Engl fireball γνωμες

Metalhead666

Νέο μέλος
Πόντοι
6
ποια η γνωμη σας για τον συγκεκριμενο ενισχυτη?Σκεφτομαι να τον αγορασω και να τον συνδιασω με μια framus 2x12.βασικα παιζω metal high gain  καταστασεις και  τον εχω ακουσει τον ενισχυτη παιζει καλα σε πολυ χαμηλα volume αλλα και δυνατα χωνει.απλα θελω να ακουσω και τις δικες σας αποψεις....

γεια σου φιλε. εμενα αυτο το κεφαλι με εχει βγαλει παλικαρι σε live και studio χρηση. ;D ;D ;D  εχει μεταλ ηχοχρωμα και τρελο γκαζι σε ο,τι ενταση αλλα και πολυ καλα καθαρα για καφροενισχυτης. σ αυτα τα λεφτα δεν παιζει τιποτα καλυτερο :o :o :o

για την καμπινα κοιταξε μονο να φοραει v30 και θα εισαι αρχηγος  ;D ;D ;D

sharpshooter είπε:
γεια σου φιλε. εμενα αυτο το κεφαλι με εχει βγαλει παλικαρι σε live και studio χρηση. ;D ;D ;D  εχει μεταλ ηχοχρωμα και τρελο γκαζι σε ο,τι ενταση αλλα και πολυ καλα καθαρα για καφροενισχυτης. σ αυτα τα λεφτα δεν παιζει τιποτα καλυτερο :o :o :o

για την καμπινα κοιταξε μονο να φοραει v30 και θα εισαι αρχηγος  ;D ;D ;D
thanks για την απαντηση φιλε η καμπινα στα λινκς εχει ν30 οποτε θα ειμαι οκ

Είναι στα 1000 ευρώ ότι καλύτερο υπάρχει σε γκαζωμένο κεφάλι.

Υπάρχει αγγελία στο νοιζ και ίσως να ισχύει ακόμα, μπορεί να γλυτώσεις κάποια χρήματα.

Και νομίζω υπάρχει αγγελία στο νοιζ και για την καμπίνα φραμους.

Sozos είπε:
Είναι στα 1000 ευρώ ότι καλύτερο υπάρχει σε γκαζωμένο κεφάλι.

Υπάρχει αγγελία στο νοιζ και ίσως να ισχύει ακόμα, μπορεί να γλυτώσεις κάποια χρήματα.

Και νομίζω υπάρχει αγγελία στο νοιζ και για την καμπίνα φραμους.
για την κεφαλη το ξερω οτι υπαρχει απλα απλα θελω να τον αγορασω καινουργιο αλλα για την καμπινα δεν νομιζω

παντως αν το θες για το σπιτι να εχεις στο νου σου +300 γιουρα για attenuator.

ειναι λιγο πιο ησυχος απο κατοσταρη  8) 8) 8)

sharpshooter είπε:
παντως αν το θες για το σπιτι να εχεις στο νου σου +300 γιουρα για attenuator.

ειναι λιγο πιο ησυχος απο κατοσταρη  8) 8) 8)
βασικα οταν τον ακουσα στον λογοθετη αρχισε απο πολυ χαμηλο volume μεχρι αρκετα δυνατα και μου φανηκε μια χαρα στα χαμηλα οποτε προς το παρον δεν νομιζω να το χρειαζομαι

εγω θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια στον peavey 6505 και στον 5105 ..αυτοι οι ενισχυτες σκεψου οτι χρησιμοποιουνται απο ολα τα metal συγκροτηματα και κιθαριστες.ακουσε τουσ μπορει να σου αρεσουν περισσοτερο.

crisen.gif

babisgibson είπε:
εγω θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια στον peavey 6505 και στον 5105 ..αυτοι οι ενισχυτες σκεψου οτι χρησιμοποιουνται απο ολα τα metal συγκροτηματα και κιθαριστες.ακουσε τουσ μπορει να σου αρεσουν περισσοτερο.
Αυτους τους ενισχυτες τους ξεχνας για χρηση σε σπιτι... Ειναι πολυ πολυ δυνατοι... Εκτος αν μιλαμε για evh5150 που ειναι στα 50 βατ... Ο φαιρμπολ ειναι τρομερος ενισχυτης... και καλα καθαρα και καλα βρωμικα... Δεν ειναι μοναδικος στο ειδος... Κια ο evh ειναι εκπληκτικος και καλυτερος απο τον fireball αλλα οκ...

Μπα,μαλλον την εχει παρατησει τη κιθαρα!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back