Ποιό;pan12 είπε:....είχα και το λαιβ πλασ ουαν....
Evilnye είπε:Και σε Metal Hammer δεν έβαζε στίχους στα Ελληνικά; Που είχα διαβάσει εγώ το Τρέχα στους λόφους; ??? lol ;D
Έχω ενα βιβλιαράκι εκείνης της εποχής γραμμένο απο fan το οποίο έχει και τους στίχουςEvilnye είπε:Ένα σκανάρισμα στους στίχους πλιζ ;D
Το έχεις και εσύ? Scanner μήπως? ;DΗ καλύτερη φάση ήταν με τους Maiden που βγήκε ενα βιβλιαράκι με τους στίχους στην αριστερή σελίδα αγγλικά, στη δεξιά ελληνικά. Ήταν ευαγγέλιο. Παραθέτω:
"Bring your daughter to the slaughter
let her go, let her go, let her go."
"Φέρε την κόρη σου στο χασάπη
ασ'τη να πάει, ασ'τη να πάει, ασ'τη να πάει"
Έχω ακόμα την κασέτα Out of this world και πρόσφατα το βρήκα επιτέλους σε cd ;Dbloody_sunday είπε:...κάτι Europe...
Και greeklish και κεφαλαία?Jasemeister είπε:Εν τω μεταξύ κάπου έχω από τους γονείς μου τέτοια κασέτα με ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΡΙ GREEKLISH που λέει:
ELENI VITALI - HOREPSTE YIATI HANOMASTE 8) 8) 8) ;D
ναι οντως.ειχα ενα τετοιο βιβλιο που μου εκαναν δωρο το 1990.Ηταν του Michael Jackson.Jasemeister είπε:Η καλύτερη φάση ήταν με τους Maiden που βγήκε ενα βιβλιαράκι με τους στίχους στην αριστερή σελίδα αγγλικά, στη δεξιά ελληνικά. Ήταν ευαγγέλιο. Παραθέτω:
"Bring your daughter to the slaughter
let her go, let her go, let her go."
"Φέρε την κόρη σου στο χασάπη
ασ'τη να πάει, ασ'τη να πάει, ασ'τη να πάει"
Απίστευτο! Το βρήκα στο νετ:bihlas87 είπε:Και greeklish και κεφαλαία?
ΚΑΙ greeklish ΚΑΙ κεφαλαία με απόδειξη!ELENI VITALI : HOREPSTE YIATI HANOMASTE - LIVE
1. O MOUSTAFAS
2. ALEXANDRIANI FELAHA
3. KANARINI MOU GLIKO
4. VARA MOU TO DEFI
5. DEN ME PONESE KANIS (KARDIA MOU KAIMENI)
6. EXO DERTIA KE KAIMI
7. ANIXTE TA TRELLADIKA
8. KINONIA ENOHI
9. TI TA THELIS TA LEFTA
10. GIOURYA
11. TSANTIRAKI
12. DEN XANAKANO FILAKI (O KAPETANAKIS)
13. PEXE HRISTO EPIGONTOS
14. ANAPSTE FLOGES
15. IPTAMENOS DISKOS
16. ALLON EHIS AGKALIA