Ενδιαφέρουσα άποψη για Jazz Κιθάρα...

makam

Guitar Guru
Πόντοι
418
Για ρίξτε μια ματιά στην φουτουριστική άποψη για τζαζ κιθάρα που έχει ο Γερμανός.

Το αισθητικό αποτέλεσμα σηκώνει κουβέντα, (κατά τη γνώμη μου καθόλου άσχημη, απλά διαφορετική) αλλά στον ήχο φαίνεται να τα καταφέρνει αρκετά καλά, για solid body όργανο.

Βέβαια και η τιμή είναι λιγάκι τσουχτερή, αλλά οι κιθάρες του είναι 'one of a kind', οπότε δικαιολογείται.

http://www.princess-isabella.com/pictures.html

princess_Isabella.jpg

Από ήχο μπορεί να φυσάει αλλά να με συγχωρείτε, αυτή η βιντατζοφουτουρίλα με χαλάει στο σχήμα. Σα να παίζουν ποκερ ο Φλας Γκόρντον με τον Γουες Μοντγκόμερυ ένα πράμα...

Εδιτ: Αγαπητέ Μάκη τα σέβη μου. Κατόπιν προσεκτικής ακρόασης του audio, ο Γουες κέρδισε, τα ήπιε με τον SRV ενώ ο Σαββόπουλος και ο Χίτλερ έπαιζαν πεντόβολα. Ή ο Γερμανός έχει μόνιμη μαγική σκόνη στα δάκτυλα ή το όργανο είναι από "άλλο πλανήτη".

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πραγματικα απο αλλο πλανητη .Ειναι οπως τα σπιτια που χαζευουμε σε κανα περιοδικο οπου ολα γινονται αυτοματα .Κουρδιζετε μονη της ,σερβις μονη της ....... ;D ;D ;D Παντως πολυ ωραιο σχημα και πρωτοποριακό.

το μονο σιγουρο ειναι οτι προκειται για ενα πολυ ιδιαιτερο οργανο σχεδιαστηκα και ηχητικα

καμμιά φορά, αρκεί να είσαι λίγο "τολμηρός" στα χρώματα για να δώσεις μοντέρνο ύφος, σε μία "κλασσική" κιθάρα

http://www.manzer.com/guitars/index.php?option=com_content&view=article&id=9&Itemid=4

Δεν έχω δεί ποτέ από κοντά μια κιθάρα της κυρίας, αλλά είμαι σίγουρος για το ηχητικό της αποτέλεσμα

Και μια ελβετική άποψη

http://www.pagelli.com/e/2instrum/jazz_git_fr.html

jg_ana_vorne__body_seitlich_g.jpg

jg_jazzabilityarchtop_vorne_g.jpg

Αυτό το "italic" style στην 2η φωτο του Marathon μου φέρνει στο μυαλο τις Reverend! Anyway αν και εμένα μου αρέσει η άσπρη κυρία, μην ξεχνάμε το βασικό point. Αν παίζει καλά, και μας αρέσει ο ήχος και η αίσθηση του οργάνου, είναι o.k. Μετά θα μας αρέσει και η εμφάνιση.

Eνδιαφέρουσα αλλά το χρυσό tailpiece και το back plate είναι απαράδεκτα.

Σαν να βλέπεις κάτι τέτοιο...

balmoral-gold-bath-shower-mixer-taps.jpg

...εδώ ;D

duscholux-bathroom-cx-3.jpg

Bihlas και Distortion...είστε επιεικώς άσχετοι! ;D ;D ;D

marathon είπε:
Bihlas και Distortion...είστε επιεικώς άσχετοι! ;D ;D ;D
Mάλλον πρέπει να μιλήσουμε στη γλώσσα σου για να καταλάβεις...

appl_imac_intel2006.jpg

Zip-Ang_Gold_Covered_Keyboard02.jpg

:D

Eμένα γιατί μου θυμίζει κάτι τέτοιο?

ec4pack8dual29.jpg

pb04-02.jpg

Aν παίζει έστω και 1% από όπως δείχνει, θα πρόκειται περί εξωγήινης κιθάρας...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εμένα μου φέρνει πιό πολύ σαν η 'White Falcon' της εποχής μας, και για να πώ την αλήθεια, προτιμώ κάποιον που πειραματίζεται με νέα υλικά, σχέδια και έρευνα, από κάποιους που μένουν σε υλοποιήσεις, που προτοεμφανίστηκαν πρίν από τουλάχιστον 80 χρόνια (λέγε με, Gibson και Loyd Loar) και απλά προσθέτουν εξωτικά ξύλα και τέλειο φινίρισμα.

Και μην κολλάμε στο λευκό χρώμα και τα χρυσά μεταλλικά μέρη. Η ίδια κιθάρα, με τον ίδιο ήχο, θα μπορούσε να έχει ένα natural ή violin burst χρωματάκι και να φαίνεται πιό classic.

Το θέμα είναι, τι έχει κάνει ο τύπος, (Ritter) στη σχεδίαση και την γέφυρα, σε μία κατά τα άλλα solid body κιθάρα και ακούγεται με τόσο πλούσιες αρμονικές;

Κι εγώ παραδοσιακός είμαι στα όργανα, αλλά αυτήν θα ήθελα πολύ να την δοκιμάσω...

Y.Γ. Μήπως κατάφερε κανείς να διακρίνει που βρίσκεται το volume; γιατί δεν μπορεί, κάπου θα'ναι.

Χμ... Ενδιαφέρον σχέδιο, αν και με την πρώτη ματιά μου θύμισε αυτόν:

ghostbusters-6.jpg

Είμαι περίεργος για τον ήχο (όχι τον ιντερνετικό ;) )

Από τις ομορφότερες αισθητικά κιθάρες που έχω δει τα τελευταία χρόνια.

Σα να λεμε futuristic-all time classic ένα πράγμα...

(Αν και το χρυσό πάντα με ξένιζε στις κιθάρες σε αυτή φαίνεται πως της πάει... :))

makam είπε:
Y.Γ. Μήπως κατάφερε κανείς να διακρίνει που βρίσκεται το volume; γιατί δεν μπορεί, κάπου θα'ναι.
Φαντάζεσαι να είναι κάπου, όπως οι touch screenn οθόνες των Ipod ή των καινούργιων mouse της Apple?

Φάτηνε Bihlas. ;D

mij είπε:
Από τις ομορφότερες αισθητικά κιθάρες που έχω δει τα τελευταία χρόνια.

Σα να λεμε futuristic-all time classic ένα πράγμα...

(Αν και το χρυσό πάντα με ξένιζε στις κιθάρες σε αυτή φαίνεται πως της πάει... :))

+3 (+1 για καθεμιά από τις διαπιστώσεις παραπάνω!)  ;D

Μάκη ευχαριστούμε πολύ για την παρουσίαση, με κάτι τέτοια μπορεί να βελτιωθεί σιγά σιγά η τρέχουσα βινταζο-νεκροφιλική αισθητική πολλών μελών του φόρουμ περί τις κιθάρες.  8) ;D ;D ;D ;D ;D

Νεκρανάσταση του θέματος για μια video παρουσίαση:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back