Όπως το βλέπω στο χάρτη ο ηλεκτρικός Καλιθέας έχει λίγο περπάτημα. Δες εδώWrTsXxx είπε:επειδή δεν έχω πάει ποτέ σ αυτό το μέρος, μηπως μπορεί κάποιος να μου δώσει απλές οδηγιές; Ο ηλεκτρικός της Καλλιθέας βολεύει;
Κ εγώ δεν έχω ξαναπάει οπότε surprise ελπίζω να χωράμε επι σκηνής. Ευτυχώς εμείς είμαστε και μινιμαλ γκρουπκάτι αναφέρθηκε στην αρχή για κρατήσεις τραπεζιών... δλδ τι παίζει εκεί; δεν υπάρχουν όρθιοι για τρελό χεντμπαγκινγκ?
Έτσι τα μεγάλα ονόματα (που παίζουν πρώτοι για μισή ώρα) έχουν και άποψη. Θα ευχαριστήσω προσωπικά και τον Φανκι που μας προσκάλεσεTo μέρος ήταν της επιλογής σου Evi (λόγω υπογραφής) ;
Είναι περί τα 10-15 λεπτά με τα πόδια, μια ευθεία μπροστά από τον ηλεκτρικό και μόλις περάσεις την Λ. Θησεώς (Ελ. Βενιζέλου νομίζω πλέον) στην πλατεία Δαβάκη, πρώτο στενό δεξιά... στον δέυτερο όροφο. Υπάρχουν και λεωφορεία που πάνε από τον σταθμό προς αυτήν την κατέυθυνση...WrTsXxx είπε:επειδή δεν έχω πάει ποτέ σ αυτό το μέρος, μηπως μπορεί κάποιος να μου δώσει απλές οδηγιές; Ο ηλεκτρικός της Καλλιθέας βολεύει;
Λάθος και να μην επαναληφθεί. 8)Evilnye είπε:Κ εγώ δεν έχω ξαναπάει οπότε surprise ελπίζω να χωράμε επι σκηνής. Ευτυχώς εμείς είμαστε και μινιμαλ γκρουπ
Θα συμφωνήσω, αλλά είμαι ελαφρώς don't worry be happy αυτό τον καιρό. Και επειδή έχω κουράσει επανειλημμένα και το γκρουπ με τη μανία οργάνωσής μου, λέω να το ρίξω κ εγώ λίγο έξω βρε παιδί μουaudiokostas είπε:Λάθος και να μην επαναληφθεί. 8)
Πάντα ρίχνουμε μια ματιά που θα παίξουμε.
Οι εκπλήξεις συνήθως δεν είναι ευχάριστες.
Κάτι που κάνω κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το live.Evilnye είπε:λέω να το ρίξω κ εγώ λίγο έξω βρε παιδί μου
Έχεις τέχνη να είσαι killjoyaudiokostas είπε:Κάτι που κάνω κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το live.
Σπανιώτατα πριν...........
Το ξέρεις κι εσύ..... Κάποιος πρέπει να το κάνει γιατί μόνα τους, δεν γίνονται.Evilnye είπε:Έχεις τέχνη να είσαι killjoy
Φυσικά κ το ξέρω, αλλά 7 ώρες πριν το λαιβ τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Έχε χάρη που έχω νέυρα made of steel \m/ και δεν αγχώνομαιaudiokostas είπε:Το ξέρεις κι εσύ..... Κάποιος πρέπει να το κάνει γιατί μόνα τους, δεν γίνονται.
Εύη γιατί το λες αυτό? Εμένα μου άρεσες πάρα πολύ όπως και συνολικά η μπάντα!!! Με μία έφεση στον Kultura που έχει και φωνάρα!!!Evilnye είπε:Παρ΄όλα αυτά μετά από κάποιες κουβέντες που έκανα με παιδιά από τα άλλα γκρουπ που δεν θα κατονομάσω, νομίζω πως πρέπει να σταματήσω να γράφω τόσο μιας και δημιουργείτε η λανθασμένη εντύπωση πως κάτι τις ξέρω παραπάνω... και μετά απογοητεύω το κοινό μου!
Ώπα! Αυτό ούτε το είχα ακούσει, ούτε περίμενα ποτέ να το ακούσω! Ευχαριστώ πολύ, μακάρι να είναι έτσι!funky_bassman είπε:Με μία έφεση στον Kultura που έχει και φωνάρα!!!
Ναι ρε... Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση η φωνή σου... Αν την δουλέψεις λίγο θα είσαι πάρα πολύ καλός!!!! Όπως μου αρέσανε και πολύ τα brakes σου...kultura είπε:Ώπα! Αυτό ούτε το είχα ακούσει, ούτε περίμενα ποτέ να το ακούσω! Ευχαριστώ πολύ, μακάρι να είναι έτσι!