- Πόντοι
- 1
ΦΙΛΕ ΕΝΑΣ ΕΝΥΣΧΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο FENDER DELUXE HOT ROD!!! ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ FENDER ΣΚΙΖΟΥΝ!
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πέστα, δε μ'ακούνε. Είδες τί έπαθε η πρώην υπουργός...από Tonelab...harilatron είπε:fenderiarhs να πας γρήγορα νοσοκομείο για αντιτετανικό. Εμένα μια φορά με δάγκωσε ενα RAT και έπαθα μόλυνση - παραλίγο να μου κόψουν το πόδι.
HAWAI 5-0
Το τελευταίο σχόλιο δεν μου άρεσε καθόλου. Πρέπει να αστειευτούμε με αυτό το τραγικό συμβάν;Earendil είπε:Πέστα, δε μ'ακούνε. Είδες τί έπαθε η πρώην υπουργός...από Tonelab...fenderiarhs να πας γρήγορα νοσοκομείο για αντιτετανικό. Εμένα μια φορά με δάγκωσε ενα RAT και έπαθα μόλυνση - παραλίγο να μου κόψουν το πόδι.
HAWAI 5-0![]()
DEN SE AKOUWWWWWWWW.....harilatron είπε:fenderiarhs να πας γρήγορα νοσοκομείο για αντιτετανικό. Εμένα μια φορά με δάγκωσε ενα RAT και έπαθα μόλυνση - παραλίγο να μου κόψουν το πόδι.
HAWAI 5-0
Το τμήμα του thread με τα αστειάκια, διαχωρίστηκε στο "περί ανέμων".NicolasAth72 είπε:απο τη δικια μου πλευρα, εχω να πω οτι ανοιγα το θεμα να δω καμια απαντηση ακομη και βλεπω ασχετα.
ενταξει μπορει καποιες απαντησεις να ηταν λιγο αστοχες αλλα ειχαν καλή προαίρεση.
+ άπειρο στον bloodybloody_sunday είπε:Το τελευταίο σχόλιο δεν μου άρεσε καθόλου. Πρέπει να αστειευτούμε με αυτό το τραγικό συμβάν;fenderiarhs να πας γρήγορα νοσοκομείο για αντιτετανικό. Εμένα μια φορά με δάγκωσε ενα RAT και έπαθα μόλυνση - παραλίγο να μου κόψουν το πόδι.
HAWAI 5-0
Πέστα, δε μ'ακούνε. Είδες τί έπαθε η πρώην υπουργός...από Tonelab...![]()