• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Ένοχοι - Alt Ctrl Del - Brown Sugar LIVE 24/3 Στο Όνομα Του Ρόδου

funky_bassman

Μέλος
Πόντοι
38
Την Τετάρτη 24/3 (η επόμενη είναι αργία) Στο Όνομα Του Ρόδου οι Ένοχοι παρέα με τους Alt Ctrl Del και τους Brown Sugar θα εμφανιστούν για μία βραδιά με άφθονη μουσική. Η είσοδος θα είναι 10 ευρώ με ποτό και το live θα αρχίσει αυστηρά στις 10 (μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα) με τις πόρτες να ανοίγουν στις 9.30... Η βραδιά θα τραβήξει μέχρι αργά και σας υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσουμε να περάσουμε όλοι όσο καλύτερα μπορούμε και εμείς που παίζουμε αλλά και όσοι έρθετε. Για κρατήσεις τραπεζιών κλπ επικοινωνήστε με το μαγαζί...

live_onoma_tou_rodou.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ε αφού παίζει η Εύη θα πρέπει να είμαι εκεί, καθώς και ο κουλτούρας! Αλλιώς οι Brown Sugar θα βγούνε μόνο με μπάσο!   :P

gpiad είπε:
θα ρθω και γω να σας δω!να φερω κανενα πεταλι?χα χα χα χα  :o
Αρκεί να το πετάξεις προσεκτικά στο κεφάλι κάποιου άλλου. Δεχόμαστε ντομάτες γινομένες να μην κάνουμε μελανιές και γιαουρτάκι χωρίς το κεσεδάκι.

Κοκακόλες μη πετάξετε είπαμε... όχι μελανιές.

καλα ολα αυτα, αλλα δεν μας λετε και τι μουσικη θα παιζει η καθε μπαντα, για να ρθουμε προετοιμασμενοι? :)

Και να χαλάσουμε την έκπληξη;

Μιλώντας εκ μέρους των brown sugar (ακολουθεί επίσημο δελτίο τύπου) δεσμευόμαστε να παίξουμε ένα never-before-seen-on-stage πρόγραμμα μουχαχαχαχαχαχαχα :)

Seriously υπολογίστε σε ροκ / γκαραζ διασκευές με πολύ καλή διάθεση :)

Όσοι δε μας πετάξετε αυγά μπορεί να δώσουμε κ αυτόγραφα :P

ΌΧι ρε πούστ@! Θα είμαι Φρανκφούρτη ρε παιδιά την Τετάρτη. Πετάω Τρίτη 23/03... :( Κρίμα ρε μαμώτο

Δεσμεύομαι ότι θα με δείτε όλοι αφού κατέβω να βγάζω το καταιδρωμένο μπλουζάκι μου και να φοράω καθαρούλι.... :P

Επίσης δεσμευόμαστε όλοι ότι θα γίνει χαμός! 8)

Μιλώντας εκ μέρους των Alt-Ctrl-Del, θα ακούσετε δική μας δουλειά σε ρυθμούς ροκ-μέταλ με ελληνικό μόνο στίχο + επιλεγμένες διασκευές . Σας περιμένουμε όλους!  ;D

Αι γουιλ ντου μάϊ μπέστ μπατ νο πρόμισις. 8)

Τα ξέρετε... :-\

Ειλικρινά θέλω.............

Να περάσετε πολύ καλά όμως και να το κάψετε.

Το βλέπω να σας έρχομαι, αρκεί η Εύη να δεσμευτεί ότι θα κάνει σόλο…

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Το βλέπω να σας έρχομαι, αρκεί η Εύη να δεσμευτεί ότι θα κάνει σόλο…
Πιθανές επιπτώσεις από το σόλο μου ...

Break a leg!
Απ' την άλλη βέβαια θα μπορέσει το κοινό να μιλήσει και λίγο να ξεσκάσει μόνο ντάπα ντούπα που θ ακούει :P

Trending...

Νέα θέματα

Back