gregg είπε:βρε συ μανουτσαο...γιατι δε μπαινεις στο site του ντουκα; ή να του κανεις ενα τηλ καλυτερα;
Γενικοτερα γιατι δεν κινητοποιησαι και με λιγο διαφορετικο τροπο για να λυσεις τις αποριες σου περι κιθαρων;
Τώρα είπες την καλύτερη κουβέντα...Τελος παιδια το θεμα ευχαριστω πολυ.Θα το ψαξω κ αλλο.
manuchao1991 είπε:
καλα βρε συ... τοσες σελιδες προτασεις σου κανανε εδω τα παιδια και εσυ τελικα θα πας σε φεντερ ?Γι αυτο αναγκαστηκα θα παω στην λυση fender και αν καποια στιγμη γινω πολυ καλος κ εχω και τα φραγκα ισως τα σκασω προς gibson μερια.
Εντάξει παιδιά, θα πάρει τελε το παιδί, τον πετύχαμε τον σκοπό μας. :manuchao1991 είπε:Ειμαι ρε παιδια αφου σας ειπα γουσταρω gibson Ηχο τρελα.
Η Fender-strat-tele εχουν πολυ καλο ηχο αλλα προτιμω gibson.Δεν εχουμε τα φραγκα.
Ακομη για απομιμηση gibson δεν μπορουμε να δοκιμασουμε πουθενα τα μοντερα πχ Japan-οτιδηποτε αλλο.
Αρα K λεω αναγκαστικη λυση fender.Και δεν ειπα κατι κακο για fender Η strat η τελε αμεσως.
**εχω δοκιμασει πολλα μοντελα fender οπως classic 60s-70s road worn κτλπ.Δεν το λεω ετσι οτι προτιμω gibson.
Μην πει καποιος οτι προτιμαει gibson απο fender να τον φατε!!γουστα ρ μαγκες ειναι.
Aλλα κ παλι ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
**K το να ψαχνετε κανεις δεν ειναι κακο ειτε απο forum ειτε οπουδηποτε.
τωρα εγω δεν καταλαβα τελικα gibson θα παρεις η την επιφων που ειδες στο youtube ?manuchao1991 είπε:Λοιπον πουλαω ενα μηχανακι που εχω 1000Ε
Μια κιθαρα που εχω 150Ε
Εχω και 1000 στην ακρη.
Ειμαστε στα 2150 μια gibson traditional θα την χτυπησω ;D![]()
![]()
Βρηκα κ ενα παλικαρι τωρα στο youtube που εχει Epiphone Les Paul Standard plus top και μ αρεσει πολυ ο ηχος του ¨Π ¨Π
Εδω ειναι Gary Moore and BB. King-Since I Met You Baby