+1000 Pare fender filos k tha swtheis!funky_bassman είπε:Να προσθέσω επίσης πως όσοι μπασίστες θέλετε να παίξετε πολύωρο σετ Η ΑΡΧΙΣΤΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ή όταν διαλέγεται μπάσο να κοιτάτε πρώτα τα κιλά του και μετά τα χαρακτηριστικά του... 6 κιλά για 3 ώρες δεν κουβαλιούνται!!!
Εύη γιατί το λες αυτό?
Όχι όχι εννοείται δεν παίζει παρεξήγηση!Εύη, ό,τι "κακό" βγήκε απ τον στόμα μου, μη το πάρεις σοβαρά, γιατί μετά από κάααααμποση κατανάλωση αλκοολούχων λέω λίγο ό,τι μου ρθει... : Πάντως τα "καλά" που σου πα κράτα τα!
Ξεκόλλα! Παίζεις πάρα πολύ καλά και το ψάχνεις τον ήχο το παλεύεις. Πολύ επαγγελματική στάση. Μου έκανε πολύ καλή εντύπωσηΤο ογκόλιθος δεν το σχολιάζω...(επειδή μάλλον αναφέρετε στα κιλά μου όχι τπτ άλλο!!!)
παιδιά, site ή κάποιο myspace link? Ασχέτος αν το έχασα πλέον το live θα ήθελα να υπήρχε εξαρχής κάποιο link να ακουσω την μπάντα. Αν έχετε γράψτε εδώ να έρθω στο επόμενο.
Ναι μέσα έπεσες
Δεν έβαλα το μπλουζάκι με έναν δράκο που έχω ώστε να είμαι και πιο τρου για σόλα :/Λοιπόν οι Brown Sugar τα πήγαν εξαιρετικά- αν και θέλω να καταγγείλω την Εύη γιατί δεν έκανε σόλο(!)-
Merci, άκου και το αυθεντικό να αναθεωρήσεις τα λόγια σουΦυσικά ο βράχος της μπάντας και το Fender της, η ρυθμική κολώνα των ΒS με το Jazz bass ήταν έκπληξη και στο τραγούδι – ιδιαίτερα στο τελευταίο που πάλι δεν θυμάμαι τον τίτλο… Μπράβο Εύη…
+1Evilnye είπε:Α ρε μπάσμαν ογκόλιθε \m/Πολύ καλό παίξιμο
Φιλαράκι στο επόμενο να κανονίσουμε για να κάνουμε εξέδρα στα παιδιά! Εύη άσε τα σάπια...το είπες σούπερ το τραγούδι.WrTsXxx είπε:Terry RocdoeBeck5, αν κ δε γνωριστήκαμε, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ review σου!
+1
Και που να βγαίνεις με 6!!!!Vintager είπε:Και να πω επίσης πως είναι πολύ μεγάλο πράγμα να βγαίνεις στην σκηνή με δυο μουσικούς που είναι ΠΟΛΥ καλύτεροι από σένα...
Αυτά!
Μανώλη το μόνο σίγουρο είναι πως κρατάς επάξια την θέση σου σε μια πάρα πολύ καλή μπάντα... Και δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο μια μπάντα να έχει playlist 30 τραγουδιών και να έχει και το επίπεδο να τα πει και τα 30 άψογα....funky_bassman είπε:Και που να βγαίνεις με 6!!!!
Τι λέει ρε, στην μπάντα του Γκάλαχερ τις προάλλες μια χαρά σόλο μπάσο είχανε... αααααχ περιορίζουν την καλλιτεχνική μου έκφραση ;DVintager είπε:Όσον αφορά το σόλο στο μπάσσο, αυτά τα πράγματα ΔΕΝ συμβαίνουν σε ροκ μπάντες!
+1000Μανώλη το μόνο σίγουρο είναι πως κρατάς επάξια την θέση σου σε μια πάρα πολύ καλή μπάντα... Και δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο μια μπάντα να έχει playlist 30 τραγουδιών και να έχει και το επίπεδο να τα πει και τα 30 άψογα....
Να ντρέπεσαι όσο θες αλλά άστους να λένε άμα το νοιώθουν .....funky_bassman είπε:Με κάνετε και ντρέπομαι... Τα παραλέτε και δεν είναι σωστό!
???και κάποιος ας κόψει τα περμίσιονς του AudioKosta να γράφει στο "ημερολόγιο" ΠΡΙΝ γίνουν τα λάηβ!