EMS

chembeast

Μέλος
Πόντοι
36
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Είαμι πολύ χαρούμενος γιατί μόλις μου ρθε το ride από αμερική με EMS σε 6 μέρες χωρίς επιβάρυνση τελωνείου και με δηλωμένη αξία 150 δολλάρια+62μεταφορικά!!!! Τελικά τι γίνεται?Μάλλον επανόρθωσαν για το 4μηνο που έκανε να έρθει το crash!!Τι να πώ?

και εμενα σημερα μου ηρθε ενα σετ μαγνητων απο GFS αξιας 100 ευρω ,το ειχα παραγγειλει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!! 8O 8O

A ωραια...και εμένα ακόμα δεν μου ηρθαν τα πακετα μου που σαπιζουν εδω και 18 μερες περιμενοντας να εκτελωνιστουν (αλλα που ηρθαν απο την αλλη ακρη του κοσμου σε 3 μερες στην Ελλαδα με EMS)... :roll:

(φααααααααααααααακ!!!!)

Ο επόμενος παρακαλώ... :cry:

Μόλις άκουσα στις ειδησεις ότι το τελωνείο στο Ελ.Βενιζέλος έπαθε μπλακ αουτ από παρασκευή το κεντρικό σύστημα υπολογιστών.Λες?

μακάριιιιιι!!!!!! περιμένω το καινούριο Emerson Williams Dark Blue!!!

οψώμεθα!!!

Μόλις άκουσα στις ειδησεις ότι το τελωνείο στο Ελ.Βενιζέλος έπαθε μπλακ αουτ από παρασκευή το κεντρικό σύστημα υπολογιστών.Λες?
(φάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααακ!!!)

Μπας και επαθαν μπλακ άουτ τα μυαλά τους εδω και κανα 2 βδομάδες και εχουν καθήσει 12 τελώνες γυρω απο τα δεματα μου και απλά τα κοιτάνε? :roll:

Μπας και επαθαν μπλακ άουτ τα μυαλά τους εδω και κανα 2 βδομάδες και εχουν καθήσει 12 τελώνες γυρω απο τα δεματα μου και απλά τα κοιτάνε? :roll:

Mα δεν χρειάζετε να πάθουν blackout για να το κάνουν αυτό!! :evil: :evil: :evil:

¶κουσα ότι την παρασκευή κατέρευσε το σύστημα γιατί ξεκίνησαν αναβάθμιση του server ώστε το σύστημα να εναρμονιστεί με τα ευρωπαικά standard λειτουργίας. Για να δούμε....

Εγώ πάντως την βρήκα την μόντα (μη δόκιμο, το ξέρω). Στέλνω ότι παίρνω από ebay σε ένα φιλαράκι στο Λονδίνο και μου τα φέρνει όταν έρχεται από εκεί.

Το ξέρω, το ξέρω ότι δεν γλιτώνω το τελωνείο...αλλά παιδία τουλάχιστον εκεί ο εκτελωνισμός κρατάει..2 μέρες;

Μιας και αλλάξαν το σύστημα, δεν αφήνουν και τα μουσικά όργανα να περνάνε τσάμπα πλέον;

Αγόρασα πολύ παλιό όργανο και μου το χρέωσαν στο τελωνείο για...αντίκα!!!

Εκεί να δεις γέλια!

Μια φορά φαινεται οτι "ξεμπουκωσαν" τα δεματα...στις 8 του μηνα το Track & Confirm εδειξε οτι και τα 2 δεματα που περιμενω εκτελωνίστηκαν και μαλιστα το ενα λεει ηρθαν να το παραδόσουν το μεσημερι αλλά δεν βρηκαν κανεναν... 8O

Τωρα αν πω οτι βρηκα καμια ειδοποιηση (και άρα αποδειξη οτι ηρθαν την Παρασκευή για να μου παραδόσουν το ενα απο τα δύο πακέτα), θα πω ψεμματα...ελπίζω απο Δευτέρα να μου ερθουν και τα δυο να τελειώνει η υποθεση... :roll:

Trending...

Νέα θέματα