Εκτίμηση ενισχυτή Fender Pro Reverb της σειράς Pro Tube 2001-2003

@Άγιος Με όλο το θάρρος θα ρωτησω: γιατι ξεκίνησες αυτο το thread;
Ζήτησες γνώμες για την τιμή πώλησης του ενισχυτή, σου απάντησαν αρκετοί και με πολυ λογική τεκμηρίωση, και τώρα έχεις μπει στη διαδικασία να τους αποδείξεις οτι κάνουν λάθος και ο ενισχυτής αξίζει πολλά παραπάνω γιατι ειναι έτσι κι αλλιως, και οι "γνώστες" τον εκθειάζουν και μπλα μπλα...

Αφού έχεις τόσο συγκεκριμένη άποψη για την αξία (παικτικη και εμπορική) του ενισχυτή, γιατι δεν τον βάζεις για πώληση στα λεφτα που θεωρείς οτι αξίζει να ξεμπερδευεις αντί να κάθεσαι και να ρωτάς τους αλλους; Για να μη χανεις χρόνο με κάτι που ξεκάθαρα είναι άσκοπο, αν μη τι άλλο.
Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ κατάλαβα ότι είναι λάθος να βάζεις σε δημόσια συζήτηση την τιμή αντικειμένου που θες να πουλήσεις γιατί ο ένας έχει χρυσά αυτιά, ο άλλως ακούει την vintage σήτα του ηχείου κτλ... Αλλά τώρα το ξεκίνησα, δεν μπορώ να το πάρω πίσω. Το συμπέρασμα είναι ότι ο ενισχυτής δεν αρέσει σε ένα δυο άτομα και είναι και κάνας ουδέτερος... Ύστερα μέχρι και την περιορισμένη παραγωγή του την απέδωσαν στο ότι είναι σκάρτο το μηχάνημα... Να μην τον υπερασπιστώ;

Δεν είχα συγκεκριμένη άποψη για την τιμή του πριν ανοίξω αυτό το θέμα, αλλά τώρα κάτι έχω στο μυαλό μου, δυο ουγγιές παραπάνω από τις τιμές που προτάθηκαν

Αν δεν σου λένε κάτι οι πολλές και ουσιαστικές βελτιώσεις που έχει σε σχέση με τα αρχαία μηχανήματα της fender απλώς δεν απευθύνεται σε εσένα ο συγκεκριμένος ενισχυτής, ο οποίος δεν έχει δουλέψει και σε μπουζουξίδικο...
Δεν υπάρχει φυσικά για μένα καμιά "ουσιαστική" βελτίωση από τον Silverface που είναι ένας full handwired ενισχυτής, στον Pro Reverb, που είναι έναν ενισχυτής της σειράς. Αν σύγκρινες τον Silverface με κάποιον μοντέρνο handwired θα μπορούσαμε να συζητήσουμε.

Επίσης, έχει δεν έχει δουλέψει σε μπουζουκτσίδικο, ένας handwired ενισχυτής επισκευάζεται πανεύκολα και με πολύ μικρό κόστος σε αντίθεση με...

pro tube.jpg

Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ κατάλαβα ότι είναι λάθος να βάζεις σε δημόσια συζήτηση την τιμή αντικειμένου που θες να πουλήσεις γιατί ο ένας έχει χρυσά αυτιά, ο άλλως ακούει την vintage σήτα του ηχείου κτλ... Αλλά τώρα το ξεκίνησα, δεν μπορώ να το πάρω πίσω. Το συμπέρασμα είναι ότι ο ενισχυτής δεν αρέσει σε ένα δυο άτομα και είναι και κάνας ουδέτερος... Ύστερα μέχρι και την περιορισμένη παραγωγή του την απέδωσαν στο ότι είναι σκάρτο το μηχάνημα... Να μην τον υπερασπιστώ;

Δεν είχα συγκεκριμένη άποψη για την τιμή του πριν ανοίξω αυτό το θέμα, αλλά τώρα κάτι έχω στο μυαλό μου, δυο ουγγιές παραπάνω από τις τιμές που προτάθηκαν
Οκ, αποκομισαμε εντελώς διαφορετικές εντυπώσεις απο το thread τοτε. Επίσης δεν πιάνω το όλο concept "υπερασπιζομαι τον ενισχυτή μου" γιατι ούτε χρειάζεται υπεράσπιση (δεν θα πληγωθούν τα αισθήματα του ξέρω γω επειδή κάποιος προτιμάει κάτι αλλο), ούτε και εχει καποια σημασία η γνώμη κανενός περαν του κατόχου και ίσως του δυνητικου μελλοντικού αγοραστή. Κοινώς, σου αρέσει εσενα και γουστάρεις όταν παιζεις; Case closed, κι ας μην αρέσει σε κανέναν άλλο στον κόσμο ολόκληρο.

Αν και εξακολουθω να πιστευω οτι ειχες κατι στο μυαλο σου εξαρχής και απλως πηγες να το επιβεβαιώσεις με το thread, ας μείνουμε στο οτι πλέον εχεις κατασταλάξει στην τιμή πώλησης. Καλοπουλητος να είναι λοιπόν και μακάρι να πιάσει τα λεφτα που πιστεύεις οτι αξίζει.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back