Ενα ενθυμιο ιστορικης σημασιας

χαχαχαχαχα...την έχω και εγώ....είχα και το λαιβ πλασ ουαν....

τα ελ πις πάντως με τα ελληνικά είναι κολλεκτορς αιτέμς.... ;D

το κακό με αυτά είναι ότι φαίνεται η ηλικία μας....εγώ ευτυχώς μικροδείχνω πολύ 8)

Την θυμαμαι εκεινη την ΤΡΑΓΙΚΗ εποχη που ολες οι εγχωριες δισκογραφικες ηταν αναγκασμενες να τυπωνουν στα......γκρικλισσ.. ;D τα παντα πανω στους δισκους και στις κασσετες  (ειχαν κανει νομιζω κατι κομπινες με εξαγωγες στον 3ο κοσμο (λες και η Ελλαδα δεν ειναι 3ος κοσμος αλλα λεμε τωρα...) και τους υποχρεωσαν να τα γραφουν ολα ετσι για να μη μπορει να βγει ο δισκος/κασσετα απο τη χωρα...) ;D ;D

Και σε Metal Hammer δεν έβαζε στίχους στα Ελληνικά; Που είχα διαβάσει εγώ το Τρέχα στους λόφους;  ??? lol  ;D

Evilnye είπε:
Και σε Metal Hammer δεν έβαζε στίχους στα Ελληνικά; Που είχα διαβάσει εγώ το Τρέχα στους λόφους;  ??? lol  ;D

Τρεχα για τη ζωη σου????

LΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟL

;D ;D ;D

Η καλύτερη φάση ήταν με τους Maiden που βγήκε ενα βιβλιαράκι με τους στίχους στην αριστερή σελίδα αγγλικά, στη δεξιά ελληνικά. Ήταν ευαγγέλιο. Παραθέτω:

"Bring your daughter to the slaughter

let her go, let her go, let her go."

"Φέρε την κόρη σου στο χασάπη

ασ'τη να πάει, ασ'τη να πάει, ασ'τη να πάει"

:D

αααχαχαχαχαχαχα ναι κάτι τετοιο το χω ξανακούσει ;D ;D

Άστη να πάει άστη lolol

Μήπως σε κάτι αντίστοιχο διαβασα κ εγώ το άτιμο το τρέχα στους λόφους;

Ωωω, του '86, η πρώτη έκδοση!

Evilnye είπε:
Ένα σκανάρισμα στους στίχους πλιζ ;D
Έχω ενα βιβλιαράκι εκείνης της εποχής γραμμένο απο fan το οποίο έχει και τους στίχους

μεταφρασμένους στα Ελληνικά. Δεν έχω scanner όμως :-\

Η καλύτερη φάση ήταν με τους Maiden που βγήκε ενα βιβλιαράκι με τους στίχους στην αριστερή σελίδα αγγλικά, στη δεξιά ελληνικά. Ήταν ευαγγέλιο. Παραθέτω:

Το έχεις και εσύ? Scanner μήπως? ;D

Τώρα πρόσεξα το Ντεζα-Βι.

Το σωστό θα ήταν Ντεζα-Βυ, που είναι και πιο παχύ.

Προκαλώ τον έβρις να συμμετάσχει με τα γλωσσολογικά του.

Kαι τι δε θα'δινα για να έχω τις κασετούλες μου με τα μέταλ άλμπουμς της εποχής εκείνης... μόνο κάτι του βασιληά, κάτι Europe, κάτι συλλογές και Holiday Hits (87?) και κάτι Αμπρακατάμπρα μου έχουν μείνει. (Eντάξει, έχω πάντως το Rickroll σε αυθεντική κασσέτα, κάπως μετράει...)

Εν τω μεταξύ κάπου έχω από τους γονείς μου τέτοια κασέτα με ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΡΙ GREEKLISH που λέει:

ELENI VITALI - HOREPSTE YIATI HANOMASTE  8) 8) 8) ;D

bloody_sunday είπε:
...κάτι Europe...
Έχω ακόμα την κασέτα Out of this world και πρόσφατα το βρήκα επιτέλους σε cd  ;D

πωπω διπλο ποστ έγινα spammer  :P

Jasemeister είπε:
Εν τω μεταξύ κάπου έχω από τους γονείς μου τέτοια κασέτα με ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΡΙ GREEKLISH που λέει:

ELENI VITALI - HOREPSTE YIATI HANOMASTE  8) 8) 8) ;D
Και greeklish και κεφαλαία?

Jasemeister είπε:

ναι οντως.ειχα ενα τετοιο βιβλιο που μου εκαναν δωρο το 1990.Ηταν του Michael Jackson.

Και ενα των Doors ειχα.Δε ξερω που βρισκονται ομως. Αν τα διαβαζατε θα πεφτατε κατω απο το γελιο.....

Αποσπασμα απο το SMooth Criminal

Αννυ εισαι καλα??

Εισαι καλα?Αννυ??

Αννυ εισαι καλα?

Εσαι καλα?

;D

Μόνο σε δίσκους πρέπει να έπαιζε αυτό γιατί κασσετούλες του βασιληά και ALIS KOYPER είχα κ εγώ αλλά ήταν στα Αγγλικά...

bihlas87 είπε:
Και greeklish και κεφαλαία?
Απίστευτο! Το βρήκα στο νετ:

http://www.trehantirimusic.com/eleni-vitali--horepste-yiati-hanomaste---live-15051-p.asp

ELENI VITALI : HOREPSTE YIATI HANOMASTE - LIVE
1. O MOUSTAFAS

2. ALEXANDRIANI FELAHA

3. KANARINI MOU GLIKO

4. VARA MOU TO DEFI

5. DEN ME PONESE KANIS (KARDIA MOU KAIMENI)

6. EXO DERTIA KE KAIMI

7. ANIXTE TA TRELLADIKA

8. KINONIA ENOHI

9. TI TA THELIS TA LEFTA

10. GIOURYA

11. TSANTIRAKI

12. DEN XANAKANO FILAKI (O KAPETANAKIS)

13. PEXE HRISTO EPIGONTOS

14. ANAPSTE FLOGES

15. IPTAMENOS DISKOS

16. ALLON EHIS AGKALIA
ΚΑΙ greeklish ΚΑΙ κεφαλαία με απόδειξη! :D :D :D