Ναι αλλά όχι όπως με ένα keyboard...για midi κάπου είχα ανεβάσει για τον WilliamSats ένα ολόκληρο άρθρο...αλλά δεν το βρίσκω πιαsandiago είπε:Καλησπέρα,
2)Αν βάλω midi στην κιθαρα θα μπορώ να διαχειρίζομαι (απο την κιθαρα) vsts οπως miroslav philarmonik, drums ktl?
Με τον Fender Mustang μπορείς:sandiago είπε:Καλησπέρα,
1)
θέλω να αγοράσω εναν καινουργιο ενισχυτη που θα μπορώ να έχω και interface στο pc για τη διαχείρηση....Ιδέες?
Το ειχα ψαξει το θεμα με roland κ Vg-99 (και γενικα μου αρεσουν πολυ και οι ambient ηχοι, nmz ι digitech εβγαλε κατι τελευταια) ....μαλλον προς vg κατεληξα αλλα τωρα που μιλαμε σιγουρα θα εχε ιβγει κατι καινουργιο...εχει βγει? lolmarathon είπε:Ναι αλλά όχι όπως με ένα keyboard...για midi κάπου είχα ανεβάσει για τον WilliamSats ένα ολόκληρο άρθρο...αλλά δεν το βρίσκω πια
έλα το βρήκα!!!
http://www.noiz.gr/index.php?topic=180941.10
ΥΓ τελικά δουλεύει το search του NOIZ ;D
Ακριβώς... Για "στούντιο δωματίου" και για μετανάστες όπως εγώ που ζούμε σε σπίτια-δωμάτια των 35 τμ, είναι ό,τι πρέπει : στερεοφωνικό, κάρτα ήχου, practice amp και με εφέ αξιοπρεπέστατα!sandiago είπε:Ενδιαφερον φαινεται εχουν οι Blackstar, επομενως με αυτους μπορεις να κανεις και ηχογραφηση direct στο cubase φανταζομαι? Η Line 6 εχε ιεξελιχθει καθολου σε ποιοτητα ηχοθ η ακομα ειναι αθλια?
Το ίδιο ακριβώς κάνεις και με τον Mustangsandiago είπε:Ενδιαφερον φαινεται εχουν οι Blackstar, επομενως με αυτους μπορεις να κανεις και ηχογραφηση direct στο cubase φανταζομαι? Η Line 6 εχε ιεξελιχθει καθολου σε ποιοτητα ηχοθ η ακομα ειναι αθλια?