npap είπε:
φίλε Μάκη, ελπίζω να μην αισθάνθηκες (και σόρυ αν έγινε) ως σάκος μποξ σε καμία περίπτωση, γιατί δεν υπήρχε καμιά πρόθεση ούτε από εμένα ούτε νομίζω από κανέναν άλλο.... απλά εσύ έθεσες το θέμα, σε εσένα προσωποποιούνταν οι απαντήσεις που όμως ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...
παρόλο αυτό, με καλείς τώρα να ασχοληθώ και να
σπαταλήσω τον πολύτιμο μου χρόνο, όχι στο να σου προσφέρω καλόπιστα την όποια γνώση μπορεί να διαθέτω (και μάλιστα συμπυκνωμένη και συμπερασματική από πολύχρονη πρακτική εμπειρία στο πιάτο), αλλά στο να "
σκοτώσω την μύγα σου", δοκιμάζοντας ανερυθρίαστα, την καλή μου διάθεση, την υπομονή μου και την έμφυτη μου ευγένεια (σικ
) ... φαντάσου να μην
ΠΑΡΑΔΕΧΟΣΟΥΝ και την γνώση όλων μας... θα μας έδερνες κιόλας... :-* ;D
λοιπόν για να μη το ζαλίζουμε άλλο... δεν είμαι υποχρεωμένος (
αυτό δα έλειπε) να παρακολουθώ οποιοδήποτε θέμα ανοίγει εδώ από την αρχή του και μάλιστα να
είμαι και υπόλογος που το είδα μετά από μέρες και "
ΤΟΛΜΗΣΑ" να προσθέσω κάποιες δικές μου θέσεις...
αλλά αφού το λες εσύ ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ... :
τώρα τα περί "
αντιφάσεων" (και χιλιάδων μάλιστα ;D ) επειδή βρίσκονται στο θολωμένο μυαλό σου με άφθονη ομίχλη από το εύθικτο θυμικό σου, ενώ αναφέρεις αυταπόδεικτους και ήδη αναλυμένους από μένα παραπάνω
βεβιασμένους συνειρμούς σου, κανονικά θα έπρεπε να τα προσπεράσω, αλλά ας δώσω λίγο τόπο στην οργή για τελευταία (ελπίζω) φορά...
πρώτον... τα δείγματα του thomann
εσύ τα επικαλέστηκες και έδωσες αφορμή για το πειραματάκι που φυσικά είχε
αποδέκτη εσένα και έναν
εν δυνάμει προβληματισμό που θα σε γλύτωνε από
βιαστικά έξοδα αφού ήδη διέθετες ένα από τα καλύτερα μικρόφωνα στην κατηγορία του... (για να τιμήσω την υπογραφή μου όπως προσπαθώ να κάνω πάντα)...
δεύτερον...
να μου το πεις πρωτο πρωτο αυτο φιλε στειλε μας ενα δειγμα την φωνης σου......
και να το έκανα
ΤΙ ρε επίμονε στην κοντοφθαλμία άνθρωπε
για όνομα του θεού της ημιμάθειας... ;D ;D ;D για να σου προτείνω ένα
άλλο, με
reference μια ηχογραφημένη φωνή ποιος ξέρει πως, κάπου?...
στο μόνο που θα ήταν
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟ κάτι τέτοιο θα ήταν με ερωτησούλες και δια της ατόπου να προσπαθήσω να σε βοηθήσω να βρεις που έκανες τυχόν λάθη στη χρήση του ή ακόμα ακόμα να σου προτείνω τεχνικές για να βελτιώσεις αυτό που ήδη έχεις καταφέρει...
θα με τρελάνεις?... ντιπ δεν κατάλαβες από όσα αράδιαζα?... ντάξει δεν είμαι και φιλόλογος αλλά τα ελληνικά μου είναι υποφερτά φαντάζομαι (?) με επαρκή σαφήνεια έστω και από τα συμφραζόμενα επί το πλείστον... εδώ μου στείλανε άσχετα παιδιά με το θέμα ευχαριστήρια, για την και καλά "νέα οπτική" που τους άνοιξα με αφορμή την ερώτηση σου... θα μου πεις δεν τα έχεις ξαναπεί κατά καιρούς?...
φυσικά αλλά ένας με ρώτησε αν θα πρέπει να με εκνευρίζει κάποιος που "δεν καταλαβαίνει" για να τα γράφω μαζεμένα σε ένα thread, ώστε να το ξέρει για να καθιερώσει αυτή την πρακτική όταν θέλει να ρωτήσει εμένα κάτι... ;D ;D ;D
anyway κάνεις ότι μπορείς να μου ξυπνήσεις λανθάνοντα ψήγματα
αλαζονείας... γι αυτό πάμε παρακάτω όσο κρατάω τα προσχήματα και δεν βρίζω γιατί με τα
προσβλητικά σου σχόλια και τις σποντούλες, με το ζόρι κρατιέμαι...
εσυ δηλαδη απο αυτην την αθλια ηχογράφηση μπορεις να κρινεις ενα μικ ???
όχι φίλε μου (αν όντως είναι αποδεδειγμένα άθλια)... μπορώ όμως να κρίνω
ΕΣΕΝΑ μέσα από την
συγκριτική σου
επιλογή (η οποία είναι επαρκέστατη συνθήκη για την εξαγωγή των συμπερασμάτων που κατέληξα)... ούτε αυτό καταλαβαίνεις κύριε καθηγητά?...
κατέληξα σε 3 εταιριες κυρίως απο την ακρόαση στο thoman violet - jz - και αυτο που μου εχει κανει την μεγαλυτερη εντυπωση ειναι το mojave 301
"ο καιρός είναι σαν τον Ουγκώ στις μαύρες του" και εκτίθεσαι μέσω "αθλίων" λογικών αλμάτων κύριε καθηγητά, προσπαθώντας να κάνεις το μαύρο άσπρο...
:-*
νομιζω θα επαιρνα το 2 σε σχεση παντα και με την τιμη στο 1
διάλεξες
πάλι το ίδιο αλλά σε female δείγμα, αλλά θα έπαιρνες άνετα και το 2 αν η τιμή σε ικανοποιούσε... μάλιστα... δηλαδή πόσο?... αν έκανε 500€ θα ικανοποιούταν το "
hype victim" που κρύβεις (ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΜΕΛΩΣ) μέσα σου???... ή επειδή στοίχιζε ΤΡΙΑΝΤΑ ΦΟΡΕΣ λιγότερο, ΞΑΦΝΙΚΑ απαξιώθηκε στην κρίση σου... α ρε τα ζητάει η "κ@λ#τσεπη" σας μου φαίνεται φίλος... ;D ;D ;D
όσο για τις
παρακείμενες θέσεις των φίλων μου ως συνηγορία στο κόμπλεξ που απρόκλητα φανερώνεις
ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ επιθετικά,
μην ανησυχείς... έχουν αποδείξει πολλάκις ότι ξέρουν και να αυτοσαρκάζονται και να προβληματίζονται και κυρίως να θέτουν
ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΑ τις ερωτήσεις τους, για κάτι που δεν κατάλαβαν
ΑΝ τους ενδιαφέρει...
εσύ είσαι αυτός που χτύπησες μέσα στην νύχτα την "πόρτα" αυτού του χώρου ζητώντας βοήθεια και καταχρώμενος τους κανόνες φιλοξενίας, μας την λες συνέχεια επειδή
ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ αυτή που αν μη τι άλλο απλόχερα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ να σου παράσχουμε... τα περί γκέτο τα αντιπαρέρχομαι κι αυτά γιατί ήδη έχω ανεβάσει πίεση και η γυναίκα μου τρόμαξε που με είδε κατακόκκινο (καλά αυτό στο συγχωρώ γιατί μου ταξε παστίτσιο για αύριο αν ηρεμήσω)... ;D ;D ;D
αυτο το μικ μου το προτεινε και αρχισα να το ακουω ενας απο τους καλυτερους ηχοληπτες που εχει η ελλαδα... ο οποιος θεωρει οτι τα μικ θελουν πολυ ψαξιμο ...
τι λέτε κυρ καθηγητά... αλήθεια?... τι θεωρεί? ότι θέλουν πολύ ψάξιμο?.. σε αντίθεση με εμάς εδώ δηλαδή που θεωρούμε το αντίθετο?... τι να πω ρε πια... έλεος...
τελος παντων για να σπασω λιγο τον παγο θα ρωτησω μια τελευταια φορα
κανενα μικ εχετε να προτείνεται η μπα?????χαχαχαχ που γραφεται !!!! απο τα μικροφωνα που εχετε ??? που δουλευεται στο στουντιο ... που ετυχε να ακουσετε καπου??????
επειδή εγώ (λόγω της αυθάδειας και της ειρωνείας σου) δεν θέλω να σπάσω τον πάγο αλλά κάτι άλλο, δεν περιγράφω άλλο που έλεγε και μια ψυχή... αντ αυτού αφού
ΜΑΣ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ επιμόνως και καλά βαριέσαι να αναζητήσεις και να ρίξεις μια ματιά στα δεκάδες ΦΡΕΣΚΑ θέματα που έχουμε ανοίξει για τις προτιμήσεις μας και σου περισσεύουν και τα φράγκα, θα στην κάνω βρε την χάρη τσι πανάκειας έρωτα και θα σου προτείνω τιμής ένεκεν το αγαπημένο μου mic τον τελευταίο χρόνο...
το
Brauner Valvet... ε θέλει πολύ προσπάθεια να γράψεις χάλια με αυτό... ακόμα και συ ο ανικανοποίητος... ;D ;D ;D
ΥΓ. ήθελα να ξερα πως είναι δυνατόν, να μπαίνετε
κάποιοι ως κομήτες σε ένα φόρουμ, ζητώντας κατά κανόνα ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ στερούμενες τυπικών στάνταρ αξιολογήσεις για audio equipment από τον κάθε τυχάρπαστο (ναι και μένα... με ξέρεις?), που ευκολότατα μπορείτε να βρείτε σε επίσημα reviews, ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ παράλληλα μπροστά σε αυτές ουσιαστική και φιλτραρισμένη γνώση μέσω εμπειρίας που δεν μπορείτε εύκολα να αποκομίσετε από ΠΟΥΘΕΝΑ (τουλάχιστον ΔΩΡΕΑΝ)...
πραγματικά αν την δεκαετία του 80 την είχα (έστω και πληρωμένη), δεν ξέρω που θα είχα φτάσει την δημιουργική μου ανάγκη ως προς τα θέλω μου...
ΥΓ2... για ένα πράγμα θα σου βγάλω το καπέλο ρε Μάκη... είχα ορκιστεί να μην ξαναεκνευριστώ με περαστικό τρολλ... τον έσπασα τον όρκο...ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ...