Πριν λιγους μηνες, 2013 ακομη, μπαινω σε γνωστο καταστημα στην Κ.Τουμπα να παρω χορδες και τσιμπαω τον γνωστο μπαρμπα (παυλα) ιδιοκτητη (παυλα) πωλητη να προσπαθει να πουλησει μια Epiphone σε ενα κοριτσι (μαζι με τους γονεις του)! Η εν λογω Epiphone δεν ξερω αν βγαινει ακομη (χλωμο το βλεπω) ηταν σε σχημα Explorer, bolt on ομως και ειχε τα μαυρα της τα χαλια και πρεπει να ηταν αρκετα παλια (αυτες με το
Gibson στο truss rod και κοντρα πλακε σωμα, μαλλον στοκ την ειχε απο τα 90's) και τους εξηγουσε οτι ειναι ιδια με τη
Gibson που εχει στη βιτρινα αλλα στη πραγματικοτητα ειναι καλυτερη γιατι εχει και Φλόυντ Ρόουζ ;D Το κοριτσακι δεν την ηθελε αλλα απο οτι φαινεται αυτος ειχε ψησει το μπαμπα!!!!! Με το που με ειδε ο τυπος, μου δινει στο μπαμ τις χορδες και με χτυπαει φιλικα στη πλατη σαν να μου λεει ''αντε καν'τηνα τωρα''! Το κοριτσι ολο μπαινοβγαινε και μια κοιτουσε τη
Gibson στη βιτρινα και μια την Epiphone μεσα! Ηθελα να ξαναμπω μεσα και να τον πλακωσω το μπαρμπα στις μαπες αλλα τι θα αλλαζε? Ο γερολυκος δεν αλλαζει παιδια! Κατι τετοιους τυπαδες τους ξερω απο τα 90's που με υφος 1000 καρδιναλιων οπως ειπε κι ο Σατανας φερονταν και συνεχιζουν να φερονται με αυτο το τροπο! Τωρα θα μου πουν καποιοι τη δουλεια του εκανε ρε φιλε, πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες! Το κοριτσακι ευτυχως μαλλον καταλαβε τι επαιζε γιατι ολο του ελεγε οτι στο ιντερνετ που μπηκα δεν ειναι ετσι, ειναι διαφορετικη κτλ απο οτι καταλαβα εψαχνε αυτην
http://www.epiphone.com/Products/Designer/1958-Korina-Explorer.aspx ,η οποια ειναι αξιοπρεπες οργανο, και ο τυπος προσπαθουσε να της πουλησει την ''καλυτερη'' με Φλόυντ Ρόουζ που ειναι και πιο ''οικονομικη''. Σορρυ παιδια αλλα δε νομιζω οτι θα αλλαξει αυτη η παλια παστα πωλητων, ιδιοκτητων, εμπορων απλα πρεπει να περιμενουμε να εξαφανιστει. Τις ιδιες μ@λ@κιες που μου ελεγαν κι εμενα τοτε, τα ιδια λενε και τωρα στην νεα γενια (κοιτα εδω στο πλαστικο γραφει
Gibson, τα φτιαχνει σε ενα ειδικο εργοστασιο που εχει στο ταδε μερος και ειναι ειδικη εκδοση και μπλα μπλα) Σορρυ για τη μακρηγορία αλλα θα εσκαγα, ηθελα να το πω! Να κλεισουν ολα τα λαμογια μπας και στο τελος μεινει κανενας καλος και ξεχωρισει!