Combo ενισχυτής μπάσου: Gallien Krueger ή Ampeg?

FABRICAUDIO είπε:
Εαν χρησιμοποιειτε ΡΑ-mixer, μπορειτε να δοκιμασετε να περασετε το μπασο στο ΡΑ.

Νικος
Νίκο απαντώντας στην ερώτησή σου, δυστυχώς δεν χρησιμοποιούμε PA-mixer.

Θανάσης

broxopios είπε:
αν βάλουμε την ένταση πάνω από το μισό αρχίζει το τρίξιμο. Απελπιστική κατάσταση λέμε.
έχετε δοκιμάσει να του σφίξετε όλες τις βίδες καλά;

gdevelek είπε:
έχετε δοκιμάσει να του σφίξετε όλες τις βίδες καλά;
Να 'ταν μόνο οι βίδες δεν θα είχαμε πρόβλημα. Το ηχείο είναι ψηλο σάπιο και έτοιμα να σκιστεί. Γι' αυτό μπήκε στο τριπάκι να πάρει καινούριο ενισχυτή. Το θέμα είναι ποιόν? Μέχρι στιγμής είμαστε ανάμεσα σε 2 επιλογές. Τον gallien krueger backline 115 και τον warwick sweet 15.3. Για τον τελευταίο έχουμε ακούσει κολακευτικά σχόλια τις τελευταίες 2 μέρες.

JohnyOh είπε:
Καφέ κερνάς?  ;)
Όποτε θες... Να σου δείξω και το rig μου!!! :) Μπορεί εν τέλη να τον αγοράσεις και εσύ!!200 ευρώ κάνει...

funky_bassman θα τον δούμε τον harley benton αλλά γιατί δεν μου κολάει καλά αυτή η μάρκα. Μας έφερε ένας φίλος να δοκιμάσουμε ένα μπάσο harley benton και πραγματικά ήταν σκέτη απογοήτευση. Τώρα για ενισχυτές δεν ξέρω καθόλου πως τα πάνε.
Και εμένα δεν μου κόλλαγε αυτή η μάρκα και όπως είπα στάθηκα τυχερός γιατί ενώ οι καμπίνες δεν μου γέμισαν ποτέ το αυτί αυτός ο ενισχυτής τα σπάει!!! Και προφανώς τα όργανα που φτιάχνει δεν είναι και τα καλύτερα... Αν είστε από Αθήνα πάρε τον μπασίστα και ελάτε από το σπίτι να τον τσεκάρετε...

funky_bassman είπε:
Όποτε θες... Να σου δείξω και το rig μου!!! :)
Το μιλάμε από βδομάδα! Πρόσεξε μόνο μην γουστάρεις με το p και αφήσεις 5χορδα, 6χορδα και λοιπές κιθάρες  ;D. Sorry για το hijack!

JohnyOh είπε:
Το μιλάμε από βδομάδα! Πρόσεξε μόνο μην γουστάρεις με το p και αφήσεις 5χορδα, 6χορδα και λοιπές κιθάρες  ;D. Sorry για το hijack!
Το φοβάμαι ήδη ότι θα μου αρέσει το P...  ::) ::) ::)

funky_bassman είπε:
Το φοβάμαι ήδη ότι θα μου αρέσει το P...  ::) ::) ::)
Τι ακριβώς φοβάσαι ΛΑΚΗ;  :P

Ότι θα σου αρέσει το πραγματικό μπάσο; ε; Τι;

audiokostas είπε:
Τι ακριβώς φοβάσαι ΛΑΚΗ;  :P

Ότι θα σου αρέσει το πραγματικό μπάσο; ε; Τι;
Πες το και έτσι.. Απλά δεν έχω λεφτά για να πάρω καινούριο μπάσο τώρα οπότε αν μου αρέσει την κάτσαμε!!!! Με βλέπω να γκρινιάζω όλη μέρα...

Θα σε ξενερώσει εσένα το μανίκΗ. Not worry  8)

funky_bassman είπε:
Αν είστε από Αθήνα πάρε τον μπασίστα και ελάτε από το σπίτι να τον τσεκάρετε...
Δυστυχώς μας χωρίζουν περίπου 350 χλμ. Από Τρίκαλα είμαστε. Κανα κλιπ έχεις ηχογραφήσει?

Όχι αλλά αν θες μπορώ να σου ηχογραφήσω σήμερα μετά τις 5.30!!!:) Άρα αναμείνατε για συνέχεια...

funky_bassman είπε:
Πες το και έτσι.. Απλά δεν έχω λεφτά για να πάρω καινούριο μπάσο τώρα οπότε αν μου αρέσει την κάτσαμε!!!! Με βλέπω να γκρινιάζω όλη μέρα...
Για αυθεντικό λες; Ασε ....

Θα σε ξενερώσει εσένα το μανίκΗ. Not worry  8)
Δεν υπάρχει ένα μανίκι Precision.

Και μόνο το nut παίζει σε 38-40-42-44. Με 42 το κλασσικότερο

Βγαίνει και σε C, thick C, Modern C, C++, Pu pa re C κλπ κλπ

Όταν λες μουντός εννοείς ακόμα και σε σχέση με άλλους με 15ρια? Με ένα precision

με flats δηλαδή θα τρίζουν πορτές, ντουλάπες, τζάμια και δεν θα ξεχωρίζεις νότα?

Σε καμιά 20ριά μέρες που θα είμαι Αθήνα να έρθω κι εγώ να τον ακούσω? :D

9/7 παίζω live οπότε μπορείς να τον ακούσεις εκεί... Αλλιώς αν θες Prive ακρόαση είσαι ευπρόσδεκτος για ουζάκι!!!

funky_bassman είπε:
Όχι αλλά αν θες μπορώ να σου ηχογραφήσω σήμερα μετά τις 5.30!!!:) Άρα αναμείνατε για συνέχεια...
Σωστός. Αναμένουμε...

Λοιπόν όπως υποσχέθηκα ορίστε ένα πολύ πρόχειρο clip του ενισχυτή... Ο ενισχυτής είναι ο harley benton HBW150 http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hbw150.htm

To eq του είναι scooped mid στο παραμετρικό και λίγο hi pass στο γραφικό... Το μπάσο που χρησιμοποιήθηκε είναι το Peavey Cirrus BXP5 neck thru με 18V προενίσχυση με φλατ ρυθμίσεις. Ηχογράφηση με ένα δυναμικό dB VMD-01 στα περίπου 10 εκατοστά απόσταση στο κέντρο του ηχείου... Έχω προσπαθήσει να παίξω με αρκετούς διαφορετικούς τρόπους... Προς το τέλος χρησιμοποιώ και πένα (άκουσον άκουσον)...

Προβολή συνημμένου hb_test_mic.mp3

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
funky_bassman είπε:
Λοιπόν όπως υποσχέθηκα ορίστε ένα πολύ πρόχειρο clip του ενισχυτή... Ο ενισχυτής είναι ο harley benton HBW150 http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hbw150.htm

To eq του είναι scooped mid στο παραμετρικό και λίγο hi pass στο γραφικό... Το μπάσο που χρησιμοποιήθηκε είναι το Peavey Cirrus BXP5 neck thru με 18V προενίσχυση με φλατ ρυθμίσεις. Ηχογράφηση με ένα δυναμικό dB VMD-01 στα περίπου 10 εκατοστά απόσταση στο κέντρο του ηχείου... Έχω προσπαθήσει να παίξω με αρκετούς διαφορετικούς τρόπους... Προς το τέλος χρησιμοποιώ και πένα (άκουσον άκουσον)...
Ωραίος funky_bassman. Το έδωσα στον μπασίστα να το ακούσει μιας και θα είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση. Σ' ευχαριστώ πολύ για το clip.

Trending...

Νέα θέματα

Back