- Πόντοι
- 16
σαν Foward μπορω να το δεχτω OK. παρολαυτα αν κοιταξες τη σελιδα που ποσταρεις σαν πηγη θα δεις διαφορα ρατσιστικα και εθνικιστικα θεματα(η gay κουλτουρα των ΜΜΕ,εθνικισμος-πατριωτισμος-νεος φασισμος κλπ αλλα ωραια). να κοιταμε ολες τις αποψεις αλλα δε νομιζεις καποιοι που υποστηριζουν τετοιες ιδεες αυτοαναιρουνται απο μονοι τους.alderbody είπε:το μειλ μου ηρθε απο forward του forward, ώ forward...
οπως ακριβως ερχεται ενα φειγ βολαν απο το αερα στα ποδια. Κοντοστεκεσαι, το διαβαζεις και συνεχιζεις το δρομο σου... Ενιοτε το αγνοεις παντελως και συνεχιζεις.
Επειδη ομως παντου και παντα υπαρχει εστω και ενα μοριο αληθειας καλο ειναι να κοιταμε ολες τις οψεις της οποιας πραγματικοτητας.
κατι το οποιο πολλοι δεν το κανουν. ...καταλαβες Shadowalker?
αν νομιζεις οτι εγω σου εθιξα τον πολιτικο χωρο, λυπαμαι.
σε παρακαλω ομως μην συνεχιζεις με την εμμονη οτι εγω προωθω τετοια πραματα. Δεν θα μπω στη δινη που προσπαθεις να με βαλεις....
αυτο που με ενοχλει ειναι οτι ολη η συζητηση πανω στα χαλια της χωρας αυτης στηριζεται σε ενα προπαγανδιστικο κειμενο με πολιτικες αιχμες απο ενα χωρο σε αλλους, και πολιτικες προεκτασεις σε ακροδεξιες ιδεες.
αν ποσταρα εγω καποιο κειμενο απο αναρχικες(που παραδεχομαι οτι ειναι ακραιος χωρος αν και κακοποιημενος βαναυσα στην ελλαδα απο τους ιδιους) αναλυσεις τι αντιδρασεις θα δεχομουν?
δεν το κανω εγω το θεμα πολιτικο ειναι απο την αρχη πολιτικο.
καταλαβαινεις τι εννοω τωρα?