http://smart.noiz.gr/details.php?id=135317Jasemeister είπε:Ρίχνε και ένα μάτι στις αγγελίες για μεταχειρισμένο![]()
Και kyuss βεβαιως βεβαιως!!! ;DNoIzY είπε:Πάντως η Epiphone The Dot είναι κιθάρα που χρησιμοποιεί πολύ ο Josh Homme (σίγουρα με τους Queens of the Stone Age, δεν ξέρω για τα άλλα project του).. Δεν το γράφω για να την πάρεις με κλειστά μάτια, ούτε θέλω να πω ότι είναι πιο αξιόλογο όργανο από τα άλλα της ίδιας κατηγορίας, απλά βρήκα πάτημα για να τονίσω πως μια κιθάρα δε χρειάζεται να στοιχίζει τετραψήφια ποσά για να σε καλύπτει!
nasokosm είπε:Off topic : αν έχεις τη τεχνική του Kurt παίζεις και με μονόχορδο.
Δεν γνωρίζω τις νέες 335 αλλά μια joe pass που έχω παίζει αξιοπρεπέστατα![]()
Δε νομίζω ότι χρησιμοποιούσε την Epiphone Dot στους Kyuss..noe13 είπε:Και kyuss βεβαιως βεβαιως!!! ;D
ναι γι αυτο το εγραψα.....οκNoIzY είπε:Δε νομίζω ότι χρησιμοποιούσε την Epiphone Dot στους Kyuss..
Ίσως σε μπέρδεψε το ποστ μου, αναφέρω τους QOTSA επειδή σε αυτούς παίζει με την Dot, όχι ότι οι άλλες μπάντες/project που συμμετέχει ή συμμετείχε δεν αξίζουν αναφορά (Kyuss, Dessert Sessions, Eagles of Death Metal κλπ)..