Γεια και χαρά noiz-όπουλα και noiz-οπούλες!
Τι μου κάνετε?
Σας έχω θεματάκι.
Θέλω να πάρω έναν ενισχυτή για το μπασάκι μου και αμφιταλαντεύομαι μεταξύ 2.
The facts:
-Θέλω έναν ενισχυτή που να χρησιμοποιώ κυρίως σε live (400-500W) και σε πρόβες στο studio μας
-Η μουσική που παίζουμε είναι κυρίως διασκευές από AC/DC και guns and roses μέχρι red hot chili creppes και Robbie Williams.
-Θέλω να δώσω το πολύ μέχρι 450€ (καλά και +20€ παραπάνω να είναι, δε πειράζει)
-Το μπασάκι μου είναι ένα Stingray με HH και συνήθως παίζω καρφί στον ενισχυτή. Που και που μπορεί να χρησιμοποιήσω και κανένα OD πεταλάκι (έχω φτιάξει ένα DIY Big Muff Pi)
Είμαι λοιπόν ανάμεσα σε 2 τα οποία τα έχω βρει σε μειωμένες τιμές:
TC Electronics BG500/210 -477€
Line6 LowDown LD400 Pro -300€
Και για τους 2 έχω διαβάσει πολύ καλά reviews και τα clips στο youtube δε βοηθάνε και πολύ.
Έχω παίξει με έναν TC Electronic 500 (δε θυμάμαι με τι καμπίνα) και μου είχε αρέσει πολύ ο ήχος.
Ζω σε μια μικρή πόλη της Δανίας και δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να τους δοκιμάσω κάπου και τους 2. Το ψάχνω όμως
Έχω στείλει email σε όλα τα γύρω μαγαζιά ρωτώντας τους αν τους έχουν.
Λοιπόν? Εσείς ποιον θα προτιμούσατε?
ΥΓ. Ο ενισχυτής θα κάθετε μονίμως στο studio εκτός από το όταν έχουμε live. Για το σπίτι έχω έναν Roland cube 100.
Τι μου κάνετε?
Σας έχω θεματάκι.

Θέλω να πάρω έναν ενισχυτή για το μπασάκι μου και αμφιταλαντεύομαι μεταξύ 2.
The facts:
-Θέλω έναν ενισχυτή που να χρησιμοποιώ κυρίως σε live (400-500W) και σε πρόβες στο studio μας
-Η μουσική που παίζουμε είναι κυρίως διασκευές από AC/DC και guns and roses μέχρι red hot chili creppes και Robbie Williams.
-Θέλω να δώσω το πολύ μέχρι 450€ (καλά και +20€ παραπάνω να είναι, δε πειράζει)
-Το μπασάκι μου είναι ένα Stingray με HH και συνήθως παίζω καρφί στον ενισχυτή. Που και που μπορεί να χρησιμοποιήσω και κανένα OD πεταλάκι (έχω φτιάξει ένα DIY Big Muff Pi)
Είμαι λοιπόν ανάμεσα σε 2 τα οποία τα έχω βρει σε μειωμένες τιμές:
TC Electronics BG500/210 -477€
Line6 LowDown LD400 Pro -300€
Και για τους 2 έχω διαβάσει πολύ καλά reviews και τα clips στο youtube δε βοηθάνε και πολύ.
Έχω παίξει με έναν TC Electronic 500 (δε θυμάμαι με τι καμπίνα) και μου είχε αρέσει πολύ ο ήχος.
Ζω σε μια μικρή πόλη της Δανίας και δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να τους δοκιμάσω κάπου και τους 2. Το ψάχνω όμως

Λοιπόν? Εσείς ποιον θα προτιμούσατε?
ΥΓ. Ο ενισχυτής θα κάθετε μονίμως στο studio εκτός από το όταν έχουμε live. Για το σπίτι έχω έναν Roland cube 100.