Αν είναι για hip-hop είσαι ΟΚ με τα BX8.loufos είπε:Για hip-hop
θέλω να έχει μπάσα και απο ότι τα είχα ακούσει μια φόρα οχι τα d2 τα deluxe ήταν κομπλέ
Οκ γιατι και εγώ που τα είχα ακουσει κομπλέ μου φάνηκαν βέβαια δεν έχω όμως και τρελή εμπειρία στο να έχω ακούσει κι άλλα αρκετά monitors..WilliamSats είπε:Αν είναι για hip-hop είσαι ΟΚ με τα BX8.
Το άλλο που είπα για την m-audio έχει να κάνει με τις κάρτες της.
Επειδη εχω μια profire 610 και επειδη μονο για αυτα τα προιοντα της maudio εχω διαπιστωσει πως υπαρχει σοβαρη κατασκευη,θες να αναφερεις κατι για αυτο που ειπες περι καρτων;WilliamSats είπε:Αν είναι για hip-hop είσαι ΟΚ με τα BX8.
Το άλλο που είπα για την m-audio έχει να κάνει με τις κάρτες της.
Θα πω περιληπτικά 2-3 πράγματα και τα υπόλοιπα μπορείτε να τα βρείτε σε παλαιότερα θέματα του φόρουμ και με γνώμες των ίδιων των χρηστών/κατόχων m-audio.Στάθης είπε:Επειδη εχω μια profire 610 και επειδη μονο για αυτα τα προιοντα της maudio εχω διαπιστωσει πως υπαρχει σοβαρη κατασκευη,θες να αναφερεις κατι για αυτο που ειπες περι καρτων;
Κατέληξα που λές στην αγορά μιάς πολυκάναλης κάρτας και οχι κονσόλας γιατί διαπίστωσα πώς η αγορά μιάς καλής αναλογικής κονσόλας κοστίζει αρκετά..! Και εφόσον ρε 'συ δεν έχω τόσα χρήματα είπα να ψάξω να βρώ την άκρη μου (αφού έχω και το logic) με μία εντάξει κάρτα ήχου ώστε να είμαι ικανοποιημένος και εγώ.Στάθης είπε:Καταρχας χαιρομαι που πηγαινεις σε αγορα πολυκαναλης καρτας και οχι κονσολας
Απ'τα χαρακτηριστικά που γράφει στο site της mackie δεν διευκρινίζει αν όντως γράφει πολυκάναλα ή αν στέλνει μόνο 2ch στη firewire (Το 16Χ2 που λέει δεν το αναλύει).loufos είπε:Πάντως ρε παιδιά βλέπω και αυτήν εδώ την λύση http://www.thomann.de/gr/mackie_onyx_1220i.htm
και σκέφτομαι να κάνω λίγο υπομονή με τα φράγκα να μαζέψω κι άλλα και να το πάρω!!
Αυτό το mixer έχει firewire audio interface μαζί με τα eq, faders, κλπ και με προβληματίζει..
Εσείς τι λέτε ρε?
Mackie Onyx 1220i Mixer - 4x mic/line inputs, 2x line inputs (DI), 4x stereo inputs, 4x inserts, balanced direct outs per channel, 2-band EQ (1x parametric), 2x auxes (switchable pre/post), 2 Firewire ports,switchable phantom power per channel, control room out, internal talkback microphone. Optional FireWire card and rack kit available. Dimensions: 420 x 310 x 96mm. Weight: 6.0kgWilliamSats είπε:Απ'τα χαρακτηριστικά που γράφει στο site της mackie δεν διευκρινίζει αν όντως γράφει πολυκάναλα ή αν στέλνει μόνο 2ch στη firewire (Το 16Χ2 που λέει δεν το αναλύει).
Σκέφτομαι το εξής πέρα απο τα faders, θα μπορώ να χρησιμοποιήσω και τα eq του και ακούγωντας καλά λόγια για την mackie υποθέτω θα είναι και κομπλέ.. (φυσικά δεν τα έχω ακούσει). Και αφού προς το παρόν θα κάνω την μίξη όσο αναφορά με τα faders και τα eq (σαν μία πρώτη μίξη ας πούμε) και μία τελίκη στο pc με effect & compressor (και άν στο μέλλον μου έρθει και αγοράσω κανένα αναλογικό γιατι όχι..). Κάπως έτσι το σκέφτομαι με αυτό το μίξερ.Στάθης είπε:Απλα και να παρεις τετοιο μικτη να ξερεις οτι παιζει στην τελικη τις ρυθμισεις ενος daw να χρησιμοποιεις για τις εντασεις....Ειναι σα να δινεις 300 ευρω παραπανω για να εχεις hands on
To θεμα ειναι αυτες οι εισοδοι αν πηγαινουν στο pc παλι σαν επιμερους καναλια του master ή ενιαια σαν master.Δεν νομιζω να πηγαινει μονο το master αλλα καλο θα ηταν να το τσεκαρεις.Ολα αυτα που αναφερει πιο πανω ειναι τι αχει ο μικτης στο αναλογικο μερος του.loufos είπε:Mackie Onyx 1220i Mixer - 4x mic/line inputs, 2x line inputs (DI), 4x stereo inputs, 4x inserts, balanced direct outs per channel, 2-band EQ (1x parametric), 2x auxes (switchable pre/post), 2 Firewire ports,switchable phantom power per channel, control room out, internal talkback microphone. Optional FireWire card and rack kit available. Dimensions: 420 x 310 x 96mm. Weight: 6.0kg
Αυτο δεν εννοεί?
ναι οκ απλα νλομιζα πως αυτο εννοούσε σε αυτήν την πρόταση φυσικά όμως έχεις δίκιο και το ψάχνω να είμαστε σιγουροι βρήκα αυτα τα 2 manual :Στάθης είπε:To θεμα ειναι αυτες οι εισοδοι αν πηγαινουν στο pc παλι σαν επιμερους καναλια του master ή ενιαια σαν master.Δεν νομιζω να πηγαινει μονο το master αλλα καλο θα ηταν να το τσεκαρεις.Ολα αυτα που αναφερει πιο πανω ειναι τι αχει ο μικτης στο αναλογικο μερος του.
Τι εννοείς δεν κατάλαβα? Να λειτουργεί σαν controler εννοείς?haryy είπε:Δεν επιστρέφει όμως 16 πίσω στη κονσόλα για μίξη, μόνο 2 (το αναφέρω αν τυχόν υπολόγιζες να μιξάρεις κιόλας πάνω της)
Πολυκάναλα γραάφουν σου λέω συνεννοήθηκα με το thomann ηχογραφείς ταυτόχρονα σε ξεχωριστά κανάλια στο πρόγραμμα όσα έχεις πάνω στο mixer όπως και σε μία κάρτα ήχου...spimav_z είπε:usb/fw mixers. ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΑ