Προσωπικά σαν πωλητής, η μόνη περίπτωση να μην απαντήσω σε μηνυμα/email για αγγελία είναι αν ο υποψηφιος αγοραστής κανει ερώτηση που έχω ηδη διευκρινήσει - πολλές φορες και με κεφαλαία γραμματα- στην περιγραφη της αγγελίας.
Παραδειγμα, οταν εχω ξεκαθαρίσει οτι ΔΕΝ στελνω πουθενα και για κανέναν λόγο, συναλλαγή μονο χερι-χερι και μου στελνει ο αλλος μηνυμα να του στειλω το Χ/Υ/Ζ αντικειμενο στο Καστελόριζο (αντικαταβολή και τα μεταφορικα και απο την τσέπη μου, ετσι?) θεωρώ οτι ο αλλος απλα προσπαθεί να μου φάει τον χρόνο και τιποτα παραπανω και δεν ασχολούμαι καν. Το ιδιο για τις ανταλλαγές, παζάρια κοκ.
Ως αγοραστής δεν είχα ιδιαιτερο θέμα με επικοινωνία, αλλα και να είχα (μηνυμα χωρις καμια απαντηση για ευλογο χρονικο διαστημα) απλα υπεθετα οτι το αντικειμενο εχει πουληθεί (ναι, εγω θα ενημερωνα τον υποψηφιο αγοραστη οτι τελικά εχει πουληθει αλλα δεν περιμένω να το κανουν όλοι) και συνεχιζα την ζωή μου.
Σε γενικες γραμμές το 99% των συναλλαγών είτε ως πωλητης είτε ως αγοραστής στο Smart Noiz, ειναι ευχαριστες εμπειριες με άτομα ψαγμένα (ξερουν τι πουλάνε/ξέρουν τι αγοράζουν) που διαθετουν minimum την στοιχειώδη ευγένεια και συνέπεια, αλλα το ιδιο ισχύει και με συναλλαγές σε άλλα 1-2 ελληνικά fora. Υποθετω οτι ειναι και θέμα τύχης.