Ένα τραγούδι για το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Θα συμφωνισω με τον Sonic_Z για αυτα που είπε περι διαγωνισμους. ΔΕΝ υπάρχει διαγωνισμός, είτε είναι ιδιωτικός είτε δημόσιος, χωρις να έχει κλικες, λαδώματα, γλειψίματα κλπ. Όλα μεσα στο παιχνίδι είναι, και προσωπικά πιστεύω ότι καλώς κάνουν και είναι.

Επι τη ευκαιρία, να ανεβάσω το τραγούδι του γείτονα και φίλου Παναγιώτη Πεδιαδίτη (έδωσε το ok), που απορρίφθηκε απο το φεστιβάλ. Η ηχογράφηση έγινε σπίτι μου, (σε σαλόνι όχι studio). Μουσική-Στίχοι-Ερμηνεία-Κιθάρα-Μπάσσο Παναγιώτης Πεδιαδίτης, εγώ έπαιξα πλήκτρα και έκανα την παραγωγή.

http://www.box.net/shared/ka76tqxu2o

Για τους πιο σκληροπυρηνικούς υπάρχει και η danve\techno έκδοση φτιαγμένη απο μένα (δεν άντεξα με έτρωγε ο κώλος μου)

http://www.box.net/shared/la4kh8fady

Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι το τραγούδι ήταν μια χαρα και ταίριαζε στο προφίλ του φεστιβάλ. Τώρα αν την είδανε επιστήμονες φέτος και περνάνε μόνο την κουλτούρα τί να πω... θα δούμε τον Οκτώβρη!

Πέραν αυτού' date=' έχοντας κάνει 5 χρόνια σε ένα μικρό webzine οφείλω να σου πω ότι όταν έκανα reviews (που έκανα συνέχεια, έχω κάνει πάνω από 500cds), και ενώ [b']είχα βάλει από μόνος μου τον περιορισμό να επιβάλλω στον ευατό μου να ακούσει τουλάχιστον δύο φορές ένα cd πριν γράψει κριτική[/b], στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων ήξερα που θα παίζει ο βαθμός και τι θα γράψω μέσα στο πρώτο λεπτό του δίσκου. Το οποίο δε συμβαίνει επειδή είμαι προκατειλημένος, απλά συνήθως το πράγμα φαίνεται. Αν κάτι αρχίζει τυπικά, συνήθως πάει έτσι μέχρι τέλους. Τώρα αν γίνει η έκπληξη καλοδεχούμενη, αλλά σπάνια. ;)
¶κουγες το 1ο λεπτό του δίσκου και έκανες review για ολόκληρο το δίσκο;;;
Όχι ρε συ, διάβασέ το λίγο πιο προσεκτικά :) ¶κουγα τον κάθε δίσκο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δύο φορές πριν γράψω κριτική. Απλά λέω ότι συνήθως η γνώμη που είχα μετά το πρώτο λεπτό της ακρόασης δεν άλλαζε με τις δύο πλήρεις ακροάσεις του δίσκου. Φυσικά και δεν είναι δυνατόν να γράψω ολόκληρη κριτική βασισμένος στο πρώτο λεπτό, αυτό έλειπε, απλώς συνήθως το cd πήγαινε ακριβώς όπως το περίμενες εξ αρχής, χωρίς εκπλήξεις.

Ρε παιδιά πέραν αυτού, έλεος, μήπως λέω ΜΗΠΩΣ είμαστε λίγο σκληροί με την κάθε κριτική επιτροπή; Δηλαδή συγνώμη αλλά ένα ωραίο κομματάκι δεν είναι απαραίτητο να εντυπωσιάσει μια κριτική επιτροπή. Επίσης μια παραγωγή "καλή για home studio" δεν είναι απαραιτήτως και ΚΑΛΗ. Δηλαδή έλεος, το ότι (μεταξύ μας) εμείς ρίχνουμε τις προσδοκίες όταν ακούμε ένα τραγούδι κάποιου γνωστού ή φίλου δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνει το ίδιο και μια κριτική επιτροπή. Αν κάποιος (φυσικά αυτό συμπεριλαμβάνει και εμένα) στείλει κάτι world-class και απορριφθεί, ok, ας φωνάζει. Αλλά δε νομίζω να έστειλε κάποιος κάτι τέτοιου επιπέδου και να απορρίφθηκε. Χωρίς παρεξήγηση όλα αυτά, και χωρίς να θέλω ούτε να θίξω κανέναν, ούτε και να πω ότι εγώ είμαι καλύτερος. Απλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι ένα τραγούδι που το ακούς και λες "καλούλι" δεν είναι απαραίτητο να πιάσει, και δε νομίζω ότι αυτό είναι θέμα κλίκας ή ρουσφετιού. Στην τελική δεν πιστεύω ότι θα τους χάλαγε στο φεστιβάλ θεσσαλονίκης να βγει κάτι που θα έκανε πάταγο, απλά υποθέτω ότι δε λαμβάνουν κάτι τέτοιο... Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός και να μην παρεξηγηθούμε.

Μενέλαος θα είχες δίκιο, αν τα τραγούδια που διαγωνίζονταν κ κέρδιζαν τελικά ήταν καλύτερα απο αυτά που απορρίφθηκαν και γενικώς να είναι το ένα καλύτερο απο το άλλο. Τι να θυμηθώ? Το ζαμπόν χωρις λιπαρά, την μπαλάντα του μαλκα ή της αρμης το νερό??? Το μόνο τραγούδι που μ άρεσε ποτε απο το φεστιβάλ ήταν Πύργος της Βαβέλ και το Τζερώνυμο.

Μενέλαος θα είχες δίκιο' date=' αν τα τραγούδια που διαγωνίζονταν κ κέρδιζαν τελικά ήταν καλύτερα απο αυτά που απορρίφθηκαν και γενικώς να είναι το ένα καλύτερο απο το άλλο.[/quote']
Παρόλο που συμφωνώ στο ότι βρωμάει συντεχνίλα η όλη υπόθεση (τουλάχιστον σε μένα όπως το βλέπω) θα κάνω λίγο τον συνήγορο του διαβόλου. Το ότι κάτι δεν μου άρεσε, δεν σημαίνει αμέσως ότι ήταν κατώτερο από κάποιο άλλο που "αδικήθηκε" στα αυτιά μου. :wink:

Εξάλλου θυμάμαι όταν αναβίωσε αυτός ο θεσμός, όλοι λέγανε ότι αδικήθηκε η κοπελιά που βγήκε 2η (με κάτι γυαλιά που φορούσε) και όχι 1η, γιατί είχε έντεχνο τραγούδι, ωραίο, άρεσε στον κόσμο κτλ κτλ Εμένα το συγκεκριμένο μου φάνηκε ως τραγικά κάτω του μετρίου. Παρόλα αυτά άρεσε σε άλλους, οπότε....

Το μόνο ωραίο που είχε αυτη η κοπέλα ήταν ποδια. Πάλι καλα που της έκοψε να βάλει μίνι φούστα τότε... Φαίνεται ότι έτρωγε ζαμπόν χωρίς λιπαρά, γι αυτό δεν ήταν χοντρά και με κυταρίτιδα τα πόδια της.

Βασικά αυτή τότε ήταν χοντρούλα και βγήκε ντυμένη απλά με 1 μαύρο τζιν και μαύρη μπλούζα. Αν έβαζε μινι φούστα τραγουδώντας κάτι που έφερνε σε πυξ-λαξ, τότε θα έτρωγε ντομάτες!

Και αντικειμενικά είχε ωραία φωνή!

παιδια, το φεστιβαλ δινει στον κοσμο αυτο που ζηταει. Καλως η κακως η ελλαδα μας ειναι ζαμπον χωρις λιπαρα, βας βας, κλαψοπυξλαξοχατζηγιαννης, μπουζουκια, σκυλαδικα στην εθνικη και διαλειμματα εντεχνης κουλτουρας. Τωρα το ποιος φταιει και ποιος συντηρει αυτην την κατασταση ειναι μια αλλη ιστορια...

Ακριβώς deadenmind ΑΛΛΑ σου ξεφεύγει κάτι πολύ σημαντικό. Το φεστιβάλ τραγουδιού είναι απο το ΚΡΑΤΟΣ από την ΕΡΤ, στηρίζεται από ανθρώπους που μάχονται για το έντεχνο και το ποιοτικό στην Ελλάδα. Δεν μπορείς λοιπον "κουλτουριάρη" κριτικέ να μου φέρνεις το ζαμπόν και τα λιπαρα, ή την μπαλάντα του μαλάκα στο φεστιβάλ ώς έντεχνο και ποιοτηκό και να δικαιολογείς την επιλογή σου ως "είναι μια διαφορετική άποψη, κάτι "ψαγμένο" και πρέπει να ακουστεί"

Το φεστιβάλ τραγουδιού δημιουργήθηκε για να προωθεί ΝΕΟΥΣ καλλιτέχνες σο έντεχνο στην Ελλάδα.

ΕΡΤ

Η ώρα της ακρόασης των υποψήφιων τραγουδιών έφτασε. Το δύσκολο έργο της επιλογής 16 τραγουδιών, που θα διαγωνιστούν στις 18 Οκτωβρίου, από τα οποία θα περάσουν τα 10 στον τελικό του Φεστιβάλ που θα γίνει στις 20 Οκτωβρίου, ανέλαβε μία εννεαμελής επιτροπή.
Την Παρασκευή το μεσημέρι, παρουσία δημοσιογράφων, παραγωγών ραδιοφώνου και φορέων της πόλης θα ανοιχτούν οι φάκελοι των συντελεστών των τραγουδιών που θα προκριθούν και θα γίνει μια πρώτη, άτυπη ακρόαση των τραγουδιών αυτών.

Την Επιτροπή ακρόασης αποτελούν οι:

Γιώργος Χατζηνάσιος, συνθέτης

Θανάσης Πολυκανδριώτης, συνθέτης

Φίλιππος Γράψας, στιχουργός

Σταύρος Σιόλας, τραγουδοποιός (1ος νικητής στο Φεστιβάλ του 2006)

Γιώργος Παντελιάς, τραγουδοποιός/ συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα

Κεράσα Βατμανίδου, διευθύντρια του Ρ/Σ Ερωτικός

Γιάννης Τσολακίδης, δημοσιογράφος, παραγωγός Ρ/Σ 102 FM

Αντώνης Ανδρικάκης, Γενικός Διευθυντής Ελληνικής Ραδιοφωνίας

Μαργαρίτα Μυτιληναίου, Διευθύντρια Προγράμματος Ραδιοφωνίας
Τα σχόλια δικά σας.

Κυκλοφόρησε το νέο μου album:

great_hits.jpg

:lol::lol::lol:

Βασικά να σας πω και κάτι άλλο; Η επόμενη μέρα τέτοιων φεστιβάλ μου θυμίζει τις αντίστοιχες των καλλιστειών. Όλες αδικήθηκαν προς χάριν της νικήτριας, η οποία σαφώς και είναι 3 φορές πιο άσχημη από αυτές... Χώρια που τις παρουσιάζουν ως τις ωραιότερες Ελληνίδες κάθε χρονιάς, ενώ με 1 απλή βόλτα έξω, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι τπτ περισσότερο από μέτριες, αλλά πολύ ψωνισμένες γυναίκες...

Κάτι τέτοιο μου βγαίνει εμένα.... Από Γιουροβιζιον ως και συνοικιακές εκδηλώσεις, πάντα αυτό μου μένει στο τέλος!

Για να μην πω τι παίρνουν στην τελική οι νικητές και φάω κανά ξυγυρισμένο ban(-ιο)

ΕΡΤ
Η ώρα της ακρόασης των υποψήφιων τραγουδιών έφτασε. Το δύσκολο έργο της επιλογής 16 τραγουδιών' date=' που θα διαγωνιστούν στις 18 Οκτωβρίου, από τα οποία θα περάσουν τα 10 στον τελικό του Φεστιβάλ που θα γίνει στις 20 Οκτωβρίου, ανέλαβε μία εννεαμελής επιτροπή.
Την Παρασκευή το μεσημέρι, παρουσία δημοσιογράφων, παραγωγών ραδιοφώνου και φορέων της πόλης θα ανοιχτούν οι φάκελοι των συντελεστών των τραγουδιών που θα προκριθούν και θα γίνει μια πρώτη, άτυπη ακρόαση των τραγουδιών αυτών.

Την Επιτροπή ακρόασης αποτελούν οι:

Γιώργος Χατζηνάσιος, συνθέτης

Θανάσης Πολυκανδριώτης, συνθέτης

Φίλιππος Γράψας, στιχουργός

Σταύρος Σιόλας, τραγουδοποιός (1ος νικητής στο Φεστιβάλ του 2006)

Γιώργος Παντελιάς, τραγουδοποιός/ συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα

Κεράσα Βατμανίδου, διευθύντρια του Ρ/Σ Ερωτικός

Γιάννης Τσολακίδης, δημοσιογράφος, παραγωγός Ρ/Σ 102 FM

Αντώνης Ανδρικάκης, Γενικός Διευθυντής Ελληνικής Ραδιοφωνίας

Μαργαρίτα Μυτιληναίου, Διευθύντρια Προγράμματος Ραδιοφωνίας[/quote']

Τα σχόλια δικά σας.
Σκεφτηκα και εγώ να το ποστάρω αυτό, αλλα μετα λέω "ασε μην με φάνε πάλι"

Απο τους προαναφερθέντες, κανεναν δεν εκτιμω. Όλοι χαραμοφάηδες είναι που βολεύτηκαν στην ΕΡΤ τώρα που δεν ασχολειται κανείς μαζί τους...

Να διορθώσω λοιπόν το πόστ μου και να πώ:

"Η ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ....

Βασικά να σας πω και κάτι άλλο; Η επόμενη μέρα τέτοιων φεστιβάλ μου θυμίζει τις αντίστοιχες των καλλιστειών. Όλες αδικήθηκαν προς χάριν της νικήτριας' date=' η οποία σαφώς και είναι 3 φορές πιο άσχημη από αυτές... Χώρια που τις παρουσιάζουν ως τις ωραιότερες Ελληνίδες κάθε χρονιάς, ενώ με 1 απλή βόλτα έξω, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι τπτ περισσότερο από μέτριες, αλλά πολύ ψωνισμένες γυναίκες...
Κάτι τέτοιο μου βγαίνει εμένα.... Από Γιουροβιζιον ως και συνοικιακές εκδηλώσεις, πάντα αυτό μου μένει στο τέλος!

Για να μην πω τι παίρνουν στην τελική οι νικητές και φάω κανά ξυγυρισμένο ban(-ιο)[/quote']

ΑΝΤΕ ΠΕΣ ΤΑ! Δηλαδή καθε χρόνο τα ίδια με τα καλλιστεία. Οποτε βγώ έξω μια βόλτα, βλέπω τουλάχιστον 3-4 γυναίκες που είναι ανώτερες από την κάθε σταρ και μις Ελλάς... (εκτός την Τζούλια Αλεξανδράτου, που όντως αδικήθηκε)

Είναι αυτό που λέμε! Κάνω αγώνα δρόμου με έναν κουτσό και έναν που είναι 200 κιλά, βγαίνεις πρώτος και είσαι χαρούμενος...

Με πιό απλά λόγια "πρώτος στο χωριο, τελευταίος στην πόλη"

Να πω και εγώ την γνώμη μου.

Καταρχάς και τα δύο κομμάτια, του Lampiris και του lamprosgg πάρα πολύ καλά για home studio production. Εξ άλλου όντως ένα demo στέλνεις στην ουσία, και θεωρώ ότι είναι αξιοπρεπέστατες παραγωγές. Συγχαρητήρια και στους δύο.

Για το φεστιβάλ τώρα. Έστειλα και εγώ τραγούδια, και πέρυσι και φέτος.

Απέτυχα να περάσω, αλλά τι πειράζει; Το βλέπω σαν να παίρνεις λαχείο άμα κάτσει έκατσε. Και βέβαια σε αυτή την περίπτωση, η πρόκριση δεν θα είναι πανάκεια για την κοινωνική μου άνοδο. Με τίποτα δεν θα μου φέρει γυναίκες και Φερράρι.

Θα μου φέρει Λαμποργκίνι!!! χα χα :lol: (Πλάκα κάνω)

Θέλει η όλη διαδικασία και λίγο τύχη. Γιατί σίγουρα τα κομμάτια δεν τα ακούν πάνω από ένα λεπτό.Και είναι ίσως ανάλογα και με την διάθεση την συγκεκριμένη στιγμή αυτών που τα ακούν. Επίσης σαφώς εξαρτάται από το προσωπικό/υποκειμενικό γούστο, του καθενός από την επιτροπή. Όμως θεωρώ ότι όλα αυτά είναι λίγο ευνόητα, και αν δεν τα ξέρεις με σιγουριά από πριν, τουλάχιστον τα ψυλλιάζεσαι.

Κάνουμε που κάνουμε, το χόμπι μας, το ψώνιο μας, (όπως θέλει το λέει ο καθένας) :) , με τις ώρες στα σπιτικά στουντιάκια μας, γιατί να μην στείλουμε και κάτι να ακουστεί και λίγο παραπέρα. Δεν χάνουμε και τίποτα.

Μπορεί και να υπάρχουν κλίκες, μπορεί και όχι όμως.

Για το πρώτο δεν έχω αποδείξεις για να το πιστέψω. Για το δεύτερο, αυτό που βλέπω είναι ότι τα τρία τελευταία χρόνια όσοι περάσανε και ήτανε γνωστοί και δισκογραφημένοι λίγο έως πολύ, (βλέπε Μαχαιρίτσας, Εμιρλής, Γρηγόρης Πετράκος κ.ά.), δεν κάνανε τίποτα στην τελική φάση.

Επίσης σε αυτό τον διαγωνισμό πέρασε ένας μουσικός τραγουδοποιός εδώ από τα Χανιά με ένα τραγούδι που το ερμηνεύει μια κοπελιά με πραγματικά καταπληκτική φωνή. Ο άνθρωπος μπουζουκάκι παίζει εδώ σε κάτι ταβέρνες. Δεν έχει καμιά σχέση με μουσικά κυκλώματα εντός και εκτός των τειχών. Το τραγούδι φυσικά δεν το έχω ακούσει όμως έχω ακούσει παλιότερα την κοπελιά και είναι απλά φωνάρα.

Και εδώ θέλω να επισημάνω κάτι βέβαια που ήδη θίχτηκε. Σαφώς και παίζει μεγάλο ρόλο η ερμηνεία του τραγουδιστή από το πρώτο λεπτό του τραγουδιού. Φαλτσάκια, στοναρίσματα, ψιλοπράσινες, απαγορεύονται δια ροπάλου και απλά δεν συγχωρούνται, άμα θέλει κάποιος να έχει έστω την παραμικρή ελπίδα.

Βασικά ένα πράγμα που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι ανέβασα το τραγούδι όχι απο πικρία γιατί δεν πέρασε στο Φεστιβάλ.

Θα ήταν τουλαχιστον εγωϊστικό να πιστέψω ότι ανάμεσα στις εκατοντάδες (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΕΡΤ) δεν υπήρξαν τραγούδια που κάτι είχαν να πουν περισσότερο συνθετικά και στιχουργικά απο το δικό μου.

Απλά όπως ξεκαθάρισα απο την αρχή επειδή θεωρώ τον χώρο σαν μια μεγάλη παρέα απο φίλους θέλησα να το παρουσιάσω όπως θα το έβαζα να το ακούσει κάποιος φίλος που θα ερχότανε στο σπίτι για καφεδάκι.

Νομίζω ότι και άλλοι φίλοι που "σκαρώνουν" τραγουδάκια θα ήθελαν να το κάνουν αυτό και ίσως δεν τολμούν μήπως και ακούσουν αρνητικά σχόλια.

Όσο για τους συμμετέχοντες στην κριτική επιτροπή για την επιλογή των τραγουδιών και ανάφερα τα ονόματά τους αρκετοί απο αυτούς είναι αξιόλογοι συνθέτες και στιχουργοί και καλές φωνές και έχουν να παρουσιάσουν αρκετά μεγάλο καλλιτεχνικό έργο στο χώρο τους.

¶λλοι πάλι έχουν διοριστεί υπάλληλοι της ΕΡΤ και κόβουν και ράβουν κατά το δοκούν.

Όμως μέχρι εκεί. Αυτό που δεν μπορώ να πιστέψω ότι το δικό τους κριτήριο είναι αυτό που εκφράζει τον κόσμο τον οποίο υποχρεώνουν να ακούσει μέσα από την Κρατική Τηλεόραση (την οποία πληρώνουμε όλοι μας) το γούστο τους.

Τουλάχιστον για μία φορά μπορούσαν να ανέβουν τα τραγούδια των συμμετεχόντων σε ένα site και να μπορεί να ψηφήσει και το κοινό κάποια τραγούδια τα οποία θα ήθελε να παρουσιαστούν την βραδιά του Φεστιβάλ, και ας είχε και το κοινό μία συμμετοχή έστω του 50% στην διαδικασία.

Όπως την βραδιά του διαγωνισμού ζητάνε απο τον κόσμο να ψηφήσει με το τηλέφωνο και τα SMS.

Αλλά αυτό δεν τους συμφέρει γιατί με τα τηλεφωνήματα και τα SMS υπάρχει κονόμα...(από τις λέξεις οικονομώ-εξοικονομώ-τσεπώνω-κερδίζω).

Ούφ...σας κούρασα :D

Συγγνώμη, να κάνω μια άσχετη παρέμβαση. Δε δέχομαι με τίποτα το χαρακτηρισμό "χαραμοφάη" για μουσικάρες του μεγέθους ενός Χατζηνάσιου και ενός Πολυκανδριώτη. Εγώ προσωπικά θα ήμουν ευτυχής για όλη την υπόλοιπη ζωή μου, αν ο Χατζηνάσιος καταδεχόταν να ακούσει 15 δεύτερα από ένα τραγούδι μου.

Βασικά ένα πράγμα που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι ανέβασα το τραγούδι όχι απο πικρία γιατί δεν πέρασε στο Φεστιβάλ.
Σ'εμένα τουλάχιστον δεν είχε φανεί έτσι εξ αρχής πάντως ;)

παιδια θελω να πω κατι και θα ειμαι ωμός. τα κομματια σας δεν ειναι αρκετα καλα ωστε να ειναι στην 16αδα του φεστιβαλ θεσνικης. (το οποιου η 16 αδα δεν ειχε και καμια εξαιρετικη ποιοτητα) Σας το λεω σαν φιλος για να μην αυταπατασθαι. Απο εκει ξεκινανε ολα. βεβαια η αληθεια βρισκεται καπου αναμεσα σε ολα αυτα που εχουν ειπωθει, και κλικες υπαρχουν , και καποιοι γνωστοι με δισκογραφια ευνοουνται κλπ κλπ αλλα ενα φοβερο κομματι αποκλειεται να χαθει.

Ελπιζω να μην με παρεξηγησουν lampiris και lambrosgg οι οποιοι μου ειναι πολυ συμπαθεις.

Οταν αγοραζω μια αθλια μπλουζα η οποια για καποιο λογο εγω νομιζω οτι ειναι ωραια, εκνευριζομαι παρα πολυ οταν μετα απο καιρο παρω χαμπαρι οτι οι φιλοι μου το ξεραν και απο ευγενεια μου λεγαν οτι ειναι φοβερη και εγω την φορουσα ο μαλ@κ@ς....

Με αυτην την διαθεση λεω την κριτικη μου ετσι ευθαρσως.

by the way περισυ μου αρεσε το τι ζητας.

το επαιξα και μερικες φορες σε μαγαζι που επαιζα dj πιστευοντας οτι θα γινει σουξε ουτως ή αλλως και οτι θα λεω μετα εγω " ποιο ρε ? αυτο? οταν το παιζα εγω...." χεχε :)

παιδια θελω να πω κατι και θα ειμαι ωμός. τα κομματια σας δεν ειναι αρκετα καλα ωστε να ειναι στην 16αδα του φεστιβαλ θεσνικης. (το οποιου η 16 αδα δεν ειχε και καμια εξαιρετικη ποιοτητα)
Δεν ισχυρίστηκε κανένας ότι θα έπρεπε να είναι.

Η συζήτηση ξέφυγε λίγο από το θέμα το οποίο είναι "Ένα τραγούδι για το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης" που δεν προκρίθηκε και αποφάσισα να το ανεβάσω για να το ακούσουν και άλλοι. Όχι γιατί δεν προκρίθηκε. (Εάν προκρίνοταν δεν θα μπορούσα να το παρουσιάσω δημόσια).

Συγγνώμη' date=' να κάνω μια άσχετη παρέμβαση. Δε δέχομαι με τίποτα το χαρακτηρισμό "χαραμοφάη" για μουσικάρες του μεγέθους ενός Χατζηνάσιου και ενός Πολυκανδριώτη. Εγώ προσωπικά θα ήμουν ευτυχής για όλη την υπόλοιπη ζωή μου, αν ο Χατζηνάσιος καταδεχόταν να ακούσει 15 δεύτερα από ένα τραγούδι μου.[/quote']
Ποιο τραγούδι του Χατζηνάσιου ή του Πολυκανδριώτη τους κατατάσει στους Μουσικάρες????

Δεν πιστέυω ότι κανένα απο τα δυο κομμάτια που ανεβάστηκαν δεν ήταν άξια για το φεστιβάλ. Το ζαμπόν ή η μπαλάντα του μαλάκα ήταν καλύτερα δηλαδή? Η παραγωγή δεν κρίνεται, έτσι και αλλιώς αν περνούσαν τα κομμάτια θα ξαναηχογραφούνταν. (αν και το ζαμπόν χωρίς λιπαρά έχει ΧΑΛΙΑ παραγωγή. Σαν να clipάρει μόνιμα ακούγεται.)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα