• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Ένοχοι - Alt Ctrl Del - Brown Sugar LIVE 24/3 Στο Όνομα Του Ρόδου

Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου, εκ μέρους των Alt-Ctrl-Del, όσους ήρθατε χθες κι ελπίζω να σας άρεσε αυτό που ακούσατε!  ;D  ;D  ;D

Εύη, ό,τι "κακό" βγήκε απ τον στόμα μου, μη το πάρεις σοβαρά, γιατί μετά από κάααααμποση κατανάλωση αλκοολούχων λέω λίγο ό,τι μου ρθει...  ::) Πάντως τα "καλά" που σου πα κράτα τα!  ;)

Παίζουν και φωτογραφίες στο φάτσαμπουκ από όλες τις μπάντες, όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου...

Ευχαριστώ και πάλι!!!!!!!!!!!!!!!

funky_bassman είπε:
Να προσθέσω επίσης πως όσοι μπασίστες θέλετε να παίξετε πολύωρο σετ Η ΑΡΧΙΣΤΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ή όταν διαλέγεται μπάσο να κοιτάτε πρώτα τα κιλά του και μετά τα χαρακτηριστικά του... 6 κιλά για 3 ώρες δεν κουβαλιούνται!!!
+1000 Pare fender filos k tha swtheis!

(σαχλαμάρες κάνε γυμναστήριο δε γίνεται αλλιώς!)

Εύη γιατί το λες αυτό?
Εύη, ό,τι "κακό" βγήκε απ τον στόμα μου, μη το πάρεις σοβαρά, γιατί μετά από κάααααμποση κατανάλωση αλκοολούχων λέω λίγο ό,τι μου ρθει...  ::) Πάντως τα "καλά" που σου πα κράτα τα!  ;)
Όχι όχι εννοείται δεν παίζει παρεξήγηση! :D

Αλλά έχεις κ ένα δίκιο :)

Το ογκόλιθος δεν το σχολιάζω...(επειδή μάλλον αναφέρετε στα κιλά μου όχι τπτ άλλο!!!)
Ξεκόλλα! Παίζεις πάρα πολύ καλά και το ψάχνεις τον ήχο το παλεύεις. Πολύ επαγγελματική στάση. Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση :)

παιδιά, site ή κάποιο myspace link? Ασχέτος αν το έχασα πλέον το live θα ήθελα να υπήρχε εξαρχής κάποιο link να ακουσω την μπάντα. Αν έχετε γράψτε εδώ να έρθω στο επόμενο.

:)
Με λιγο google search αν δεν απατωμαι

http://www.myspace.com/brownsugarbandgr
Ναι μέσα έπεσες :P

Δεν υπάρχει κάτι να ακούσεις... ακόμα :)

Εν καιρώ !

Λοιπόν οι Brown Sugar τα πήγαν εξαιρετικά- αν και θέλω να καταγγείλω την Εύη γιατί δεν έκανε σόλο(!)-
Δεν έβαλα το μπλουζάκι με έναν δράκο που έχω ώστε να είμαι και πιο τρου για σόλα :/

Επιφυλάσσομαι στο επόμενο :P

Φυσικά ο βράχος της μπάντας και το Fender της, η ρυθμική κολώνα των ΒS με το Jazz bass ήταν έκπληξη και στο τραγούδι – ιδιαίτερα στο τελευταίο που πάλι δεν θυμάμαι τον τίτλο… Μπράβο Εύη…
Merci, άκου και το αυθεντικό να αναθεωρήσεις τα λόγια σου :P

Ρισπεκτ! \m/

Thanks και πάλι σε όλους :)

Terry RocdoeBeck5, αν κ δε γνωριστήκαμε, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ review σου!

Evilnye είπε:
Α ρε μπάσμαν ογκόλιθε \m/Πολύ καλό παίξιμο :)
+1

----

και κάποιος ας κόψει τα περμίσιονς του AudioKosta να γράφει στο "ημερολόγιο" ΠΡΙΝ γίνουν τα λάηβ! :P

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
WrTsXxx είπε:
Terry RocdoeBeck5, αν κ δε γνωριστήκαμε, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ review σου!

+1
Φιλαράκι στο επόμενο να κανονίσουμε για να κάνουμε εξέδρα στα παιδιά! Εύη άσε τα σάπια...το είπες σούπερ το τραγούδι.

Ευχαριστώ όλους ... για τα καλά σας λόγια.... Πραγματικά... Είναι πολύ σημαντικό που σε κόσμο που δεν εντυπωσιάζεται εύκολα, τους κάναμε καλή εντύπωση...

Ευχαριστώ τον Terry και τον WrIsXxx για τα εγκώμια τους για τον ήχο μου... και δν το περίμενα, καθώς δεν είχα και τον πιο δουλεμένο ήχο του κόσμου..

Οι άλλες μπάντες παίξανε πάρα πολύ καλά και κρατάω δυο highlights από την βραδιά.

Το πειρατικό των Alt ctrl Del που είναι κομματάρα και το keep on rocking από τους ενόχους που μόλις το άκουσα είπα έτσι πρέπει να το παίζαμε και εμείς! Αν και οι ένοχοι δεν παίξανε το Listen to your heart, θα το ακούσω στο επόμενο τους live...

Όσον αφορά το σόλο στο μπάσσο, αυτά τα πράγματα ΔΕΝ συμβαίνουν σε ροκ μπάντες!  :P

Τι στο διάτανο την έχουμε την κιθάρα!  ;D

@Κουλτούρα: Η τιμή ήταν όλη δικιά μας...

Και να πω επίσης πως είναι πολύ μεγάλο πράγμα να βγαίνεις στην σκηνή με δυο μουσικούς που είναι ΠΟΛΥ καλύτεροι από σένα...

Αυτά!  :)

Vintager είπε:
Και να πω επίσης πως είναι πολύ μεγάλο πράγμα να βγαίνεις στην σκηνή με δυο μουσικούς που είναι ΠΟΛΥ καλύτεροι από σένα...

Αυτά!  :)
Και που να βγαίνεις με 6!!!!

funky_bassman είπε:
Και που να βγαίνεις με 6!!!!
Μανώλη το μόνο σίγουρο είναι πως κρατάς επάξια την θέση σου σε μια πάρα πολύ καλή μπάντα... Και δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο μια μπάντα να έχει playlist 30 τραγουδιών και να έχει και το επίπεδο να τα πει και τα 30 άψογα....

Και ξέχασα να αναφέρω πως είναι μεγάλη τιμή να παίζεις σε ένα live μαζί με 2 μπάντες που πραγματικά έχουν δουλέψει και παρουσιάζουν την δουλειά τους άψογα....  :)

Vintager είπε:
Όσον αφορά το σόλο στο μπάσσο, αυτά τα πράγματα ΔΕΝ συμβαίνουν σε ροκ μπάντες!  :P
Τι λέει ρε, στην μπάντα του Γκάλαχερ τις προάλλες μια χαρά σόλο μπάσο είχανε... αααααχ περιορίζουν την καλλιτεχνική μου έκφραση ;D

Βέβαια αν ζούσε ο Γκάλαχερ ακόμα θα είχανε; μουχαχαχα καλό!

Και οι Manowar έχουν σόλο μπάσο... χμμμ ...

Μανώλη το μόνο σίγουρο είναι πως κρατάς επάξια την θέση σου σε μια πάρα πολύ καλή μπάντα... Και δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο μια μπάντα να έχει playlist 30 τραγουδιών και να έχει και το επίπεδο να τα πει και τα 30 άψογα....
+1000

Το Pc μου έχει βαφτεί κόκκινο παιδιά... Με κάνετε και ντρέπομαι... Τα παραλέτε και δεν είναι σωστό!

funky_bassman είπε:
Με κάνετε και ντρέπομαι... Τα παραλέτε και δεν είναι σωστό!
Να ντρέπεσαι όσο θες αλλά άστους να λένε άμα το νοιώθουν .....

Και για αυτό δεν ανεβαίνεις επάνω;  ;D

Μπράβε σε όλους σας ρε παιδες. Sorry που δεν μπόρεσα τελικά.  :(

Αλλά που θα πάει .....  ;)

και κάποιος ας κόψει τα περμίσιονς του AudioKosta να γράφει στο "ημερολόγιο" ΠΡΙΝ γίνουν τα λάηβ! :P
???

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα

Back