Και αυτόν εδώ τον απειλούν με μήνυση αν πει κάτι αρνητικό για τη νέα κιθάρα του διαβόλου:
https://iv.ggtyler.dev/watch?v=5YvFiRpSnDw
Βρήκα ενδιαφέρον ότι κάποιος κάνει σκουπίδι ένα προϊόν στο youtube, συνήθως λένε καλά λόγια αφού είναι με το αζημίωτο, δεν παρακολουθώ συχνά τέτοιο περιεχόμενο, δεν έχω δει άλλα βίντεο των εν λόγω κυρίων, πολύ πιθανό να είναι μέτριοιΚ οι δύο στα βίντεο είναι καραιφλουεσερς πάντως.
Ο HP σεφερλιζει στις παρουσιάσεις του κ αυτό τον σώζει κάπως. Συν το ότι κάνει καλές παραγωγές (οπτικοακουστικές). Από περιεχόμενο είναι η έννοια του average/ανεπβευστου/προβλεψιμου , σε σημείο να αναρωτιέμαι αν είναι ο αρχηγός όλου τού κιθαρο ιφλουεσε γιουτιουμπ κ ο,τι γραμμή τραβάει, ακολουθεί όλο το συναφι .
Ο άλλος με τις μπούκλες δεν έχω καταλάβει γιατί είναι τόσο ιφλουεσε . Δεν είναι καν average. Μάλλον έχει βύσμα.
Τι κιθάρα αυτή την είδα (νομίζω από τον καραφλο Γερμανό Μάρκο). Ωραία θα ήταν να έκανε αυτά για τα οποία σχεδιάστηκε, θα μπορούσε εύκολα να γίνει ένας σούπερ Μιντι κοντρολερ αν ήταν καλή, αλλά είναι παιχνίδι (που δε λειτουργεί κ σωστά) τελικά.
Ναι η σταση του ειναι πολυ ξεκαθαρη. Οταν το ειδα μου εκανε κ εμενα εντυπωση ακριβως το ιδιο πραγμα.Βρήκα ενδιαφέρον ότι κάποιος κάνει σκουπίδι ένα προϊόν στο youtube, συνήθως λένε καλά λόγια αφού είναι με το αζημίωτο, δεν παρακολουθώ συχνά τέτοιο περιεχόμενο, δεν έχω δει άλλα βίντεο των εν λόγω κυρίων, πολύ πιθανό να είναι μέτριοι
ναι....ας βολευτούμε με τον καράφλα.They offered one to Glen Fricker...
Αυτο κριμα που δε θα το δουμε ?
Τι ειστε τελικα εσεις οι ιφλουεσε...ναι....ας βολευτούμε με τον καράφλα.
ή καράφλα ή άφρο.
Αν και ο άφρο υποχώρησε πριν κάν ξεκινήσει
ο άφρο δεν έχει την τρέλλα του ητα πίταΤι ειστε τελικα εσεις οι ιφλουεσε...
Αλλυλεγγυη αδελφικη ο ενας στον αλλο ?
Με επεισες, θα δω κ του αφρο!