Ενδιαφέρον κουρδιστήρι...

Ωραία ιδέα. Ελπίζω μόνο να έχει on/off. Γιατί εύκολα φαντάζομαι να κολλάει εκεί το μάτι την ώρα που κάποιος παίζει και να εθιστεί στο απόλυτα σωστό pitch.

Jazzjoker είπε:
Ωραία ιδέα. Ελπίζω μόνο να έχει on/off. Γιατί εύκολα φαντάζομαι να κολλάει εκεί το μάτι την ώρα που κάποιος παίζει και να εθιστεί στο απόλυτα σωστό pitch.
Έχει το γράφει... Δεν λέει να παίζεις και να αναβοσβήνουν κοκκινοπρασινομπλέ λαμπιόνια γύρω από το volume... :P

Είναι push on/off νομίζω

kultura είπε:
Έχει το γράφει... Δεν λέει να παίζεις και να αναβοσβήνουν κοκκινοπρασινομπλέ λαμπιόνια γύρω από το volume... :P
εκτος αν είσαι ο Vai

Yπάρχει κι αυτό το ολοκαίνουργιο, το Polytune της TC Electronic, με προβλεπόμενη τιμή στα μαγαζιά τα 200 δολλάρια... ανιχνεύει όλες τις χορδές μαζί!

Ουαου - ποτε ξανα το μαρτυριο να χτυπας μια μια ολες τις χορδες! ;D Αν και οσο το κοιταω μου τραβαει το ενδιαφερον... αν ειχε $20 αντι για $200 θα το επαιρνα! Και το push-pull πλακα εχει.

kultura είπε:
Γιατί, τότε λέει;
αυτό το είπα επειδή είχα δει ένα video που ο ναι μιλούσε για τον εξοπλισμό .

σε αυτό το video σε 2-3 κιθάρες του πατούσε ένα κουμπάκι και άναβαν "leds" στην "ταστιερα" για αυτό το είπα :D

(meta to 7 lepto)

έχει ξανά ανεβεί στο noiz

Ναι, το έχω δει... Εγώ το έγραψα, γιατί μου φαίνεται κακόγουστο, είτε είσαι ο Vai, είτε όχι...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back