• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Επιλογή Low Budget - all around μικροφώνου

vonserke010780 είπε:
Το 58αρι το Beta το εχεις κοιταξει καθολου? Εχει μια διαφορα στην τιμη αλλα αξιζει! Και εγω για το απλο το 58αρι πηγα και εφυγα με το Beta απο το Ζαχο!
Οχι δεν το σκέφτομαι γιατι η τιμή που εχει το SM58 είναι αυστηρό χρηματικό ταβάνι που εχω ορίσει.

Ετσι κι αλλοιως απο τη στιγμη που δεν εχεις και κανα πολυ καλο προενισχυτη δεν εχει και τοσο μεγαλη σημασια..παρε ενα μικροφωνο να κανεις τη δουλεια σου,το 58αρι μια χαρα θα ειναι.

Superfunk είπε:
Ετσι κι αλλοιως απο τη στιγμη που δεν εχεις και κανα πολυ καλο προενισχυτη δεν εχει και τοσο μεγαλη σημασια..παρε ενα μικροφωνο να κανεις τη δουλεια σου,το 58αρι μια χαρα θα ειναι.
Έχω μια κονσόλα της behringer την eurorack ub802 για την προενισχυση, το ξέρω ότι δεν είναι και η καλύτερη κονσόλα αλλά δεν θα με καλύψει για το μικρόφωνο?

Mike Tsilis είπε:
Οχι δεν το σκέφτομαι γιατι η τιμή που εχει το SM58 είναι αυστηρό χρηματικό ταβάνι που εχω ορίσει.
Σωστος φιλε! Σεβαστο! Οχι σαν και μενα που βαζω χρηματικα ορια μονο και μονο για να τα ξεπερναω καθε φορα!  ;D

θελω να αγορασω ενα πυκωτικο μικροφωνο για ηχροφηση τραγουδιων σε home studio με καρτα ηχου M-AUDIO PROFIRE 610..

φιλος μου προτεινε ενα φτηνο, που κανει με αυτο μια χαρα τη δουλεια του ο ιδιος..

Behringer C-3  http://athensproaudio.gr/recording/mikrofona-studio/piknotika-mikrofona/megalou-diafragmatos/behringer-c-3-el.html

στο Ιντερνετ βρηκα καπου κριτικες χρηστων οχι ιδιαιτερα καλες.. σε site περιοδικου τα ελεγε λιγο καλυτερα για τα λεφτα τους..

επειδη μπορω να δωσω και περισσοτερα απο τα 60ε που εχει αυτο, τι λετε; υπαρχουν πολυ καλυτερα μικροφωνα ή best seller πχ μεχρι ας πουμε στα 150ε ή και λιγο παραπανω; τι προτεινετε;

βασικα ειχα ριξει μια ματια στην πρωτη σελιδα, αλλα επειδη ειδα το πρωτο ποστ 6 χρονια πισω δεν διαβασα ολα τα ποστς...και τα 2 απο τα 4 λινκ δεν λειτουργουν καν λογω παλαιοτητας..

μολις μιλησα με το κολλητο που ειναι μουσικος και μου ειπε οτι ο Behringer δεν το θεωρει της προκοπης..

Μια στανταρ επιλογη ειναι το AKG PERCEPTION 220 https://www.skroutz.gr/s/3407724/AKG-P220.html?keyphrase=akg+perception+220 το οποιο ειναι περιπου στα 133ε βλεπω.. και υπαρχει και στο πρωτο ποστ, αν και δεν το προτεινουν εκει..

τι λετε;

ok.. βλεπω οτι το εχουν αρκετα μαγαζια..

https://www.skroutz.gr/s/4371520/Rode-NT1-A.html

θα ειναι δηλαδη αρκετα καλο για να κανω ηχογραφηση φωνης (αντρικη κατα βαση, και λιγοτερο γυναικεια) με αυτο; δεν μιλαμε για επαγγελματικη κατασταση..

τι αλλο χρειαζομαι σχετικα με αυτο;

ενα pop filter, βαση αραχνη (ταιριαζουν σε ολες τις βασεις/γερανους μικροφωνου; εχω ηδη μια) και το καλωδιο του (εχω XLR).. μου διαφευγει κατι;

το Καρδιοειδές ειναι το καλυτερο για να γραψεις φωνη μονο απο μπροστα και να πιανει οσο τ δυνατον λιγοτερους ηχους απο τα πλαινα και πισω;;

Last edited by a moderator:

Trending...

Νέα θέματα