Εχω ενα σιταρ απο προσφατο ταξιδι στην Ινδια αλλα κατα τη διαρκεια του ταξιδιου μου εσπασε ενα απο τα δυο ελεφαντινα "sticks" στα οποια στηριζονται οι χορδες chikari (τι λεω κι εγω τωρα..) Στις φωτο εχω ανεβασει το "stick" που δεν εχει σπασει με τη μια χορδη chikari οπως πρεπει να ειναι, και μετα το σπασμενο "stick" πανω στο σιταρ και το κομματακι που αποκολληθηκε. Eχει κανεις καμια ιδεα που θα μπορουσα να το επισκευάσω ή πως θα μπορουσα να το κανω μονη μου;
Ειναι φτιαγμενο απο ελεφαντοδοντο και δεν ξερω αν χρησιμοποιησω κολλα αν θα αντεξει την πιεση και τι ειδους κολλα πρεπει να ειναι. Απο την αλλη για να βγαλω τελειως το σπασμενο μερος και να το αντικαταστησω, δεν ξερω ουτε πως να το βγαλω χωρις να καταστρεψω το οργανο, ουτε που θα μπορουσα να βρω αλλα στικακια..
Ειναι φτιαγμενο απο ελεφαντοδοντο και δεν ξερω αν χρησιμοποιησω κολλα αν θα αντεξει την πιεση και τι ειδους κολλα πρεπει να ειναι. Απο την αλλη για να βγαλω τελειως το σπασμενο μερος και να το αντικαταστησω, δεν ξερω ουτε πως να το βγαλω χωρις να καταστρεψω το οργανο, ουτε που θα μπορουσα να βρω αλλα στικακια..