- Πόντοι
- 48
Ακουόγραμμα, ακουόγραμμα. ;D ;D ;DSuperfunk είπε:εμενα πλεον το 57αρι δεν μου αρεσει...πουθενα...2 μου ειχαν μεινει και τα χαρισα.... ;D
Ακουόγραμμα, ακουόγραμμα. ;D ;D ;DSuperfunk είπε:εμενα πλεον το 57αρι δεν μου αρεσει...πουθενα...2 μου ειχαν μεινει και τα χαρισα.... ;D
Ευχαριστώ. Απλά λόγο άγνοιας δεν ξέρω ποσο εύκολα μπορεί να τα "χειριστεί" κανείς τα πυκνωτικά σε μη αποστηρωμένο ηχητικά περιβάλλων! Όπως επίσης δε θα μου άρεσε το γεγονός να τραγουδάω με ακουστικά! Θα το ερευνήσω περισσότερο!Superfunk είπε:αν θες all around λυση παρε ενα πυκνωτικο μεγαλου διαφραγματος (σαν και αυτα που λινκαρα)
μη φοβασαι χρονια τα χειριζομαι εγω χωρις κανενα προβλημα,δεν θα γραψεις και την Τραβιατα....ΡΟΚ θα γραψεις ετσι δεν ειναι? ;Dποσο εύκολα μπορεί να τα "χειριστεί" κανείς τα πυκνωτικά σε μη αποστηρωμένο ηχητικά περιβάλλων!
αυτο ξεχνα το κανεις δεν το εχει πετυχει μεχρι τωρα (ασε που μεσα σε μια ηχογραφηση δεν ειναι αυτο που πραγματικα θελεις ετσι κι αλλοιως)...το μικροφωνο σε καταστασεις close miking παντα θα ακουει αυτο που ακουει και το...αυτι σου αν το κολησεις στο μεγαφωνο ;Dνα ηχογραφει αυτο που ακουω και στο δωματιο εγω