Ενισχυτής σουρεαλισμού

bluesmaniac

Νέο μέλος
Πόντοι
1
ΦΙΛΕ ΕΝΑΣ ΕΝΥΣΧΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο FENDER DELUXE HOT ROD!!! ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ FENDER ΣΚΙΖΟΥΝ!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
fender_hotrod_deluxe_t.jpg
   =   
images

Το Thread ονομάστηκε Vintage Fender amps.Ο HR Deluxe δεν είναι Vintage Fender ενισχυτής. Και σταμάτα να φωνάζεις (γράφε με μικρά, όχι κεφαλαία)

fender hot rod.....πες μου που εισαι και τι κανιεις..τελος! και δεν ακουω και καμια κουβεντα! τσιτα τα γκαζια το εργαλειο!

Σε σχέση με αυτό που συζητάμε εδώ, κ μετά την SUPER περιεκτική ανάλυση του superfunk, είναι άδικο να καταστρέφεται το θέμα, από τη βλ****α του καθενός.

Είναι κ ξενερωτικό αν το καλοσκεφτείτε!

Καλά κι εσύ Zeppelin, μη γκρινιάζεις.

Bluesmaniac, για πολλοστή φορά ποστάρεις ασυνάρτητα. Παρακαλώ συγκεντρώσου. 

Φιλικά,

H :)

ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 85. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΕΝΑΣ HOT ROD DELUXE

ΤΗΝΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ

fenderiarhs να πας γρήγορα νοσοκομείο για αντιτετανικό. Εμένα μια φορά με δάγκωσε ενα RAT και έπαθα μόλυνση - παραλίγο να μου κόψουν το πόδι. 

HAWAI 5-0

harilatron είπε:
fenderiarhs να πας γρήγορα νοσοκομείο για αντιτετανικό. Εμένα μια φορά με δάγκωσε ενα RAT και έπαθα μόλυνση - παραλίγο να μου κόψουν το πόδι. 

HAWAI 5-0
Πέστα, δε μ'ακούνε. Είδες τί έπαθε η πρώην υπουργός...από Tonelab... :P

Σταματηστε, σας εκλιπαρω, έχω απο το πρωι που αμα γελάω με πιανουν απιστευτοι πόνοι στο στέρνο και δεν αντεχω άλλο, δειξτε λίγο έλεος!!!

Earendil είπε:

HAWAI 5-0
Το τελευταίο σχόλιο δεν μου άρεσε καθόλου. Πρέπει να αστειευτούμε με αυτό το τραγικό συμβάν;

P.S. Kι από ότι διαβάζω, έπαθε κι έμφραγμα και κινδυνεύει η ζωή της...

απο τη δικια μου πλευρα, εχω να πω οτι ανοιγα το θεμα να δω καμια απαντηση ακομη και βλεπω ασχετα.

ενταξει μπορει καποιες απαντησεις να ηταν λιγο αστοχες αλλα ειχαν καλή προαίρεση.

NicolasAth72 είπε:
απο τη δικια μου πλευρα, εχω να πω οτι ανοιγα το θεμα να δω καμια απαντηση ακομη και βλεπω ασχετα.

ενταξει μπορει καποιες απαντησεις να ηταν λιγο αστοχες αλλα ειχαν καλή προαίρεση.
Το τμήμα του thread με τα αστειάκια, διαχωρίστηκε στο "περί ανέμων".

Η αρχική σου ερώτηση και η απάντηση του superfunk μεταφέρονται στο "απαντημένα GTR"

Happy now?  :)

bloody_sunday είπε:

HAWAI 5-0

Το τελευταίο σχόλιο δεν μου άρεσε καθόλου. Πρέπει να αστειευτούμε με αυτό το τραγικό συμβάν;
+ άπειρο  στον bloody

Ο σύντροφος Εαρεντίλος δεν σοβαρολογούσε φυσικά, αλλά δεν περίμενα τίποτα καλύτερο από τον Μπλάντυ Μαίρη Κρίστμας.

Λασπολογίες, δολοπλοκίες και πάσης φύσεως -ίες.

Ντροπή σου σύντροφε.

Προδίδεις το Κόμμα.

Η εξωτική Σιβηρία σε περιμένει για διακοπές διαρκείας.

Trending...

Νέα θέματα

Back