- Πόντοι
- 38
Όχι δεν την γλυτώνεις τόσο εύκολα, πρέπει να πουλήσεις κοψοχρονιά το ταυράκι σου και να πάρεις Affinity Tele 

Ωπα! Κάποιος ρουφιάνεψε ότι ετοιμάζεται τεστάκι με μια Affinity!Jasemeister είπε:Όχι δεν την γλυτώνεις τόσο εύκολα, πρέπει να πουλήσεις κοψοχρονιά το ταυράκι σου και να πάρεις Affinity Tele![]()
Θα σε πιστέψω, αλλά...μιας που άνοιξε το στόμα του ο Jase, μήπως να το αφήναμε το jam ρε Αντρέα;Alchemist είπε:Τώρα αν σου πω ότι εγώ δεν έχω πει κουβέντα θα με πιστέψεις;![]()
Θα πάρεις για 10 μέρες κάψουλες Earendil των 500mgr πρωι-μεσημέρι-βράδυ (μετά το φαγητό) και όλα θα πάνε καλά. Αν επιμείνουν τα συμπτώματα θε "επιτεθούμε"με κομπρέσσες, βεντούζες και υποκλυσμούς.Earendil είπε:....
Κανονικά θα πρέπει κάποιος να "επιμεληθεί" και το karma μου.
Ε, πάει τελείωσε, εσύ έχεις βάλει κοριούς στο σπίτι μου. Μήπως ξέρεις να μας πεις και ποιόν ενισχυτή έχω βάλει στο μάτι και ετοιμάζω για αγορά;Jasemeister είπε:Είθε οι λάμπες στους ενισχυτές τους να είναι πάντα matched, NOS εξαίρετης ποιότητας, ποτέ μικροφωνικές και οι ενισχυτές πάντα σε σωστό bias.
Screw you Earendil, επιμελούμαι + γενική. Βλάκα.harilatron είπε:Θα πάρεις για 10 μέρες κάψουλες Earendil των 500mgr πρωι-μεσημέρι-βράδυ (μετά το φαγητό) και όλα θα πάνε καλά. Αν επιμείνουν τα συμπτώματα θε "επιτεθούμε"με κομπρέσσες, βεντούζες και υποκλυσμούς.....
Προφανώς ένας Blackheart....Earendil είπε:Ε, πάει τελείωσε, εσύ έχεις βάλει κοριούς στο σπίτι μου. Μήπως ξέρεις να μας πεις και ποιόν ενισχυτή έχω βάλει στο μάτι και ετοιμάζω για αγορά;Είθε οι λάμπες στους ενισχυτές τους να είναι πάντα matched, NOS εξαίρετης ποιότητας, ποτέ μικροφωνικές και οι ενισχυτές πάντα σε σωστό bias.
harilatron είπε:Θα πάρεις για 10 μέρες κάψουλες Earendil των 500mgr πρωι-μεσημέρι-βράδυ (μετά το φαγητό) και όλα θα πάνε καλά. Αν επιμείνουν τα συμπτώματα θε "επιτεθούμε"με κομπρέσσες, βεντούζες και υποκλυσμούς.....
ΟΧΙ!Jasemeister είπε:Προφανώς ένας Blackheart....Ε, πάει τελείωσε, εσύ έχεις βάλει κοριούς στο σπίτι μου. Μήπως ξέρεις να μας πεις και ποιόν ενισχυτή έχω βάλει στο μάτι και ετοιμάζω για αγορά;Είθε οι λάμπες στους ενισχυτές τους να είναι πάντα matched, NOS εξαίρετης ποιότητας, ποτέ μικροφωνικές και οι ενισχυτές πάντα σε σωστό bias.
Άσε γιατί είμαι πολύ καλά πληροφορημένος...να εδώ έχω φωτός απο την τελευταία σου παραγγελία από Thomann καθώς ο courier στην φέρνει σπίτι...Earendil είπε:ΟΧΙ!Προφανώς ένας Blackheart....Ε, πάει τελείωσε, εσύ έχεις βάλει κοριούς στο σπίτι μου. Μήπως ξέρεις να μας πεις και ποιόν ενισχυτή έχω βάλει στο μάτι και ετοιμάζω για αγορά;Είθε οι λάμπες στους ενισχυτές τους να είναι πάντα matched, NOS εξαίρετης ποιότητας, ποτέ μικροφωνικές και οι ενισχυτές πάντα σε σωστό bias.
(Ούφ...πάλι καλά...) ;D ;D
Εσένα δε σε παίζω, έχεις σκονάκια σε pm. ;D ;D ;D :-[ :-[bloody_sunday είπε:O Laney Lionheart? Peavey Windsor?