ενισχυτης για μπουζουκι

maraki

Νέο μέλος
Πόντοι
1
γειας παιδιά. θα ήθελα τη βοήθεια σας για την αγορά ενός ενισχυτή μπουζουκιού. σε ποια σαιτ μπορω να κοιταξω? Η αν εχετε να προτεινετε κατι εσεις ακομη καλυτερα.επισης υπάρχει κάποια μάρκα core ή καπως έτσι??

Για πιστα? Μεχρι ποσα? Τι μπουζουκι? (μαγνητες κλπ)

Δωσε καποιες πληροφοριες ακομη,οπως ποσα χρηματα διαθετεις,αν προκειται για live η για σπιτι κ.λ.

Εγω προσωπικα ειχα ακουσει για το "αερακι" οπως συνηθιζεται να το λενε,μεχρι που το ακουσα κι απο κοντα κι ειναι οντως καταπληκτικο.

http://www.thomann.de/be/aer_compact_60.htm

Εχει και μικροτερους,και μεγαλυτερους,εχω αυτον ειχα ακουσει.

Για πίστα ειναι..Ο μαγνήτης από τι μου έχουν πει δεν έχει ΄παίζει ιδιαίτερο ρόλο..Ξέρετε ποια ειναι η διαφορά με σόλιτερ κ τι ειναι γενικά καλύτερο? Ψάχνω ως 100 βατ κ η τιμή δεν θέλω να ξεπεράσει τα 600ευρω.Κ για μεταχειρισμένο δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν ξέρω που να ψάξω. Επίσης εδώ (Ηράκλειο) ο καθένας προωθεί την εταιρία με την οποία συνεργάζεται οπότε να σε κατατοπίσουν πλήρως δεν γίνεται.. περιμενω λοιπόν τη βοήθεια σας :-)

SOU  PROTINO  MIA  KEFALI  SOLITER  KAI  O  MAGNITIS  EMG.......OSO  GIA  MONITOR...ENA  ELEKTROVOICE  SP-200...DOKIMASMENA  KI  ALLA,  ALLA  AUTO  TO  PAKETO  INE  TO  KALITERO..

Η πεπατημένη είναι Fender Super Reverb.....

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back