Ένοχοι - Alt Ctrl Del - Brown Sugar LIVE 24/3 Στο Όνομα Του Ρόδου

επειδή δεν έχω πάει ποτέ σ αυτό το μέρος, μηπως μπορεί κάποιος να μου δώσει απλές οδηγιές; Ο ηλεκτρικός της Καλλιθέας βολεύει;

κάτι αναφέρθηκε στην αρχή για κρατήσεις τραπεζιών... δλδ τι παίζει εκεί; δεν υπάρχουν όρθιοι για τρελό χεντμπαγκινγκ?

To μέρος ήταν της επιλογής σου Evi (λόγω υπογραφής) ;  ;)

Once more .............. σπάστε τα.  8)

WrTsXxx είπε:
επειδή δεν έχω πάει ποτέ σ αυτό το μέρος, μηπως μπορεί κάποιος να μου δώσει απλές οδηγιές; Ο ηλεκτρικός της Καλλιθέας βολεύει;
Όπως το βλέπω στο χάρτη ο ηλεκτρικός Καλιθέας έχει λίγο περπάτημα. Δες εδώ

http://www.ploigos.gr/?sessionid=812485dee105cc0b0b995d065b31a386

κάτι αναφέρθηκε στην αρχή για κρατήσεις τραπεζιών... δλδ τι παίζει εκεί; δεν υπάρχουν όρθιοι για τρελό χεντμπαγκινγκ?
Κ εγώ δεν έχω ξαναπάει οπότε surprise ελπίζω να χωράμε επι σκηνής. Ευτυχώς εμείς είμαστε και μινιμαλ γκρουπ :D

To μέρος ήταν της επιλογής σου Evi (λόγω υπογραφής) ;  ;)
Έτσι τα μεγάλα ονόματα (που παίζουν πρώτοι για μισή ώρα) έχουν και άποψη. Θα ευχαριστήσω προσωπικά και τον Φανκι που μας προσκάλεσε :)

WrTsXxx είπε:
Είναι περί τα 10-15 λεπτά με τα πόδια, μια ευθεία μπροστά από τον ηλεκτρικό και μόλις περάσεις την Λ. Θησεώς (Ελ. Βενιζέλου νομίζω πλέον)  στην πλατεία Δαβάκη, πρώτο στενό δεξιά... στον δέυτερο όροφο. Υπάρχουν και λεωφορεία που πάνε από τον σταθμό προς αυτήν την κατέυθυνση...

Evilnye είπε:
Κ εγώ δεν έχω ξαναπάει οπότε surprise ελπίζω να χωράμε επι σκηνής. Ευτυχώς εμείς είμαστε και μινιμαλ γκρουπ :D
Λάθος και να μην επαναληφθεί.  8)

Πάντα ρίχνουμε μια ματιά που θα παίξουμε.

Οι εκπλήξεις συνήθως δεν είναι ευχάριστες.

audiokostas είπε:
Λάθος και να μην επαναληφθεί.  8)

Πάντα ρίχνουμε μια ματιά που θα παίξουμε.

Οι εκπλήξεις συνήθως δεν είναι ευχάριστες.
Θα συμφωνήσω, αλλά είμαι ελαφρώς don't worry be happy αυτό τον καιρό. Και επειδή έχω κουράσει επανειλημμένα και το γκρουπ με τη μανία οργάνωσής μου, λέω να το ρίξω κ εγώ λίγο έξω βρε παιδί μου :P

Για συγκοινωνία με το λιγότερο δυνατό περπάτημα, μπορείτε και να επιλέξετε μετρό μέχρι Συγγρού-Φιξ και από εκεί λεωφορείο (γραμμή 040) ή τρόλλευ (γραμμή 5 αν θυμάμαι καλά). Σταματάνε αμφότερα Δαβάκη και Θησέως, έξω από τον κινηματογράφο Ετουάλ, δηλαδή ένα στενό από το μαγαζί.

Η τραπεζοκράτηση δεν είναι απαραίτητη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Όσο για το stage, απέχει από το να χαρακτηριστεί αχανές. Από την άλλη έχω παίξει στο συγκεκριμένο stage με 7μελή μπάντα οπότε θα χωρέσετε μάλλον! ;)

Evilnye είπε:
λέω να το ρίξω κ εγώ λίγο έξω βρε παιδί μου :P
Κάτι που κάνω κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το live.

Σπανιώτατα πριν...........

audiokostas είπε:
Κάτι που κάνω κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το live.

Σπανιώτατα πριν...........
Έχεις τέχνη να είσαι killjoy ;)

Λοιπόν εγώ λίαν συντόμως σας αφήνω.

Θα χαρώ να σας δω όσους περάσετε να τα πιούμε παρέα! :D

Evilnye είπε:
Έχεις τέχνη να είσαι killjoy ;)
Το ξέρεις κι εσύ..... Κάποιος πρέπει να το κάνει γιατί μόνα τους, δεν γίνονται.  ;)

Νιοστή επανάληψη, να περάσετε καλά.

Αν ξεπεράσω τα ανυπέρβλητα εμπόδια, θα είμαι εκεί.

audiokostas είπε:
Το ξέρεις κι εσύ..... Κάποιος πρέπει να το κάνει γιατί μόνα τους, δεν γίνονται.  ;)
Φυσικά κ το ξέρω, αλλά 7 ώρες πριν το λαιβ τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Έχε χάρη που έχω νέυρα made of steel \m/ και δεν αγχώνομαι :D

Λοιπόν πέρασα και εγώ από εδώ να "διαφημίσω" λίγο το live μας σήμερα το βράδυ.

Όπως τα είπε ο Alchemist 3 ποστ παραπάνω είναι ο πιο εύκολος δρόμος. Το μαγαζί έχει και τραπέζια και μπάρες και χώρους για όρθιους!!! Σε 4 ώρες περίπου ξεκινάνε τα όργανα, οπότε σας περιμένουμε!!!

χμ... θα δώσω τα 1α σχόλια, ώστε να προλάβω όποια επόμενα ! :D

Κατ' αρχάς χάρηκα πάρα πολύ για τη γνωριμία με τους Alt+ctrl+Del, και τους Ενόχους. Πιστεύω η βραδιά κύλησε καλά για όλους μας.

Εκ μέρους των Brown Sugar, εμείς μια χαρά περάσαμε, σε αντίθεση με το ταλαίπωρο κοινό μας. Αμ εγώ σας προειδοποίησα, την άλλη φορά να με ακούτε :P

Ελπίζω οι Alt+ctrl+del να βάλουν κ άλλο βιολί στη συνταγή, το πειρατικό μου έκανε ωραία εντύπωση :D

Οι Ένοχοι, είναι επαγγελματική μπάντα με τα όλα της. Α ρε μπάσμαν ογκόλιθε \m/

Πολύ καλό παίξιμο :)

Παρ΄όλα αυτά μετά από κάποιες κουβέντες που έκανα με παιδιά από τα άλλα γκρουπ που δεν θα κατονομάσω, νομίζω πως πρέπει να σταματήσω να γράφω τόσο μιας και δημιουργείτε η λανθασμένη εντύπωση πως κάτι τις ξέρω παραπάνω... και μετά απογοητεύω το κοινό μου! :P

Τέλος πάντων αρκετός μονόλογος βραδιάτικα. Ευχαριστώ παααααααρα πολύ τα παιδιά που ήρθαν να πιούμε ένα ποτάκι παρέα. Μας φτιάξατε κ εμάς τη διάθεση εκεί πάνω :)

Α μέγα highlight της βραδιάς... ο γάιδαρος, το σουβλατζίδικο δίπλα στο μαγαζί :D

Όσοι δεν το τιμήσατε χάσατε σοβαρή εμπειρία!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αν και τελείως πτώμα, λόγω της ταλαιπωρίας των τελευταίων ημερών, δεν άφησα τις μπαταρίες μου να εξαντληθούν, μέχρι την ώρα του λάιβ, όπου τα έδωσα όλα, πέρασα τέλεια, και ησύχασα... :P

Μπράβο στις άλλες μπάντες!

Ευχαριστώ την Εύη και τον Δημήτρη που ανέχτηκαν να τους εκπροσωπεί ένας καραγκιόζης επί σκηνής... ;D

Επέστρεψα και εγώ μετά από ένα απίστευτο κουβάλημα (ήθελε και Combo Β52 2Χ12 ο κιθαρίστας μας τρομάρα του) και ένα απίστευτο ξεμέσιασμα (δεν θέλω να φανταστώ τι θα παθαίνω όταν γεράσω)!!! Πολύ ωραία περάσαμε και ευχαριστώ εκ μέρους όλων μας όλους όσους ήρθατε και όσοι δεν μπόρεσαν έπεται συνέχεια!!! Να προσθέσω επίσης πως όσοι μπασίστες θέλετε να παίξετε πολύωρο σετ Η ΑΡΧΙΣΤΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ή όταν διαλέγεται μπάσο να κοιτάτε πρώτα τα κιλά του και μετά τα χαρακτηριστικά του... 6 κιλά για 3 ώρες δεν κουβαλιούνται!!!

Evilnye είπε:
Παρ΄όλα αυτά μετά από κάποιες κουβέντες που έκανα με παιδιά από τα άλλα γκρουπ που δεν θα κατονομάσω, νομίζω πως πρέπει να σταματήσω να γράφω τόσο μιας και δημιουργείτε η λανθασμένη εντύπωση πως κάτι τις ξέρω παραπάνω... και μετά απογοητεύω το κοινό μου! :P
Εύη γιατί το λες αυτό? Εμένα μου άρεσες πάρα πολύ όπως και συνολικά η μπάντα!!! Με μία έφεση στον Kultura που έχει και φωνάρα!!!

Το ογκόλιθος δεν το σχολιάζω...(επειδή μάλλον αναφέρετε στα κιλά μου όχι τπτ άλλο!!!)

funky_bassman είπε:
Με μία έφεση στον Kultura που έχει και φωνάρα!!!
Ώπα! Αυτό ούτε το είχα ακούσει, ούτε περίμενα ποτέ να το ακούσω! Ευχαριστώ πολύ, μακάρι να είναι έτσι! :)

kultura είπε:
Ώπα! Αυτό ούτε το είχα ακούσει, ούτε περίμενα ποτέ να το ακούσω! Ευχαριστώ πολύ, μακάρι να είναι έτσι! :)
Ναι ρε... Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση η φωνή σου... Αν την δουλέψεις λίγο θα είσαι πάρα πολύ καλός!!!! Όπως μου αρέσανε και πολύ τα brakes σου...

Τα λεφτά που κανονίσαμε τα θέλω αύριο γιατί έχω σταμπάρει ένα πεταλάκι μούρλια!!!

παιδιά, site ή κάποιο myspace link? Ασχέτος αν το έχασα πλέον το live θα ήθελα να υπήρχε εξαρχής κάποιο link να ακουσω την μπάντα. Αν έχετε γράψτε εδώ να έρθω στο επόμενο.

:)

Bon giorno και από εμένα και ένα σύντομο review: Δυστυχώς δεν έκατσα μέχρι το τέλος γιατί είχα μια κοινωνική υποχρέωση και είδα μόνο BS και λίγο ACD- Fυnky σου χρωστάω ένα live…

Λοιπόν οι Brown Sugar τα πήγαν εξαιρετικά- αν και θέλω να καταγγείλω την Εύη γιατί δεν έκανε σόλο(!)- και θα ήθελα να κάνω highlight σε κάποια σημεία: Ο Vintager είχε έναν από τους πιο… vintage ήχους που έχω ακούσει- Μήτσο είσαι όνομα και πράμα… Μου άρεσε πάρα πολύ…

Ο Kultura τα είπε μια χαρά και τα έπαιξε στα ντραμς δύο χαρές- στα break του born to be wild ήταν πολύ…. Wild.

Φυσικά ο βράχος της μπάντας και το Fender της, η ρυθμική κολώνα των ΒS με το Jazz bass ήταν έκπληξη και στο τραγούδι – ιδιαίτερα στο τελευταίο που πάλι δεν θυμάμαι τον τίτλο… Μπράβο Εύη…

Αναφορικά με τους Alt Control Delete στα δύο- τρία κομμάτια που άκουσα, δεμένη μπάντα, καλά τα έπαιζαν, αλλά πολύ… Τρύπες- ιδιαίτερα ο τραγουδιστής τους ήταν σχεδόν… Αγγελάκας. Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά προσωπικά δεν τρελαίνομαι να ακούω μπάντες που είναι τόσο όμοιες με άλλες.

Αυτά τα ολίγα, ωραία περάσαμε και άντε στο επόμενο. 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back