Πεταλιέρα που αγόρασα 10/10 μου ήρθε 21/2 με USPS Airmail Parcel Post (4 μήνες!!!) και ενισχυτής που αγόρασα 16/1 μου ήρθε 31/1 με USPS Global Express Mail (2 εβδομάδες...)Υπάρχει κάνα νέο σχετικά με τις παραλβές σας ?ΤΟ σκέφτομαι και εγώ να παραγγείλω με EMS αλλά τελικά με χάλασαν αυτά που γράψατε παραπάνω.
οι τελευταιες 3 εμπειριες μου με usps EMS:
Στην πρωτη ο εδω υπαλληλος των ταχυμεταφορων εχασε το δεμα
Στη δευτερη ηρθε σε 1 1/2 εβδομαδες
Και τωρα στην τριτη: Status: Missent
Your item was misrouted. The error has been corrected and every effort is being made to deliver it as soon as possible. Information' date=' if available, is updated every evening. Please check again later.[/quote']
Καλα, καρφίτσα ηταν το δεμα??? 8O
Με το κοστος του εκτελωνισμου? Το κλασσικο στο περιπου 25% ή τα 6 ευρω που ειχα διαβασει? :?:
Ευχαριστωωωωωωωω και καλή τυχη με την τελευταια σου παραγγελια μαν... :?
6 Ευρώ είναι το κόστος εκτελωνισμού που σου χρεώνουν οι ταχυμεταφορές! Το 24% είναι περίπου το ποσοστό των φόρων που πληρώνεις, 24% της αξίας του δέματος σε ευρώ μαζί με τα μεταφορικά!Με το κοστος του εκτελωνισμου? Το κλασσικο στο περιπου 25% ή τα 6 ευρω που ειχα διαβασει? :?:
Ευχαριστωωωωωωωω και καλή τυχη με την τελευταια σου παραγγελια μαν... :?
6 Ευρώ είναι το κόστος εκτελωνισμού που σου χρεώνουν οι ταχυμεταφορές! Το 24% είναι περίπου το ποσοστό των φόρων που πληρώνεις' date=' 24% της αξίας του δέματος σε ευρώ μαζί με τα μεταφορικά!
Τελευταία εμπειρία μου με USPS global express ήταν παραλαβή σε 5 εργάσιμες και το δέμα είχε κανονικό εκτελωνισμό...[/quote']
1000 ευχαριστω αδερφέ...![]()
6 Ευρώ είναι το κόστος εκτελωνισμού που σου χρεώνουν οι ταχυμεταφορές! Το 24% είναι περίπου το ποσοστό των φόρων που πληρώνεις' date=' 24% της αξίας του δέματος σε ευρώ μαζί με τα μεταφορικά![/quote']
Οκ, δειξτε κατανόηση, ειναι η πρωτη μου μεγάλη(=εκτελωνισμος) αγορά απο το Αμέρικα...
Στις 15 εστειλαν τα δέματα απο το Αμέρικα και απο οτι βλεπω στο USPS track & confirm απο τις 18 του μηνα βρισκονται στο τελωνείο...
Απο εδω και περα, εχω να κανω κατι εγώ? Σε ποια φάση, που και πώς πληρώνω τα εξοδα εκτελωνισμου? :?:
Ευχαριστώ προκαταβολικά...![]()
Θα σου ερθει μια μερα πριν το μαγικο χαρτακι που θα λεει επανω ΔΙΑΣΑΦΗΣΗ (οπου θα δεις και τον μοναδικο παγκοσμια τροπο υπολογισμου της σχεσης ΕΥΡΩ και ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ :twisted: :roll: )Που στον διατανο θα ξερω πόσο με εκτελώνισαν πρίν μου ερθουν εξω απο την πόρτα?
Να συμπληρώσω ότι υπολογίζουν τους δασμούς με βάση την τιμή CIF, δηλαδή Cost-Insurance-Freight οπότε ουσιαστικά πληρώνεις δασμούς και πάνω σ'αυτά.Θα σου ερθει μια μερα πριν το μαγικο χαρτακι που θα λεει επανω ΔΙΑΣΑΦΗΣΗ (οπου θα δεις και τον μοναδικο παγκοσμιο τροπο υπολογισμου της σχεσης ΕΥΡΩ και ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ :twisted: :roll: )Που στον διατανο θα ξερω πόσο με εκτελώνισαν πρίν μου ερθουν εξω απο την πόρτα?
Ευχαριστώ και παλι...Θα σου ερθει μια μερα πριν το μαγικο χαρτακι που θα λεει επανω ΔΙΑΣΑΦΗΣΗ (οπου θα δεις και τον μοναδικο παγκοσμια τροπο υπολογισμου της σχεσης ΕΥΡΩ και ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ :twisted: :roll: )Που στον διατανο θα ξερω πόσο με εκτελώνισαν πρίν μου ερθουν εξω απο την πόρτα?
παντως μεσες ακρες υπολογισε ενα 25% στην αξια του δεματος ΜΕ τα μεταφορικα (δηλ. φορολογουνται και τα μεταφορικα)
ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ!!!οχι' date='κατι τετοιο δεν προκειται να συμβει Freedom ΔΑΣΜΟΥΣ(3,5%) & ΦΠΑ (19%) θα πληρωσεις πανω στην αξια που γραφει πανω η φορτωτικη ([b']ΣΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΚΟΣΤΗΣΕ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ[/b])
αντε να σου ξαναπω τον τυπο
((ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΦΟΡΤΩΤΙΚΗΣ+ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ) χ 3,5% ΔΑΣΜΟΣ) Χ 19% ΦΠΑ) + ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΣΑΦ.+ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ= τελικο μπουγιουρντι
ε' date='αυτο του λεω και εγω απλα του το εξηγω πιο μπακαλιστικα για να μην τον μπερδεψω με "τεχνικους" ορους.[/quote']
Καλά μη δίνεις σημασία, είχα ξεκινήσει να γράφω απάντηση πριν το ποστ σου αλλά επειδή είμαι στη δουλειά μου πήρε κανένα τέταρτο να τη γράψω και βγήκε μετά απ'το δικό σου.