Τι σημαίνει αυτό ?? εννοώ αν βάψω όλο το μαγνήτη (αναγκαστικά ) όχι μόνο το λογοτυποWaterfall-K είπε:
droneblack είπε:sandiago, πολυ μπελας για το τιποτα ,δηλ. τοσο πολυ σε χαλαει που φθαρηκε το logo ?Καταρχας ειναι τοσο μικρα που δεν φαινονται και τοσο ,και οταν παιζεις δεν νομιζω να κοιτας ολη την ωρα τους μαγνητες για να ξενερωνεις που ειναι φθαρμενοι!
Στην τελικη ,παρε ενα μαυρο ματ σπρει και αν δεν μπορεις εσυ βαλε καποιον που εχει ξαναβαψει με σπρει και ξερει ,να το κανει ,δεν θα παθουν τιποτα ,ουτε θα αλλαξη ο ηχος τους !
Εγω λεω να παρεις την κιθαρα αγκαλια και να παιζεις ...να παιζεις ...να παιζεις...παρα να αγχωνεσαι για το αν χαλασε το logo `η οχι!!!!
Τι σημαίνει αυτό ρε Αρχοντα ??? χαχαχRayDTutto είπε:Έτσι όπως φαίνεται ότι πάει πάντως, το μόνο αντιαισθητικό θα είναι το αποτέλεσμα...
Tι σε κανει να πιστευεις οτι πρεπει να μου εξηγησεις?Δεν ξερεις σε ποιο βαθμο φτανει η "αισθητικη" μου.βαριέμαι τώρα να εξηγώ γιατι πρεπει να διορθωθεί κάτι που είναι αντιαισθητικό=προφανως επειδή είναι αντιαισθητικό.
Και ειδικοτερα οταν ρωτας :γιατι βρισκόμαστε στο κλασικό κομβικό σημείο , που μπαίνει το κάθε γατάκι μέσα και πετάει τη ''σοφία'' του.
Αν το βάζω με ανεξήτιλο μαρκαδορο ώστε να μη φαίνονται καθόλου τα emg λογοτυπα, ενδ΄δεχεται να επιρεαστεί καθόλου ο ήχος?