλανητη) "αγαπανε" το βινυλιο...οποτε παω πασο.
Αλλα αλλο αυτο και αλλο "το βινυλιο επιστρεφει ραγδαια πειτε μας τη γνωμη σας γιατι αυτο συμβαινει".
Τελευταία επεξεργασία από moderator: