Λες;
Προφανώς δε μιλάμε για τον τοξικομανή ένα βήμα πριν τον θάνατο να αμολάει κουτσβελα!
ήμουν και είμαι ελεύθερος επαγγελματιας, ανασφαλείς ως έχει και πατέρας. Δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά θα έλεγα ότι μάλλον είμαστε αυτοί που είμαστε γιατί ΕΜΕΙΣ μας φτιάχνουμε (σε κάποια πλαίσια πάντα. Αν γεννηθείς στην Ουγκάντα... εεε).
Νομίζεις ότι είχα σκοπό να γυρίσω Ελλάδα, να μην βγαίνω, να μην κάνω ταξιδια, κλπ; Αλλάξε η ζωή μου με τον ερχομό του παιδιού μου (του 1ου).
Μα πας καλά τώρα; Συγνώμη, δηλ, αλλά η πρόταση σου είναι ότι η Ελλάδα πάει σκάτα άρα κανείς να μην κάνει παιδιά;
Τα πάντα είναι θέμα εγωισμού: Και την γριούλα να περάσεις απέναντι ΕΣΥ θα νιώσεις καλά. Και τα παιδιά σου τα κάνεις αλλά ΕΣΥ γίνεσαι πατέρας. Αν το θες έτσι, μπράβο είμαστε όλοι εγωιστικά γουρούνια.
Ή ακόμη χειρότερα ηλίθιοι που δεν μπορούμε να κυβερνήσουμε τη ζωή μας και να βάλουμε κάποιο λογικό (με κάποια πλαίσια τέλος πάντων)!
Ή τρις χειρότερα ανεύθηνοι!
Λυπάμαι, αλλά είσαι λάθος. Δε λεω στην φοιτητριούλα να κάνει 2-3 παιδάκια... Δε λέω στον άνεργο, ανεκπαίδευτο, τεμπέλη, να κάνει παιδιά. Αλλά στο ανάμεσα υπάρχει τόσος πολύς κόσμος, που δουλεύει, σκίζετε και είναι ευτυχισμένος ακριβώς γιατί έχει παιδιά και κάνει ότι μπορεί για αυτά, και όχι για εκείνον.