Ένα δείγμα μιας μπάντας που φτιάχνουμε

warwickplayer

Μέλος
Πόντοι
36
Το συγκεκριμένο δεν είναι κομμάτι αλλά ένα δείγμα για μια μπάντα που φτιάχνουμε η οποία θα αποτελείτε από 2 μπάσα και τύμπανα...Είναι σε άθλια ποιότητα καθώς είναι τραβηγμένο με κάμερα υπολογιστή...

Ακούω γνώμες και απόψεις...

Video_21_2.wma

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
warwickplayer είπε:
Το συγκεκριμένο δεν είναι κομμάτι αλλά ένα δείγμα για μια μπάντα που φτιάχνουμε η οποία θα αποτελείτε από 2 μπάσα και τύμπανα...Είναι σε άθλια ποιότητα καθώς είναι τραβηγμένο με κάμερα υπολογιστή...

Δεν βοηθάς δυστυχώς: Καλύτερα να ηχογραφήσεις κάτι πιο ολοκληρωμένο και με καλύτερη ποιότητα (προσωπικά, άκουγα συνεχώς κάτι σαν μικροφωνισμό από το ένα μπάσσο) ώστε να μπορέσουν αυτοί που θα το ακούσουν να σου πουν μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη - η οποία δεν θα αδικεί και την σύνθεση. Προσωπικά σαν πρώτη ακρόαση δεν μου είπε πολλά - δηλ. μου έμεινε κάτι περισσότερο σαν αυτοσχεδιασμός παρά σαν σύνθεση. Σίγουρα ενδιαφέρον το σχήμα δύο μπάσσα (+drums) σαν ιδέα, αλλά επιφυλάσσομαι για μια ολοκληρωμένη γνώμη όταν ακούσω καλύτερα ηχογραφημένη δουλειά σας.

ndnikola είπε:
Δεν βοηθάς δυστυχώς: Καλύτερα να ηχογραφήσεις κάτι πιο ολοκληρωμένο και με καλύτερη ποιότητα (προσωπικά, άκουγα συνεχώς κάτι σαν μικροφωνισμό από το ένα μπάσσο) ώστε να μπορέσουν αυτοί που θα το ακούσουν να σου πουν μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη - η οποία δεν θα αδικεί και την σύνθεση. Προσωπικά σαν πρώτη ακρόαση δεν μου είπε πολλά - δηλ. μου έμεινε κάτι περισσότερο σαν αυτοσχεδιασμός παρά σαν σύνθεση. Σίγουρα ενδιαφέρον το σχήμα δύο μπάσσα (+drums) σαν ιδέα, αλλά επιφυλάσσομαι για μια ολοκληρωμένη γνώμη όταν ακούσω καλύτερα ηχογραφημένη δουλειά σας.
Ενα μπάσο ειναι στο συγκεκριμένο και όντως περισσότερο αυτοσχεδιασμός είναι,το έγραψα μάλιστα μην το κρίνεται σαν κομμάτι αλλα σαν ιδέες και σαν ηχό,δύσκολο φυσικά με τέτοια ποιότητα αλλα δίνει  μια ιδέα...Πάνω σ αυτό θα μπει και μια μελωδία απο το άλλο μπάσο και προορίζεται σαν γέφυρα σε κομμάτι...Εμένα ειναι κάτι που μου αρέσει σαν ιδέα και όταν έχουμε ολόκληρο κομμάτι θα το ποστάρουμε...

warwickplayer είπε:
μια μπάντα που φτιάχνουμε η οποία θα αποτελείτε από 2 μπάσα και τύμπανα.....
Ντροπή και αίσχος μόνο για αυτό  >:( ... δείτε το λίγο ανθρωπιστικά σε σεις ... με ένα μέσο όρο 2 κιθαριστών ανα μπάντα , θα δίνατε χαρά σε τέσσερις συνανθρώπους  :o

κι εσείς παίζετε για την πάρτυ σας ??  :P :P :P

kostas80 είπε:
Ντροπή και αίσχος μόνο για αυτό  >:( ... δείτε το λίγο ανθρωπιστικά σε σεις ... με ένα μέσο όρο 2 κιθαριστών ανα μπάντα , θα δίνατε χαρά σε τέσσερις συνανθρώπους  :o

κι εσείς παίζετε για την πάρτυ σας ??  :P :P :P
Χαχαχαχα...είναι ένα project το οποίο ξεκίνησε για το ρεσιτάλ αποφοίτησης στο ωδείο...Και έχουμε ξεκινήσει σιγά σιγά να μαζεύουμε ιδέες...Τώρα ελπίζω να πάει καλά να γίνει κάτι καλό και να συνεχιστεί...Ίσως να κάνουμε την διαφορά αργότερα και να πάρουμε και κιθάρα...2 μπάσα μια κιθάρα Τύμπανα...Μου ακούγεται ωραίο  ;D

Στο ωδείο, μαθήματα για το πως θ' ακουστείτε σαν τους Tangerine Dream (της περιόδου του Zeit) κάνατε;

Nestoras είπε:
Στο ωδείο, μαθήματα για το πως θ' ακουστείτε σαν τους Tangerine Dream (της περιόδου του Zeit) κάνατε;
Μ όποιο δάσκαλο καθίσεις  :)...Πάντως με τιμά πάρα πολύ αυτό που είπες και σ ευχαριστώ...

Εννοείτε ότι θα υπάρχουν και ντουέτα με μπάσα,κάποια κλασσικά,κάποια της Carol Kaye και άλλων,εννοείτε οτι θα υπάρχουν στύλ,Λάτιν,funk,RnB,θα υπάρχουν και κάποια standard αλλά αυτή η μουσική είναι αρρώστια όπως θα ξέρεις...Ελπίζω αυτό το project να περπατήσει και να βγει κάτι καλό...

warwickplayer είπε:
Πσσσσσσσσσσσσσσσσσ

Κομματάρα.

Σωστά πατήματα μιας προσεκτικής βόλτας στα ανεξερεύνητα μονοπάτια ενός ηχητικού δάσους.

Μετρήματα μέσα στο μηδέν και έξω από το άπειρο.

Εκλεπτυσμένος ήχος, δοσμένος συνάμα με ωμή ενέργεια.

Μια έγχορδη νιρβάνα περασμένη από τον μεταγλωτιστή του αστικού angst.

Μπράβο παιδιά.

Αν θέτε τρίτο μπάσο (θα παίζω ποτενσιόμετρα), μη ντραπείτε να με φωνάξτε.

Φιλικά πάντα....

audiokostas είπε:
Πσσσσσσσσσσσσσσσσσ

Κομματάρα.

Σωστά πατήματα μιας προσεκτικής βόλτας στα ανεξερεύνητα μονοπάτια ενός ηχητικού δάσους.

Μετρήματα μέσα στο μηδέν και έξω από το άπειρο.

Εκλεπτυσμένος ήχος, δοσμένος συνάμα με ωμή ενέργεια.

Μια έγχορδη νιρβάνα περασμένη από τον μεταγλωτιστή του αστικού angst.

Μπράβο παιδιά.

Αν θέτε τρίτο μπάσο (θα παίζω ποτενσιόμετρα), μη ντραπείτε να με φωνάξτε.

Φιλικά πάντα....
Point taken...Δεν διαφωνώ μαζί σου ούτε το θεωρώ κάτι ιδιαίτερο αλλά η μουσική δεν νομίζω ότι είναι μόνο groove και τεχνική..Επίσης δεν θεωρώ ότι η συγκεκριμένη μουσική είναι εύκολο να ακουστεί χωρίς κάποια ακούσματα από τον ακροατή...όπως και να χει όμως δεν είναι μόνο αυτό...Αυτό θα μπει ίσως σαν μια εισαγωγή η κάποια γέφυρα σε κάποια κομμάτια που είναι στα σκαριά...Όταν είναι έτοιμα θα τα ποστάρω με ανθρώπινο ήχο για μια πιο γενική άποψη...

ρε παιδι μου με εχεις μπερδεψει πολυ....

εχω διαβασει κατα καιρους ολα αυτα που γραφεις για μουσικη (τις περισσοτερες διαφωνω) και μου εχεις δωσει την εντυπωσει του ακρως ωδειακου μελετημενου μουσικου.

Τωρα μου πετας αυτο το κομματι.....

εγω γουσταρω στο 1000 τετοιες καμενιες

η μονη μου παρατηριση ειναι οτι ειναι πολυ μικρο....

δεν ξερω εαν εχεις ακουσει kraut rock αλλα ξεκινα!

παρε σειρα Cluster, Neu, Kraftwerk(τα πρωτα) popul vuh και Can

Υ.Γ. Κιθαρα θα ερθω να παιξω εγω  ;D

http://soundcloud.com/gallo_5/space-eggplant

stavros911 είπε:
Κάνω κάτι λάθος και ακούω μόνο κάτι μικροφωνισμούς;
ΝΑΙ....την ψυχη του καλλιτεχνη δεν την ακουσες εκει μεσα ? ΟΥΡΛΙΑΖΕ να βγει εξω να κανει 1 τσιγαρο  ;D ;D

warwick επειδη ξερω τις επιρροες σου πιστευω οτι αμα μπει και το αλλο μπασο απο πανω θα ειναι για πολλα ναρκωτικα και αξιο του επιπεδου σου

προς το παρων..................οχι.......

με δοξαρι επαιζες ?  :P :P

:-\ :-\ :-\

Τα drums ΠΟΥ ακριβώς θα μπούνε?

Κι εγώ ακούω καμμενιές αλλά αυτό είναι too much for me... Βασικά δεν μπορώ να το κρίνω ως κομμάτι αλλά ως τα effect που θα στολίζαν ένα κομμάτι... Είναι κάτι που κάλλιστα θα μπορούσε να παιχτεί σε theremin... Μήπως να το στήσεις σε κομμάτι (με τα μέρη του, τις μελωδίες του, τις γέφυρές του, τον ρυθμό του) και μετά να το παρουσιάσεις? Θα ακούσεις αρκετά αρηντικά σχόλια και είναι κρίμα...

funky_bassman είπε:

..............
Μπηκανε δεν τα ακουσες?? Εισαι ασχετος..  >:(

Στο 00.57 και στο 02.13 ακουγονται καθαροτατα.

Αγαπητέ warwickplayer,

Το "δείγμα" μου άρεσε, αλλά ήταν... "δείγμα", βάλε κάτι παραπάνω, λίγο πιο ολοκληρωμένο με τον drummer να παίζει το κατιτίς και να ακούγονται επίσης και τα δύο μπάσα μαζί.

Βοήθησέ μας να έχουμε μία πιο σφαιρική άποψη του project σας.

πάρα πολύ ωραίο, αλλά κι εγώ θέλω να το ακούσω ολόκληρο  :)

bluezlick είπε:
εχω διαβασει κατα καιρους ολα αυτα που γραφεις για μουσικη (τις περισσοτερες διαφωνω) και μου εχεις δωσει την εντυπωσει του ακρως ωδειακου μελετημενου μουσικου.
Και τα πιστεύω ολά...αλλά το ωδείο δίνει απλά εφόδια..Δεν σε κάνει μουσικό....

δεν ξερω εαν εχεις ακουσει kraut rock αλλα ξεκινα!

παρε σειρα Cluster, Neu, Kraftwerk(τα πρωτα) popul vuh και Can
Will Do!!!

Υ.Γ. Κιθαρα θα ερθω να παιξω εγω  ;D

http://soundcloud.com/gallo_5/space-eggplant
Χαχαχαχα!!!Κιθάρα ειναι αυτό η τύμπανα?Τα σπάει!!!

με δοξαρι επαιζες ?  :P :P
Οχι αλλά εχώ :)

Ο εξοπλισμός είναι Human Bass Roxy B5 warwick ccl nd8 EHX memory toy source audio multiwave bass distortion Ehx Holy grail plus morley little aligator

Κι εγώ ακούω καμμενιές αλλά αυτό είναι too much for me... Βασικά δεν μπορώ να το κρίνω ως κομμάτι αλλά ως τα effect που θα στολίζαν ένα κομμάτι... Είναι κάτι που κάλλιστα θα μπορούσε να παιχτεί σε theremin... Μήπως να το στήσεις σε κομμάτι (με τα μέρη του, τις μελωδίες του, τις γέφυρές του, τον ρυθμό του) και μετά να το παρουσιάσεις? Θα ακούσεις αρκετά αρηντικά σχόλια και είναι κρίμα...
Drums δεν ξέρω αν χωράνε εδώ καθώς είναι αρκετά άχρονο..Αυτό θα μπει είτε σαν γέφυρα η σαν εισαγωγή σε ένα κομμάτι και θα γράψουμε μια μελωδία για το άλλο μπάσο...Υπάρχει αρμονία στο κομμάτι φρύγια και μετά μινόρε αλλά λόγο ηχογράφησης δεν ειναι ευδιάκριτη...Τα αρνητικά σχόλια με ενδιαφέρουν αν περνω κατι απο αυτα..πόσο μάλλον ειναι ευπρόσδεκτα..αυτό που θέλω να δω ειναι αν κάτι τέτοιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα κομμάτι..Αν ήθελα like και τέτοια θα το έγραφα 200 φορές με κάποιο Α εξοπλισμό και όχι σε κάμερα υπολογιστή..

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back