Ενισχυτής σουρεαλισμού

Ο Σπύρος έχει δίκιο, έκανα φάουλ στο παραπάνω σχολιάκι. Συνέπεσε και με την περαιτέρω επιδείνωση της υγείας της (το έγραψα πριν το πληροφορηθώ πάντως), εν πάσει περιπτώσει συγνώμη απ'όλους.

Κανονικά θα πρέπει κάποιος να "επιμεληθεί" και το karma μου.

Όχι δεν την γλυτώνεις τόσο εύκολα, πρέπει να πουλήσεις κοψοχρονιά το ταυράκι σου και να πάρεις Affinity Tele  :D

Jasemeister είπε:
Όχι δεν την γλυτώνεις τόσο εύκολα, πρέπει να πουλήσεις κοψοχρονιά το ταυράκι σου και να πάρεις Affinity Tele  :D
Ωπα! Κάποιος ρουφιάνεψε ότι ετοιμάζεται τεστάκι με μια Affinity!

Κύριε Αλχημιστααααααά...[να διαβαστεί με reverb στο 10]

Alchemist είπε:
Τώρα αν σου πω ότι εγώ δεν έχω πει κουβέντα θα με πιστέψεις; :P
Θα σε πιστέψω, αλλά...μιας που άνοιξε το στόμα του ο Jase, μήπως να το αφήναμε το jam ρε Αντρέα;

mitsotak1.jpg

Εχει γίνει μόδα τελευταια να ^@%^#$^@ θέματα και μετα να τα βάζουμε στο Περι ανεμων και υδάτων...Γουσταρω!!!

Παιδιά μην τρελένεστε, εντελώς στην τύχη το'πα...

Και συ τέκνον Βρούτε; Έχεις ταύρο εν υαλοπωλείο - κοινώς που γ@μεί - και θα την απαρνηθείς για την...τέλε την άσχημη; (να το κάνουμε σίριαλ θα έχει επιτυχία  :D)

Shaaaaame on youuuuu (εδώ το reverb στο 11 και delay απ'το κάστρο του Dracula, VST plugins του μακροΐσκιωτου).

mitsotak1.jpg

Εύχομαι το jam του Earendil και του Alchemist με την Affinity Tele να στεφθεί με απόλυτη μουσική επιτυχία. Επίσης τους εύχομαι κάθε υγεία και ευτυχία. Είθε οι λάμπες στους ενισχυτές τους να είναι πάντα matched, NOS εξαίρετης ποιότητας, ποτέ μικροφωνικές και οι ενισχυτές πάντα σε σωστό bias.

Earendil είπε:
....

Θα πάρεις για 10 μέρες κάψουλες Earendil των 500mgr πρωι-μεσημέρι-βράδυ (μετά το φαγητό) και όλα θα πάνε καλά. Αν επιμείνουν τα συμπτώματα θε "επιτεθούμε"με κομπρέσσες, βεντούζες και υποκλυσμούς.

Jasemeister είπε:
Είθε οι λάμπες στους ενισχυτές τους να είναι πάντα matched, NOS εξαίρετης ποιότητας, ποτέ μικροφωνικές και οι ενισχυτές πάντα σε σωστό bias.
Ε, πάει τελείωσε, εσύ έχεις βάλει κοριούς στο σπίτι μου. Μήπως ξέρεις να μας πεις και ποιόν ενισχυτή έχω βάλει στο μάτι και ετοιμάζω για αγορά;

harilatron είπε:
....

Θα πάρεις για 10 μέρες κάψουλες Earendil των 500mgr πρωι-μεσημέρι-βράδυ (μετά το φαγητό) και όλα θα πάνε καλά. Αν επιμείνουν τα συμπτώματα θε "επιτεθούμε"με κομπρέσσες, βεντούζες και υποκλυσμούς.
Screw you Earendil, επιμελούμαι + γενική. Βλάκα.

Χαρίλαε, ευχαριστώ που διέβλεψες τον αποφασιστικό χαρακτήρα που παίζει το φαγητό στη ζωή μου και το ενέταξες ομαλά στη θεραπεία μου.

Earendil είπε:
Είθε οι λάμπες στους ενισχυτές τους να είναι πάντα matched, NOS εξαίρετης ποιότητας, ποτέ μικροφωνικές και οι ενισχυτές πάντα σε σωστό bias.
Ε, πάει τελείωσε, εσύ έχεις βάλει κοριούς στο σπίτι μου. Μήπως ξέρεις να μας πεις και ποιόν ενισχυτή έχω βάλει στο μάτι και ετοιμάζω για αγορά;
Προφανώς ένας Blackheart....

harilatron είπε:
....

Ξεχασες το αυτοματο κλυσμα.

(τωρα να το βαλω το βιντεου η θα φαω καμια?)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Jasemeister είπε:
ΟΧΙ!

(Ούφ...πάλι καλά...) ;D ;D

Earendil είπε:
ΟΧΙ!

(Ούφ...πάλι καλά...) ;D ;D
Άσε γιατί είμαι πολύ καλά πληροφορημένος...να εδώ έχω φωτός απο την τελευταία σου παραγγελία από Thomann καθώς ο courier στην φέρνει σπίτι...

Τον εδωσα στεγνα κι ασαλιωτα!!  ;D

Α, και η ημερα που θα κανω ντορο για τα καρμα των ανθρωπων που εκτιμω θα ειναι η ημερα που θα φυγω απο το φορουμ...  :)

Trending...

Νέα θέματα

Back