- Πόντοι
- 38
Δεν πειράζει, καλή καρδιάRayDTutto είπε:Σόρρυ αλλά εμένα μη με υπολογίζεις. Παρακολουθώ τη Eurovision για αυτό ακριβώς που είναι και τη διασκεδάζω πραγματικά. Πέραν του γεγονότος ότι θεωρώ ότι ορισμένες φορές έχουν βγει πραγματικά ποπ (και όχι μόνο) διαμάντια από εκεί μέσα.
![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Οσο για το σχολιο του κυρίου Μαυρουδή περι αριστεράς:
Μου φαινονται κι εμενα λίγο άκυρα, αλλά θα επιχειρήσω να τον υπερασπιστώ πάλι, με δικές μου σκέψεις.
Δε γνωρίζω τις πολιτικές θέσεις του κυρίου Παναγιώτη, αλλά ίσως αυτό που λέει να λειτουργεί και ως κριτική, απέναντι σε μια αριστερά που -παγκοσμίως και διαχρονικώς- εχει επενδύσει πολύ περισσότερο απο τους απέναντι, σε πολιτισμικό επίπεδο, έχοντας τη γνωστή ηγεμονική στάση που διατηρούν και σε πολιτικό επίπεδο.
Οπότε η σιωπή τους τώρα, είναι μια καλή αφορμή για να κατακρίνει ο κύριος Παναής την όποια υποκρισία θεωρούσε ότι έκρυβε αυτή η συστηματική ηγεμονοποιηση (εχω γραψει σήμερα ατλαντα λεξοπλασιας) των τεχνών απο τη συγκεκριμένη...πλευρα