Θεωρώ ότι είναι αντιεπαγγελματικό και άκρως ερασιτεχνικό το να ακούς ένα κομμάτι και από το πρώτο του λεπτό να το απορρίπτεις συνθετικά' date=' στιχουργικά και ερμηνευτικά. [/quote']
Δυστυχώς φίλε μου οι επαγγελματίες το κάνουν.
Βέβαι εγώ μιλάω για τον εαυτό μου.
Και όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο το να κάτσω με τον καφέ μου στην πολυθρόνα μπροστά από το HiFi για ν' ακούσω 3-4 ώρες μουσική ήταν μια πολύ ευχάριστη διαδικασία που έζησα τότε που μου περίσσευε χρόνος. Αλλά πολύ ερασιτεχνική. (με την καλή την έννοια του ερασιτεχνισμού). Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα.
Oσον αφορά το ένα λεπτό ακρόασης εσύ με το email "popcomposer" πρέπει να το ξέρεις καλύτερα απ' όλους.
Στο εμπορικό ραδιόφωνο (και δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο πια) ένα τραγούδι είναι 3 λεπτά διασκέδασης.
Αν δεν ξεκινήσεις στο πρώτο... καήκαμε.
Οι μεγάλες εισαγωγές και οι δαιδαλώδεις συνθέσεις δεν ανήκουν εκεί.
Υπάρχει χώρος και κοινό αλλά όχι για το TOP 40 ραδιόφωνο και τους διαγωνισμούς τραγουδιού.
Επίσης Γιάννη να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Είναι δημόσιος διαγωνισμός το φεστιβάλ και γνωρίζεις πολύ καλά τί παίζει. Δεν θέλω να φέρω τη συζήτηση σε προσωπικό επίπεδο και να σχολιάσω τη Eurovision 2002 στην οποία είχες προκριθεί και κυρίως να σχολιάσω τη σχέση που είχε ο ερμηνευτής σου με την ΕΡΤ.
8O 8O 8O
Είσαι απίθανος φίλε μου...
Ευτυχώς που δεν το σχολίασες κιόλας...
Δηλαδή επειδή ο συνεργάτης μου έκανε μια εκπομπή στη Φωνή της Ελλάδας για τους μετανάστες μια φορά την εβδομάδα σαν εξωτερικός συνεργάτης στην ΕΡΤ περάσαμε στο διαγωνισμό...
Τι να πω... Αυτό πρώτη φορά το άκουσα!
Ευχαριστώ πάντως. Με εφτιαξες πρωί-πρωί...