Ελληνικα Συγκροτηματα Που αξιζουν..

Mπράβο Shadow! Έχω μείνει πολύ πίσω σε αυτά αλλά here goes:

Μetro Decay:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Honeydive δεν βρίσκω στο YouTube, oύτε Deus X Machina σε καλή ποιότητα... επίσης, τους κολοσσούς Last Drive και Εarthbound τους ξέρετε... οπότε καταλήγω σε αυτούς:

Nightstalker (που επίσης ακολουθώ φανατικά από τα πρώτα τους βήματα...):

...των οποίων αυτή η ΔΙΣΚΑΡΑ kate me δεν πρέπει να λείπει από καμία συλλογή:

Nightstalker+-+Use+(Front).jpg

Yπάρχουν κι άλλα πολλά της ίδιας εποχής, αλλά και πιο μοντέρνα και πιο παλιά από αυτά που έβαλα, όμως αυτά θα διάλεγα από το σωρό (χωρίς να σημαίνει ότι και τα άλλα δεν ήταν καλά, όπως πχ. Groove Machine, Rockin'Bones, Τerminal Curve, Horror Vacui, οι Raining Pleasure που εντελώς τυχαία είχα ένα τους ντέμο από το '96 αν θυμάμαι καλά κλπ)

YΓ. Tα Διάφανα Κρίνα είναι εκτός συναγωνισμού (όπως και διάφορα ελληνικά τζαζοfusion για τα οποία δεν γνωρίζω και πολλά).

+1 στα περισσότερα που αναφέρθηκαν..

Θα προσφέσω μόνο τους Φόβους του Πρίγκηπα, εμένα προσωπικά σε αυτό που κάνει (έκανε) είναι το αγαπημένο μου ελληνικό γκρούπ. Και ειδικά παραγνωρισμένοι..Ειδικά το δεύτερο και το τρίτο τους σιντί είναι καταπληκτικά, το πρώτο ήταν ψιλοκλασικό..

Πάει χάθηκαν κιαυτοί  :-[

Peruvian είπε:
Ακομη ενα ανερχόμενο και τρομερα καλο συγκροτημα και στο δίσκο αλλα και πολυ πιο γ***το στα live οι Δαρνακες
Συμφωνώ με τον φίλο Peruvian! Τους ειδα μάλιστα προχθές για αλλη μια φορά live, και το εχουν πραγματικα τα παιδιά. Σου δινουν την εντυπωση οτι κανουν πλακα και διασκεδαζουν επι σκηνής αλλα ειναι τόσο δεμένοι! Τωρα ηχογραφούν τον καινούριο τους δισκο,αναμένω-ουμε.

Επισης +1 και για τους Human Touch!

Πάνω κάτω ότι είπε ο bloody. Και να προσθέσω ένα βιντεάκι που του ξέφυγε  8)

Θα ηθελα να προσθεσω στην λιστα και τους De Facto που τα πρωτα 2 αλμπουμ τους ηταν κατεμε παρα πολυ καλα, μεγαλωσα με αυτα. Το 3ο δυστηχως δεν το εχω ακουσει. Το 4ο καλουτσικο αν και θα ελεγα οτι εκαναν στροφη σε ενα πιο 'εντεχνο' στυλ σε σχεση με τα πρωτα αλμπουμ....

Ας προσθέσω και τους Fragile Vastness με το απίστευτο A Tribute to life (δυστυχώς δεν έχω τσεκάρει ακόμα το Excerpts).

εχουμε και λεμε !!

1. ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ

2. ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ

3. SOCRATES

4. και BOCOMOLECH οπως ανεφερε και ενας συνφορουμιτης  ;)

Ξέχασα τους απίστευτους Sound Explosion... και οι Ziggy Was αξίζουν μια ειδική μνεία επίσης...

Oλα τα λεφτα  !!!!! ;D
Σοβαρα τωρα.....

Ολα τα παραπανω ειναι συγκροτηματαρες και ευτυχως που υπαρχει και το Υoutube και ξεστραβωνονται και οι νεοτεροι.Γιατι στο ραδιοφωνο δυσκολα θα ακουστουν >:(

Βεβαια τελευταια γινεται και μια αξιολογη κινηση απο τον Freedom 88,9  ;)

Συμφωνώ με όλους τους προλαλήσαντες και προσθέτω και τους

Πολ

Δάμων και Φειδίας - Σπυριδούλα - Απροσάρμοστοι

Μωρά στη φωτιά

και πιο χάρντ τους

Spitfire που πάντα θα θυμάμαι το Can you hear the whispers 

Interstelar Overdrive... έχουν βγάλει καινούργιο CD και είναι πάρα πολύ καλό

Closer... αλλά μόνο για την περίοδο του "In the market"

...αρνούμαι να ξεχάσω τους Oh my Garden...

εεε... δεν πρόσεξα, τους Raining Pleasure τους ανέφερε κανείς?

vanner είπε:
Interstelar Overdrive... έχουν βγάλει καινούργιο CD και είναι πάρα πολύ καλό
+1000 από εμένα.Μπήκα σε δισκάδικο στο Μοναστηράκι και τυχαία άκουσα το πρώτο τους δίσκο...ε και τον τσίμπησα κατευθείαν!

<object width="445" height="364"><param name="movie" value="

type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="445" height="364"></embed></object>

Trending...

Νέα θέματα

Back