Ρε τι μαθαίνουμε εδώ μέσα. ??? ???Wow! είπε:είναι πολύ πιθανό ότι ο συντάκτης αυτού του μηνύματος να είσαι εσύ ο ίδιος
Δεν είμαι πεπεισμένος. Ούτε είπα ότι είμαι πεπεισμένος.FatalV είπε:Ρε τι μαθαίνουμε εδώ μέσα. ??? ???
Μα καλά ρε eye σοβαρά το λες αυτό; Πώς είσαι δηλαδή πεπεισμένος;
+1Wow! είπε:Συμπλήρωμα : τον Σεφέρη τι τον έμπλεξε; Ο καημένος θα έκανε εμετό με την ητοπάθεια που αποπνέει αυτό το πράγμα...
Λες να το έγραψε ο ίδιος και να το έβαλε και σε τόσα blogs*;Wow! είπε:Δεν είμαι πεπεισμένος. Ούτε είπα ότι είμαι πεπεισμένος.
Αλλά όσο το σκέπτομαι...
Δεν είναι μόνο το ότι δεν το έλαβα, ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος που να ξέρω.
Είναι και το ότι το περιεχόμενό του είναι τέτοιο, ώστε αν δεχτούμε ότι κυκλοφορούσε γενικώς και αορίστως, ελάχιστοι (ευτυχώς) άνθρωποι θα ταυτιζόντουσαν με το περιεχόμενό του και θα επέλεγαν να το προωθήσουν.
elavd είπε:D
Λες να το έγραψε ο ίδιος και να το έβαλε και σε τόσα blogs;
To ότι δεν το έλαβες (ακόμη) δε λέει κάτι...
yameth είπε:Κάτι δεν πάει καλά...
1) ΔΕΝ ειναι δικο μουΌσον αφορά εμένα, είναι πολύ πιθανό ότι ο συντάκτης αυτού του μηνύματος να είσαι εσύ ο ίδιος, ή κάποιος που γνωρίζεις προσωπικά.
true ....yameth είπε:Kilon, το Noiz.gr έχει πολλά ταλέντα που σου διαφεύγουν.
Κοίτα λίγο προς το δάσος...
sorry κιόλας αλλά αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν ανοιχτεί παρόμοια θέματα, γιατί ανοίγεις άλλο ένα;; ??? :alderbody είπε:Δεν ειναι λιγες οι φορες που εχει συζητηθει το θεμα της Νεο Ελληνικης πραγματικοτητας, αλλα δεν θυμαμαι ποτε να εφαγε τετοιο κραξιμο ο starter...
ε τοτε ας το κανουμε sticky. ;D ;Dpanagiotis είπε:sorry κιόλας αλλά αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν ανοιχτεί παρόμοια θέματα, γιατί ανοίγεις άλλο ένα;; ??? :
alderbody είπε:Βεβαια με την ιδια (περιπου) λογικη να μην ξαναανοιχτει θεμα για Thomann, Telecaster και tonelab... ;D
ειδες τι κανουν μερικα παραπανισια κλικ στο ποντικι?...yameth είπε:Ελα βρε alderbody μη παραπονιέσαι για το κράξιμο.
Όλοι έχουμε φάει το μερτικό μας κατα καιρούς...
Απλά όπως είπες και ο ίδιος ανέβασες με ελαφρή καρδιά ένα chain mail προπαγάνδας, απ' αυτά που πάνε κατευθείαν στον κάδο αχρήστων από τους περισσότερους. Τι περίμενες...
Jasemeister είπε:...ανέβα μπουσουλώντας στην Παναγία της Τήνου το Δεκαπενταύγουστο...