Ελληνικα Συγκροτηματα Που αξιζουν..

Superfunk είπε:
Μηπως γιατι δεν αρκει να εισαι ..απλα .....εξαιρετικος μουσικος για να γραψεις καλη μουσικη?Μηπως χρειαζεται & ...κατι παραπανω απο αυτο? ;)

1.ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ (το μεγαλυτερο ever greek group IMHO)

9.HAPPY DOG PROJECT
Μαλλον ναι, αλλα σε μια ελαφρια παραλλαγη. Τα παιδια εχουν πολυ καλες, φρεσκιες και εξυπνες ιδεες. Οποτε ισως δε φτανει να εχεις καλες ιδεες, αλλα να μπορεσεις και να τις δείξεις. Δεν ξερω ακριβως.

Μουσικες Ταξιαρχίες είναι φυσικα το τοπ απο όλα τα ελληνικα συγκροτηματα. Ασυλληπτα πραματα.

Οι Happy Dog Project απλά τα σπάνε. Οταν μου ειχε δωσει ο Γιαννης (που παιζει hammond κα) to link τους στο myspace, απλα δε μπορουσα να ξεκολλησω. Αξιοζηλευτη δουλεια, με την καλη την εννοια 8)

δεν φτάνουν οι μουσικοί, χρειάζεται και το περιβάλλον για να αναδείξει αυτό που βγάζουν.

Για κάτσε, σαν να περνάω deja vu... "Ελληνικά", "συγκροτήματα", "αξίζουν"...

Κάτι σαν να μου έρχεται...

Το 666 των Aphrodite's child έχει πουλήσει 20,000,000 αντίτυπα.

Μέσα είμαι?

;D

darshan είπε:
δεν φτάνουν οι μουσικοί, χρειάζεται και το περιβάλλον για να αναδείξει αυτό που βγάζουν.

Για κάτσε, σαν να περνάω deja vu... "Ελληνικά", "συγκροτήματα", "αξίζουν"...

Κάτι σαν να μου έρχεται...

Μέσα είμαι?

;D
Πφφφφ ! Πόσα plays έχουν στο myspace ;  ;D

darshan είπε:

Μέσα είμαι?
Εννοείται ότι είσαι μέσα! ;)

Μην ξεχάσω όμως να σας πω ότι του χρόνου έχω κλείσει να παίξω headliner στο Glastonbury Festival με τη μπάντα μου, "Alchemist and the crotchless scarecrows".

Με έχουν εντυπωσιάσειοι intravenus και Down & Out.

Alchemist είπε:
Μην ξεχάσω όμως να σας πω ότι του χρόνου έχω κλείσει να παίξω headliner στο Glastonbury Festival με τη μπάντα μου, "Alchemist and the crotchless scarecrows".
Δεν το χάνω με τίποτα  ;D  ;D

metalmike είπε:
http://www.myspace.com/soundtrap68

Ακουστε μουσικαρα τα παιδια :o Επικοινωνησα μαζι τους και μου εστειλαν το album τους (απο Κρητη) που το εχω λιωσει.
Πάρα πολύ καλοί μου άρεσε τρελλά η μουσική τους....

Πως μπορώ να αποκτήσω κι εγώ το CD????

Στειλε τους ενα pm μεσω myspace οτι ενδιαφερεσαι για το cd και θα σου πουν ;)

Superfunk είπε:
Μηπως γιατι δεν αρκει να εισαι ..απλα .....εξαιρετικος μουσικος για να γραψεις καλη μουσικη?Μηπως χρειαζεται & ...κατι παραπανω απο αυτο? ;)

Ελαχιστα ελληνικα γκρουπ μου αρεσουν & μου προκαλουν το ενδιαφερον....κατσε να τα μαζεψω.... ;D

1.ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ (το μεγαλυτερο ever greek group IMHO)

2.TΡΥΠΕΣ (στα τελευταια τους)

3.ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ

4.ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΙΡΜΙΤΖΗ (αυτη δεν ειναι...γκρουπ αλλα ειναι θεα...& ειναι απο τους λιγους συμπατριωτες μου που κανει μουσικη που δεν μου προκαλει υπνηλια... ;D)

5.ΠΑΥΛΙΔΗΣ (μονος του οχι με τα Ξ.Σ ,ειδικα τωρα τελευταια)

6.Mode Plagal

7.C:REAL (γραφουν καλα εμπορικα ποπ τραγουδια χωρις "εκπτωσεις" πραγμα σπανιοτατο στη χωρα μας)

8.TABAKO TRIO

9.HAPPY DOG PROJECT

.....δυστυχως μονο αυτα.....
EKΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Εμένα μου άρεσαν επίσης οι Απροσάρμοστοι, οι Σπυριδούλα, οι Sunset και φυσικά οι ΘΕΟΙ SOKRATES.

Στειλε τους ενα pm μεσω myspace οτι ενδιαφερεσαι για το cd και θα σου πουν ;)
Ok thanks a lot.

Τώρα μετά και τη διάλυση των Διάφανων Κρίνων, οι μόνοι που έμειναν και μου αρέσουν είναι τα Πράσσειν Άλογα και φυσικά οι Τσοπάνα Rave!

Όλα καλά κι όλα ωραία και ρε σείς....τους θεούς τους Επόμενη Κίνηση τους θυμάται κανείς? Όταν πρωτοάκουσα το δίσκο τους έπαθα αιδιόπλακα ;D πολύ μπροστά τα άτομα, και όχι μόνο για Ελλάδα...που να είναι τώρα...

Παραπέρα, να αναφέρω μερικές μπάντες που μου έχουν κάνει καλή παρέα όλα αυτά τα χρόνια που ακούω μουσική, και κέρδισαν το σεβασμό μου, χωρίς ιδιαίτερη σειρά :

ελληνόφωνα : Μουσικές Ταξιαρχίες, Διάφανα Κρίνα, Λευκή Συμφωνία, Τρύπες, Αρνάκια

αγγλόφωνα : Necromantia, Rotting Christ, Septic Flesh, Psycho Choke, Sugah Galore

inertiacreep είπε:
Όλα καλά κι όλα ωραία και ρε σείς....τους θεούς τους Επόμενη Κίνηση τους θυμάται κανείς? Όταν πρωτοάκουσα το δίσκο τους έπαθα αιδιόπλακα ;D πολύ μπροστά τα άτομα, και όχι μόνο για Ελλάδα...που να είναι τώρα...

Παραπέρα, να αναφέρω μερικές μπάντες που μου έχουν κάνει καλή παρέα όλα αυτά τα χρόνια που ακούω μουσική, και κέρδισαν το σεβασμό μου, χωρίς ιδιαίτερη σειρά :

ελληνόφωνα : Μουσικές Ταξιαρχίες, Διάφανα Κρίνα, Λευκή Συμφωνία, Τρύπες, Αρνάκια

αγγλόφωνα : Necromantia, Rotting Christ, [glow=red,2,300]Septic Flesh[/glow], Psycho Choke, Sugah Galore
επιτελους αναφερθηκαν :):)

metalmike είπε:
http://www.myspace.com/soundtrap68

Ακουστε μουσικαρα τα παιδια :o Επικοινωνησα μαζι τους και μου εστειλαν το album τους (απο Κρητη) που το εχω λιωσει.
Ωραίo ψυχεδελικό elektro-ροκ και όχι σκοταδιστικό. GREAT!

Trending...

Νέα θέματα

Back