- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,123
Φίλε μου σε ευχαριστώ για το ότι διέθεσες χρόνο να απαντήσεις στις απόψεις μου. Σου ομολογώ ότι έχω μία κακή συνήθεια: πρώτα κοιτάζω το αποτέλεσμα και μετά ψάχνω να βρω τις αιτίες. Η όλη συλογιστική μου ξεκινάει από το χειροπιαστό γεγονός ότι η ελληνική ροκ σκηνή είναι αναιμική (και ήταν πάντα αναιμική) από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Οι απόψεις που συμβάλλουν στην κατανόηση αυτού του αντικειμενικού δεδομένου, με ενδιαφέρουν. Οι άλλες, και ιδιαίτερα εκείνες που αγνοούν επιδεικτικά αυτό που όλοι βιώνουμε σαν πραγματικότητα, δεν με ενδιαφέρουν.Το ότι υπάρχουν κακά συγκροτήματα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και καλά.
Μπορεί να υπάρχουν καλά συγκροτήματα, μπορεί και να μην υπάρχουν - ειλικρινά δεν το ξέρω διότι έχω σταματήσει εδώ και δέκα περίπου χρόνια να τα παρακολουθώ από κοντά αυτά τα πράγματα. Αν υπάρχουν, καλό είναι κάποιος να τους μυνήσει ότι ουδείς πρόκειται να σπαταλήσει πολύ χρόνο για να ψάχνει να τα βρει στο άπειρο... τα ίδια τα συγκροτήματα πρέπει να μάθουν να κινούνται επαγγελματικά και να δραστηριοποιούνται σωστά και να συστηθούν με τον κατάλληλο τρόπο στο υποψήφιο κοινό τους - αν δεν το κάνουν, και σπαταλιούνται σε οτιδήποτε άλλο, δεν είναι πρόβλημα δικό μου.
Στη λογική τη δική σου, κάποιος θα έλεγε ότι "ναι, υπάρχουν κακοί μουσικοί, αλλά υπάρχουν και καλοί μουσικοί", όμως μετά θα έπρεπε να μας δικαιολογήσει πως στην ευχή είναι δυνατόν να μην ξέρει κανείς να τους κατονομάσει σε όλα τα posts αυτού του thread. Είναι οξύμωρο, δεν είναι;