Επιλογη ενισχυτη γυρω στα 500ε

Για καινούργιο, κοίταξε και τους νέους Blackstar HT Venue που είναι κοντά στα λεφτά σου.  :)

Οι blackstar παιζουνε απο 600+ καινουριοι.Οποτε δεν μου κανουν.Σε καινουριο combo υπαρχει τιποτα καλο γυρω στα 500?

Έχεις κάποια πετάλια για παραμόρφωση ή θα χρησιμοποιείς τον ενισχυτή για αυτό?

(φιλικα και με μια δοση χιουμορ) Υπάρχει κάτι που εμπιστεύεσαι?

τον θομαν δεν τον εμπιστευεσαι, ο bugera σου φαινεται ψευτ'λίκι, το μεταχειρισμένο απο εταιρια που δε σπαει/δε χαλαει δεν το εμπιστευεσαι, θες και σοβαρο μηχανημα καινουριο στα 500 ευρω, απο ελλάδα. ;D

γιααα στασου ;D ;D. Χαλάρωσε λίγο τα όρια εμπιστοσυνης σου και θα δεις πλήθος επιλογών, να διαλέξεις πλέον με βάση τον ηχο και το functionality που εχουν πραγματική σημασία.

εχω ενα behringer ultra metal που ειναι βραστα.. :P Οποτε ο ενισχτης θα ειναι κυριως για distortion.Για αυτο θελω και λαμπα.Μπορει να γινομαι κουραστικος με αυτα που λεω που δεν εμπιστευομαι καποια πραγματα αλλα θελω να ειμαι προσεκτικος και να μην παρω κατι που να ειναι χαλασμενο ας πουμε και μετα να τραβαω τα μαλια μου.Ισως γινομαι και υπερβολικος δεν ξερω..

Τα πράγματα ειναι πολύ απλα. ο καθένας έχει προτεραιότητες.

εγώ λέω "τον καλύτερο στα 500" και παίρνω το ρίσκο του "αγοραζω απο εξωτερικό"

ο άλλος λέει "τον καλύτερο στα 500" αλλά από Ελλάδα (εκει δεν παιρνεις ρισκο αλλά θα πάρεις χαμηλότερου budjet"

johnymag είπε:
Ισως γινομαι και υπερβολικος δεν ξερω..
Γιές γιου ντου (φιλικά πάντα) ;D

Σε αυτά τα λεφτά δεν ξέρω αν θα βρεις μια καλή ολοκληρωμένη λύση σε καινούργιο.

Αν είναι δες αυτούς εδώ

http://www.thomann.de/gr/peavey_6505_plus_112_combo_b_stock.htm

http://www.thomann.de/gr/orange_tiny_terror_combo_10.htm

Αν και φοβάμαι πως ο Orange δε θα έχει τον ήχο που ψάχνεις :(

Εντιτ: Για τον πρώτο με πρόλαβε ο Τζαζμέιστερ

Το λινκ με τον Peavey το βάζω για να έχει υπόψη πόσο έχει έξω μπας και πετύχει κάποια αντίστοιχη τιμή εδώ. Δεν νομίζω οτι κυκλοφορεί κάτι καλύτερο σαν πακέτο συνολικά στα λεφτά αυτά τώρα για αυτά που ζητάει ο φίλος.

Κάνε και μια γύρα να βρεις προσφορές στα μαγαζιά. Η κίνηση έχει πέσει και για πληρωμή μετρητά είμαι σίγουρος οτι θα σου κόψουν τουλάχιστον 15% από όποιο ενισχυτή διαλέξεις.

Ο orange δεν μου αρεσει.Ο peavey μου αρεσει πολυ!Και επισης απο τον thomann δεν εχω προβλημα αλλα συνηθως βρισκεις προιντα που θες απο κει σε χαμηλοτερες τιμες στην Ελλαδα.Και παντα περνω υποψην την εκπτωση που θα μου κανουν απο εδω.

Άμα το βρεις κάπου φτηνότερα από thomann να μας το πεις γιατί με ενδιαφέρει.

υπαρχει κανα μαγαζι στα εξαρχεια ή πουθενα αλλου στην αθηνα να ψαξω?

yannis37 είπε:
http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Peavey-6505-Plus-112-Combo-/art-GIT0016697-000

αμα τον βρει πιο φθηνα Ελλαδα να παει να παιξει lotto. ;D  πολύ χλωμο
Καλή τιμή.Είσαι σίγουρος οτί δεν το βρίσκει κάποιος πιο φτηνά στην Ελλάδα...? ;D(Για να μην παρεξηγηθώ,δεν έχω ΚΑΜΜΙΑ σχέση με εμπόριο μουσικών ειδών.Απλά είμαι καλός πελάτης σε συγκεκριμένο κατάστημα και "παίρνω" καλές τελικές τιμές.)

Πρόσφατο παράδειγμα, τα 300€ που αγόρασα ενάν καινούριο Marshall Class-5.Πιο φτηνή τιμή δεν βρήκα πουθενά.Αν θέλει ο Jasemeister,να ρωτήσω τιμή για τον συγκεκριμένο ενισχυτή. :)

προσεξε να δεις τι γινεται.

με ενα πατημα κουμπιου τον παιρνεις 525 απ έξω, ενω για εδώ τρεχατε ποδαρακια μου στα μαγαζια για να παρει τιμες ή θα πας να ρωτησεις εσυ μπας και κανουν καλυτερη τιμή στο "δικο σου" μαγαζί μιας και προκειται για αλλον και οχι για εσενα που εισαι καλος πελατης. πιασ το αυγο...δηλαδι + οτι μπορει να μην την παρει τελικα την τιμη

εγω ειμαι για απ εξω γιατι βαριεμαι να τρεχω και να παρακαλάω + της άλλης

Άμα βρεθείς στο μαγαζί και τον έχουν ρώτα πλιζ. Πάντως με περίπου 500 Ευρώ ΚΑΛΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛ υποψήφιο για απαντημένα.

Για τους Bugera υπάρχουν παλιότερα θρεντ που γράφουν για θέματα αξιοπιστίας (με λινκς σεε αρκετές αναφορές σε ξένα sites). Συνεχίζεται άραγε αυτή η ιστορία;

Jasemeister είπε:
Άμα βρεθείς στο μαγαζί και τον έχουν ρώτα πλιζ.
Ok.Αν τον βρω σε χαμηλότερη τιμή και συμφωνείς μπορώ να στον αγοράσω στην τιμή που θα κάνει για μένα και να στον στείλω,no problemo. :)

Jasemeister είπε:
Για τους Bugera υπάρχουν παλιότερα θρεντ που γράφουν για θέματα αξιοπιστίας (με λινκς σεε αρκετές αναφορές σε ξένα sites). Συνεχίζεται άραγε αυτή η ιστορία;
Από όσα διαβάζω (και βιώνω στην προκειμένη, καθότι ευτυχής κάτοχος), τα θέματα αυτά αφορούσαν τις αρχικές παρτίδες ενισχυτών της συγκεκριμένης εταιρίας.

Πλέον δεν νομίζω να διαφέρουν ιδιαίτερα σε σχέση με οποιδήποτε άλλη εταιρία, συμπεριλαμβανομένων αμερικάνικων "αξιόπιστων" μοντέλων.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back